Sydöstran > Nyheter

Wednesday, 22 May, 11:32

Sydöstran - 16 maj 19 kl. 06:45

Här är föreningarna som får bidrag från socialen – tre får nejSocialnämnden ska dela ut nästa en miljon kronor i föreningsbidrag under 2019. Nu finns det ett förslag klart hur pengarna ska delas ut. .
Läs mer på Sydöstran

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är föreningarnasom får , bidragfrån , socialen, tre, får nej
SmålandsPosten - 23 jun 14 kl. 06:07

Uppmuntrande bidrag till tre husägare i kommunen

Tre husägare kommer få 25 000 kronor var. Det är ett uppmuntrans­bidrag som kommunen har infört för yttre renoveringar på hus. – Vi har försökt att vara så rättvisa som det går bland de som sökt bidraget, säger Emma Harnesk, en av de ansvariga för uppmuntransbidragen i Uppvidinge kommunen.

YA - 01 dec 15 kl. 03:00

Bidrag till tre skolor i Ystad

Tre Ystadsskolor får del av Färs & Frostas bidrag till positiva skånska skolprojekt..

YA - 01 dec 15 kl. 03:00

Bidrag till tre skolor i Ystad

Tre Ystadsskolor får del av Färs & Frostas bidrag till positiva skånska skolprojekt..

LV - 30 nov 16 kl. 09:55

Kvinna misstänks ha lurat till sig bidrag – i tre år

Kvinnan uppgav inte att hon arbetade, därför kunde hon kvittera ut bostadsbidrag varje månad i tre år. Nu åtalas den drygt 60-åriga kvinnan för bidragsbrott Själv nekar hon till att hon gjort något brottsligt..

NT - 08 dec 17 kl. 15:00

Norrköpings bidrag till Tre Kronor

Två landslag blir tre för Norrköpingsnaprapaten..

YA - 26 nov 18 kl. 00:01

De här föreningarna får kommunens bidrag

Kulturnämnden har nu beslutat vilka ideella föreningar som får verksamhetsbidrag nästa år. Några föreningar blir utan. Sammanlagt sökte föreningarna bidrag för 1 670 000 kronor.

Nyheter 24 - 30 maj 12 kl. 07:32

Lundsberg fifflade undan tre miljoner från skattebetalarna


"Det är ju verkligen allvarligt i sådant fall. För då har de ju uppburit dubbla offentliga stöd för samma verksamhet". Förra veckan avslöjade Uppdrag Granskning baksidan av den elevhierarki och kamratuppfostran som råder på internatskolan Lundsberg.

Nyan - 15 jan 16 kl. 11:29

Han har gjort Eurovisionslåtar för tre länder

Jonas Gladnikoff har gjort Eurovisionslåtar i många år.

I år medverkar han för första gången med en låt på hemmaplan dessutom i två andra länder.
Som Nya Åland berättade i onsdags har Jonas Gladnikoff, som sedan några år tillbaka bor i Mariehamn, skrivit ett bidrag till den finska uttagningstävlingen för Eurovision Song Contest.

YLE - 01 feb 13 kl. 15:49

Mejlans sjukhusområde blir en blandning av tre förslag

HNS styrelse har beslutat att inte välja ett bidrag utan att plocka de bästa bitarna av de tre bidrag som tre olika arkitektsbyråer arbetat fram. - Det är viktigt att de olika sjukhusen är integrerade i varandra, säger överläkare Carola Grönhagen-Riska vid Helsingfors- och Nylands sjukvårdsdistrikt HNS Här kan ni se hur förslagen ser ut Visa större bilder Det förslag som bedömningsgruppen går vidare med ska sedan behandlas av HNS beslutande organ och därefter ska Helsingfors stad fatta beslut om en ändring av stadsplanen i Mejlans. Stadsfullmäktige väntas fatta beslut om planändringen under 2013.

Dalarnas tidningar - 17 mar 11 kl. 07:13

Ger bidrag till flera arrangemang i sommar

[SÄTER] Kommunstyrelsens arbetsutskott beslöt vid veckans möte att bevilja ansökan om bidrag till tre arrangemang i Säter i sommar..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Polisen fann vapengömma och dynamit hos drogpåverkad bilist

Mannen stoppades av polis då han saknade körkort – det slutade med en husrannsakan där man fann både vapen, 2,1 kilo dynamit samt narkotika. .

Sydöstran - 30 minuter sedan

Djurgården anmäler hot mot spelare

Efter Djurgårdens match mot Elfsborg har Dif-anfallaren Mohamed Buya Turay utsatts för hot och rasism. Nu anmäler klubben hoten mot spelaren..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Anmälan: 24 äldre blev utan natthjälp

Sydöstran - 15 minuter sedan

Får Modi styra Indien i fem år till?

Hur "spetsig" ska den hindunationalistiska agendan vara? Och hur skapar man jobb för Indiens unga befolkning? Frågorna lär dominera nästa indiska regerings arbete – och mycket tyder på att den kommer att ledas av den sittande premiärministern Narendra Modi..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Sydöstran i dag för fem år sedan: Yaras minnessaker flyttades till buskage

”Det sätt de har gjort det på är ett helgerån”. .

Sydöstran - 45 minuter sedan

May lägger fram brexitplan – en fjärde gång

Storbritanniens regering planerar att under onsdagen lägga fram ett fjärde reviderat lagförslag som slår fast hur det brittiska EU-utträdet ska fortlöpa, uppger landets miljöminister Michael Gove..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Wiehe och Forsberg tolkar Dylan i Karlskrona

Karlskrona finns med bland turnéstoppen när Mikael Wiehe och Ebba Forsberg tolkar Bob Dylan på svenska. Den 29 november spelar de på Rydows salong..

Sydöstran - 1 timme sedan

Färre kvinnliga tränare: "Stagnation"

Sydöstran - 1 timme sedan

Tre anhållna för mordförsök

Sydöstran - 1 timme sedan

Just nu: Här slår polisen till mot företag i Ronneby

Flera myndigheter, bland annat polis, Tullen och Skatteverket, inledde på onsdagsförmiddagen en så kallad myndighetskontroll mot ett företag i Ronneby. Bland annat kontrolleras företagens kassasystem och sortiment. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.