YLE > Sport

Thursday, 23 May, 00:52

YLE - 16 maj 19 kl. 06:40

”Kakko borde gå först i draften” – Henrik Tallinder hoppas få en bekant granne i New Jersey i höst och jämför supertalangen med bröderna KoivuTPS-fostrade Kaapo Kakko har minst sagt storimponerat under pågående ishockey-VM. Enligt Kakkos tidigare lagkamrat Henrik Tallinder har han dessutom gjort det till den grad att New Jersey Devils snart tvingas krypa till korset..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Tallinder, New Jersey, Koivu, TPS, Kaapo Kakko, VM, Kakkos, Henrik Tallinder, New Jersey Devils

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kakko, borde, , försti , draften, Henrik, Tallinder, hoppas få en bekant granne i New Jersey i höst och jämför supertalangen med bröderna Koivu
YLE - 09 jun 14 kl. 20:40

Raseborg borde räkna först

Raseborgs stad planerar ibland renoveringar utan några som helst kostnadskalkyler.
Det kommer fram i den årliga granskningen av stadens verksamhet och kostnader, det vill säga revisionsnämndens utvärderingsberättelse. Det har hänt att staden har budgeterat för byggnadsrenoveringar utan någon kostnadsberäkning som grund, skriver revisionsnämnden i sin rapport som gäller 2013.

Dalarnas tidningar - 15 jul 13 kl. 06:02

"De unga borde få komma först"

Många Ornäsbor, i synnerhet de som tränar i hallen förstås, och ledarna, anser att de borde prioriteras när de åtråvärda tiderna fördelas..

YLE - 26 mar 14 kl. 04:00

Läkarförbundet: Grundtrygghetsdirektörens jobb borde ha lediganslagits

Den höga tjänsten som grundtrygghetsdirektör har kanske aldrig förr i Finland tillsatts utan att jobbet har ledigförklarats, det vill säga så som staden Raseborg gör nu. I alla fall har Laura Lindholm, som är förhandlingschef vid Läkarförbundet, inte vetskap om att något sådant skulle ha skett. Hon har följt med de här frågorna i över tio år.

YLE - 26 mar 14 kl. 04:00

Läkarförbundet: Grundtrygghetsdirektörens jobb borde ha ledigförklarats

Den höga tjänsten som grundtrygghetsdirektör har kanske aldrig förr i Finland tillsatts utan att jobbet har ledigförklarats, det vill säga så som staden Raseborg gör nu. I alla fall har Laura Lindholm, som är förhandlingschef vid Läkarförbundet, inte vetskap om att något sådant skulle ha skett. Hon har följt med de här frågorna i över tio år.

Nyan - 04 dec 15 kl. 10:00

Båtägare borde ha kontaktats före bärgning

Det var korrekt av landskapsregeringen att bärga en båt som sjunkit. Men ägaren borde ha kontaktats först. Det svaret får ägaren till en båt som sjönk vid Bomarsunds brygga.

UT - 12 nov 18 kl. 12:58

Borde varit mer vaksam vid båtköp - döms för häleri

En man tvingas lämna tillbaka en båt och döms för häleri. Enligt tingsrätten borde mannen ha förstått att båten han köpte var stulen. .

SvD - 06 jun 16 kl. 08:00

Expert: Ryska reaktionen irrationell – men förståelig

Även om Ryssland drömmer om att återigen bli en supermakt hotas inte Baltikum militärt av Ryssland. Västvärlden borde ha mer förståelse det ryska synsättet, menar Kristian Gerner, professor emeritus i historia vid Lunds universitet..

SvD - 10 jun 13 kl. 17:48

?Det här borde man ha förstått?

Underrättelseprofessorn förvånas över all vår förvåning..

SVT Debatt - 26 apr 18 kl. 09:56

”Ämnesbetygen tillbaka – betygens roll borde ha utretts först”

”För de svaga eleverna är betygen näst intill förödande. Genom kursbetyg eller ämnesbetyg får de klart för sig att de tillhör de allra sämsta eleverna. Betygen skapar olust.

