BT > Nyheter

Monday, 20 May, 08:57

BT - 16 maj 19 kl. 06:46

Kokainet allt vanligare i krogmiljön: "Blivit var mans festdrog"Nyligen greps två personer som båda jobbar på Boråskrogar, misstänkta för att ha tagit kokain. Områdespolisens chef Peter Karlsson vittnar om att tillgången till drogen är större än någonsin. Men polisen arbetar inte riktat mot droger i krogmiljön – det saknas resurser..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Boråskrogar, Peter Karlsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kokainetallt , vanligarei , krogmiljönBlivit var , mans, festdrog
YLE - 12 mar 17 kl. 09:02

Korta kontrakt dubbelt så vanliga bland unga kvinnor - svårt att dela vårdnaden jämnt

- Vi vill verkligen gärna dela på vårdnaden, men det är svårt då jag inte har jobb, säger Belinda Andersson. Hon är en av många kvinnor som efter ett kortare kontrakt blev moderskapsledig och nu inte har ett jobb att återvända till efter föräldraledigheten. Det är en av orsakerna till att det kan bli svårt att genomföra den senaste tidens planer på att göra familjeledigheterna mera jämställda.

SVT Debatt - 09 mar 14 kl. 08:00

Vi har alla ett ansvar att säga ifrån

HATBROTT Människor utsätts för kränkningar och hatbrott i Sverige 2014, trots att vi är så upplysta. Vi har alla ett ansvar att reagera och säga ifrån. Stå inte bara och titta på!

Dagen - 31 maj 11 kl. 03:00

Människosynen måste styra abortlagarna

Att definiera när en människa blir till är svårt, men det måste göras. Människovärdet hänger på det, och det måste i sin tur styra abortlagstiftningen.

Med anledning av larmrapporter om att sjukvårdspersonal tvingas låta levande men aborterade barn ligga och dö, medan barn födda i samma vecka kan räddas till livet, måste vi fundera över det absoluta människovärdet.

Sydsvenskan - 10 mar 12 kl. 15:42

Ett finger med i spelet

Varför slår vi ihjäl grisar i Angry Birds så fort vi får en stund över? Eller lägger ord i Wordfeud? Evolutionära mekanismer kan förklara varför spel fångar ung som gammal.

BT - 20 nov 13 kl. 07:51

Kärleksdryck som fått nytt liv

Räcker det då med att dricka ett par flaskor Bordeaux för att vinna någons kärlek?
En fråga för Göteborgsoperan som nu för tredje gången sätter upp Donizettis lekfullt komiska melodram; L´Elisir d´amore. Med lätt ironisk anspelning på legenden om Tristan och Isoldefångar den rika Adina bondpojken Nemorinos intresse för en dryck, som han tror skall sammanföra honom med hans älskade Adina.

BT - 01 jan 15 kl. 17:07

Rättegång mot journalister tas om

I över ett år har de tre al-Jazirajournalisterna suttit fängslade i Egypten. Men nu ska rättegången, som beskrivits som farsartad, tas om på begäran från båda sidor. - I slutändan kommer de att släppas fria, det finns inga andra alternativ, säger journalisten Martin Schibbye.

Skånskan - 29 okt 15 kl. 08:51

Tvillingpappas faderskap står fast

Malmö I det uppmärksammade fallet där en tvillingfar velat avsäga sig faderskapet - han säger sig bara ha godkänt att bli far till ett barn - meddelar Högsta domstolen idag att man fastställer hovrättens dom från förra året om att faderskapet består.
Fallet handlar om ett gift par som kom överens om att genomgå provrörsbefruktning utomlands. I behandlingen hämtades ägg från en annan kvinna och befruktas med en annan mans spermier.

Skånskan - 29 feb 16 kl. 09:00

Fredrik Önnevall pratar sex i ny podd

Nöje – Jag har svårt att prata om sex. Kanske jag är lite pryd.
Det säger journalisten och programledaren Fredrik Önnevall, uppvuxen i Dalby och nu bosatt utanför Malmö.

Skånskan - 19 mar 16 kl. 17:58

Sugna släktforskare fyllde stadsbiblioteket

LUND På lördagen uppmärksammades Släktforskningens dag över hela landet.
I Lund var intresset stort att få tips och råd om var man ska börja leta. Ulla Björse var en av dem som begav sig till Stadsbiblioteket.

YLE - 06 jun 17 kl. 13:53

Allt väl under regnbågen - regnbågsfamiljernas barn undersöktes för första gången

Barn och unga som växer upp i regnbågsfamiljer mår lika bra som sina jämnåriga. Det visar en ny studie som undersöker regnbågsfamiljernas barn för första gången. - Aj, du kommer att bli en kvinna, utbrast Ella Kovanen, 10 år, när hon hörde att hennes pappa skulle gå igenom en könskorrigering.

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Julian Assange begärs häktad

BT - 45 minuter sedan

Politikern vittnade om övergrepp – petas

EU-politikern Kristina Winberg (SD) tvingades hastigt lämna partiets lista till EU-parlamentsvalet. Nu skriver Expressen att en av orsakerna kan vara att hon vittnat om hur en partikollega utsatte en kvinna för sexuella övergrepp..

BT - 1 timme sedan

Ryanair tappar höjd

BT - 1 timme sedan

Winberg vittnade om övergrepp – petas

EU-politikern Kristina Winberg (SD) tvingades hastigt lämna partiets lista till EU-parlamentsvalet. Nu skriver att en av orsakerna kan vara att hon vittnat om hur en partikollega utsatte en kvinna för sexuella övergrepp..

BT - 1 timme sedan

Scarlett Johansson förlovadOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.