DI > Ekonomi

Friday, 24 May, 07:03

DI - 16 maj 19 kl. 06:28

Uppgifter: Japans regering överväger att skriva ned prognoserJapans regering överväger att revidera ned den ekonomiska bedömningen i sin månadsrapport för maj. Det rapporterar Reuters, med hänvisning till källor. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Reuters

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Uppgifter, Japans, regering, övervägeratt , skriva, ned, prognoser
DI - 16 nov 15 kl. 07:52

Japans regeringen överväger extrabudget

Japans regering överväger en extrabudget på omkring 3,5 biljoner yen för slutet av det innevarande räkenskapsåret för att hjälpa lantbrukare stärka sin globala konkurrenskraft och för att finansiera utgifter på socialförsäkringsområdet, rapporterade Kyodo News med hänvisning till regeringskällor på lördagen..

DI - 24 mar 16 kl. 08:58

Japans regering vill hjälpa unga – med presentkort

Japans regering överväger att inom ramen för en tilläggsbudget dela ut presentkort till unga låginkomsttagare som en ekonomisk stimulansåtgärd i syfte att få fart på ekonomin, enligt affärstidningen Sankei Shimbun..

DI - 09 dec 14 kl. 07:14

Japan överväger extrabudget

Japans regering överväger att besluta om en extrabudget på upp till 3.000 miljarder yen för att stötta ekonomin..

Affärsvärlden - 30 okt 15 kl. 07:48

Japan överväger tilläggsbudget

Japans regering överväger att genomföra en tilläggsbudget på över 3 biljoner yen för räkenskapsåret 2015 som pågår till slutet av mars 2016, rapporterar Nikkei..

SvD - 14 jul 15 kl. 08:07

Grek-regering överväger avgå efter omröstning

STOCKHOLM (Direkt) Premiärminister Alexis Tsipras regering i Grekland överväger att avgå efter omröstningen i parlamentet på onsdagen, uppger Bild Zeitung enligt Bloomberg News..

Nyhetskanalen - 21 sep 12 kl. 08:28

Spaniens regering överväger frysa pensionerna

Den spanska regeringen överväger att frysa pensionerna och att öka takten i genomförandet av höjd pensionsålder till 67 år. Åtgärderna skulle spara åtminstone fyra miljarder euro, motsvarande 34 miljarder kronor, årligen och ska ses som ett steg att möta kraven för att få ett väntat lånepaket från EU och IMF, uppger källor för Reuters.Ursprunglingen skulle pensionsåldern höjas under en 15-årsperiod.

DI - 15 okt 14 kl. 12:23

Regering överväger dumpa andel i storbolaget

Den sydafrikanska regeringen överväger en försäljning av sin andel i mobiloperatören Vodacom för att få in kapital att rädda statsägda Eskom Holdings..

E24 - 14 jul 15 kl. 08:15

Grek-regering överväger avgå efter omröstning

Den grekiska regeringen överväger att avgå efter att parlamentet röstar om det nya stödpaketet från eurozonen, skriver tyska Bild Zeitung enligt Bloomberg News..

DI - 16 maj 18 kl. 12:34

Uppgifter: Astra Zeneca överväger sälja Crestor

Astra Zeneca överväger att sälja rättigheterna till sin storsäljande kolesterolsänkare Crestor på USA-marknaden. Det rapporterar Bloomberg News och hänvisar till personer med insyn i ärendet..

DI - 04 jun 18 kl. 07:28

Uppgifter: Bankjättarna överväger att gå samman

Italiens största bank Unicredit överväger att gå samman med franska branschkollegan Société Générale. Det skriver Financial Times. .

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Lundin Mining säljer innehav i koboltverksamhet

Lundin Mining har sålt sitt innehav i det finska koboltraffinaderiet i Kokkola. Försäljningen genomförs via det samriskbolag som gruvföretaget har tillsammans med Freeport-McMoRan..

DI - 15 minuter sedan

Succéchefens styckning kastar om spelplanen

De nordiska teleoperatörernas strategiska vägval spretar åt alla håll. Mest omvälvande är kursändringen i danska TDC. Efter det avbrutna förvärvet av MTG:s tv-verksamhet och utköpet från börsen, klyvs nu bolaget under ledning av Tele2:s tidigare succé-vd Allison Kirkby.

DI - 15 minuter sedan

Dollarn tappar efter svag data

New Yorkbörserna sjönk på torsdagen och Asienbörserna är överlag svagt ned på fredagen, även om det skett en viss stabilisering efter en vecka av nedgångar. .

DI - 30 minuter sedan

Investmentbolaget återköper egna aktier

Investmentbolaget Naxs återköpte ett stort block av egna aktier på Stockholmsbörsen i går..

DI - 30 minuter sedan

Morgonkoll: Blandad utveckling på Asienbörserna

Asienbörserna utvecklas blandat i fredagshandeln efter gårdagens breda nedgångar. Rädsla för en utdragen handelskonflikt fortsätter tynga humöret..

DI - 1 timme sedan

Kärn-KPI stiger i Japan

Kärn-KPI (KPI exklusive färska livsmedel) för hela Japan steg 0,9 procent i april jämfört med samma månad året före..

DI - 1 timme sedan

Trump: Huawei-lösning ryms inom ramen för handelsavtal

USA:s president Donald Trump sade på torsdagen att klagomålen riktade mot kinesiska Huawei skulle kunna lösas inom ramen för handelssamtalen mellan USA och Kina..

DI - 1 timme sedan

Inget grönt ljus för 737 Max-plan

USA:s luftfartsmyndighet FAA kan komma att godkänna Boeings olycksdrabbade modell 737 Max för trafik igen redan om ungefär en månad, uppger källor för Reuters efter ett möte med flygmyndigheter från över 30 länder i Texas. Utåt lämnar dock FAA inget besked..

DI - 1 timme sedan

Bytte H&M mot eget märke – deras barnkläder ger eko i världen

GÖTEBORG H&M:s tidigare designchef Margareta van den Bosch var den som först stakade ut Christin Kers karriär som barnklädesdesigner. Tillsammans med maken Andreas Claeson driver hon i dag det egna barnklädesmärket Duns Sweden med fokus på ekologiskt och färgstarka mönster..

DI - 2 timmar sedan

Svajiga börser i Asien

Tokyobörsen öppnade nedåt efter gårdagens nedgångar i New York, och svajade sedan både upp och ned under förmiddagshandeln. Efter några timmar stod Nikkei-index på minus 0,5 procent..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.