Fler nyheter från YLE

YLE - 3 timmar sedan

Statistiken förutspår att Lejonen får det hett om öronen i kvarten mot Tre Kronor, men på ett avgörande delområde är Finland betydligt vassare

Imorgon klockan 21.15 smäller det. Lejonen möter Tre Kronor i en VM-dust som heter duga.

YLE - 4 timmar sedan

Rönnberg missnöjd med insatsen, kritiserar situationen vid Tamminens röda kort: "Att spela hårt och att spela som svin är två olika saker"

Cocks lyckades inte förvalta de målchanser man hade. Därför vann Dicken idag och tvingade fram en femte och avgörande final i herrarnas handbollsliga. Det säger åtminstone Nico Rönnberg, en av stjärnorna i Cocks..

YLE - 5 timmar sedan

Svåra säsongen fortsätter: Ekenäs IF föll med uddamålet mot Tampereen Palloveikot

Ekenäs IF lyckades inte knipa sin andra seger för säsongen då TPV stod för motståndet på onsdagskvällen. Tammerforslaget vann på hemmaplan med 1-0 och gick därmed upp på samma poäng som EIF i serietabellen..

YLE - 5 timmar sedan

Dicken pressade sig till en femte finalmatch efter att Teemu Tamminen fått rött kort

Det var upplagt för en spännande drabbning då Dicken mötte Cocks i den fjärde finalmatchen i herrarnas handbollsliga. Dicken gjorde vad som krävdes då man vann med 23-21 och pressade fram avgörandet till den femte matchen..

YLE - 8 timmar sedan

”Ett NHL-lag mot ett FM-ligalag” – Jalonen mån om att skjuta över precis all press på Sverige

Jukka Jalonens medietaktik inför VM-kvartsfinalen mot Tre Kronor är uppenbar: Att upprepa hur otroligt stor favorit Sverige är. Den finländska tränaren erkänner villigt att Lejonen skulle få det svårt i en bäst-av-sju-serie, men hoppas att allt ska vara möjligt i en enskild match..

YLE - 9 timmar sedan

Tre Kronor hånat och kritiserat, men experterna tror ändå på svensk seger i kvartsfinalen: "Finland har inte en chans"

Två förlorande lag, Finland och Sverige, ställs mot varandra i en klassisk VM-kvartsfinal på torsdag kväll. Tre Kronor har hånats och sågats för den slappa insatsen i gårdagens match mot Ryssland. Sverige är trots detta storfavorit att gå vidare mot Finland.

YLE - 10 timmar sedan

Efter depressionsproblem, missade dopningstest och en avstängning – simstjärnan och OS-mästarinnan Ruta Meilutyte lägger av: "Jag är redo"

Den litauiska simstjärnan Ruta Meilutyte avslutar sin idrottskarriär, endast 22 år gammal. Beslutet föregås av tre missade dopningstest samt problem med depression..

YLE - 10 timmar sedan

Efter depressionsproblem, missade dopingtest och en avstängning – simstjärnan och OS-mästarinnan Ruta Meilutyte lägger av: "Jag är redo"

Den litauiska simstjärnan Ruta Meilutyte avslutar sin idrottskarriär, endast 22 år gammal. Beslutet föregås av tre missade dopingtest samt problem med depression..

YLE - 13 timmar sedan

HJK agerar efter tunga starten – tränaren Mika Lehkosuo fick sparken: "När en dörr stängs öppnas en annan"

Mika Lehkosuo är inte längre tränare för HJK. Klubbledningen väljer att sparka Lehkosuo för att försöka bryta den negativa trenden. Toni Koskela som tränat RoPS tar över med omedelbar verkan..

YLE - 12 timmar sedan

Dicken fortsätter med bekant tränare – Ken Sirenius förlänger med klubben

Ken Sirenius har skrivit på ett kontrakt av modellen 2+1 år med Dicken i damernas FM-serie i handboll. Sirenius tog över klubben i januari och ledde laget till ett silver den här säsongen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.