DI > Ekonomi

Friday, 24 May, 07:03

DI - 16 maj 19 kl. 06:29

Klart: Här är fonden som ger sparare betalt i stället för avgiftVärldens första fond med negativ avgift får grönt ljust av amerikanska myndigheter. Här bolaget som betalar för att få förvalta dina pengar..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klart Här är fondensom ger , sparare, betalti , stället för avgift
DI - 12 maj 19 kl. 19:57

Priskriget vänder på steken: Här får sparare betalt i stället för avgift

Prisdumpningen på fondförvaltning har passerat noll. En amerikansk firma är först ut med att betala kunder för att få sköta deras pengar, rapporterar Financial Times..

Skånskan - 09 apr 18 kl. 05:00

Erbjuder utträde ur kyrkan mot avgift

Malmö Ett anonymt Malmöföretag erbjuder via sms personer hjälp med att lämna kyrkan för 369 kronor.
På hemsidan kyrkskatt.se går det att räkna ut hur stora besparingar var och en kan göra, problemet är att det är helt gratis och tämligen enkelt att begära utträde ur Svenska kyrkan.

YLE - 20 maj 15 kl. 16:04

Endast Vasa och Kristinestad tar betalt för gräsklippning

Kristinestad och Vasa är de enda österbottniska städerna som uppbär avgift också för gräsklippning på begravningsplatserna. Kristinestad befinner sig i en övergångsperiod och har inte lyckats nå alla anhöriga ännu. Vasa kyrkliga samfällighet har burit upp den här avgiften i många år.

YA - 08 jun 14 kl. 06:30

Brott mot lagen att ta betalt för lunchen

Sjöbo kommun bryter mot skollagen, när den tar ut en avgift för lunchen i förskolorna. Det slår Skolinspektionen fast i ett beslut.
I början av det här året införde kommunen en måltidsavgift på 375 kronor i månaden för de barn som deltar i den allmänna, fria förskolan och stannar över lunchen.

YA - 23 apr 14 kl. 06:30

Småföretagare kritisk till avgift för ingenting

Foto: Sprisse Nilsson
Att ta betalt för kontrollavgifter men inte utföra själva kontrollerna är inte rimligt. Det tycker småföretagaren Eva Norrsell, som skrivit till miljöförbundet och alla kommunens partier, och som nu bestrider fakturan.
– Linasobinas är ett litet företag som framför allt säljer honung, senap, marmelad och gelé.

Computer Sweden - 24 sep 12 kl. 12:00

Telia backar om ?Skype-avgift?

Telia skrotar planerna på att extra betalt av nya kunder som använder Skype eller annan ip-telefoni i mobilen. Istället höjer telejätten idag avgiften för samtliga befintliga mobilsurfabonnemang..

Mobil - 21 maj 13 kl. 15:28

Telenor tar bort avgift för tal, sms och mms

I morgon onsdag släpper Telenor en helt ny abonnemangsportfölj. Nytt är att avgifter för tal, sms och mms har tagits bort från samtliga abonnemang. Istället ska operatören fokusera på att ta betalt för datatrafik..

Sydsvenskan - 31 jul 14 kl. 09:45

Zlatan har betalt avgift - för all framtid

Zlatan Ibrahimovic glömde betala den årliga avgiften på 500 kronor för vägunderhållet för sitt lyxhus på Resarö. Nu kommer han aldrig behöva bli påmind igen..

Cornucopia - 08 maj 17 kl. 10:01

Lysa - förvaltning med mycket låga avgifter utan intressekonflikter

Jag är kund hos Lysa och de har kontaktat mig för ett sponsrat inlägg. Detta inlägg är publicerat i samarbete med Lysa.
Lysas nya skräddarsydda förvaltningstjänst erbjuder mycket låga avgifter och förvaltning av ditt kapital helt utan intressekonflikter.

PrivataAffärer - 29 nov 18 kl. 09:58

Spararna dumpade techfonderna

Spararna har valt att rejält dra ned på risken under månaden, konstaterar Johanna Kull, sparekonom på Avanza. – Aktiefonder har sålts på bred front medan spararna i stället valt försiktigare hedgefonder samt bland- och räntefonder. I hedgefonderna ser vi de största inflödena på över två år, säger hon.

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Lundin Mining säljer innehav i koboltverksamhet

Lundin Mining har sålt sitt innehav i det finska koboltraffinaderiet i Kokkola. Försäljningen genomförs via det samriskbolag som gruvföretaget har tillsammans med Freeport-McMoRan..

DI - 15 minuter sedan

Succéchefens styckning kastar om spelplanen

De nordiska teleoperatörernas strategiska vägval spretar åt alla håll. Mest omvälvande är kursändringen i danska TDC. Efter det avbrutna förvärvet av MTG:s tv-verksamhet och utköpet från börsen, klyvs nu bolaget under ledning av Tele2:s tidigare succé-vd Allison Kirkby.

DI - 15 minuter sedan

Dollarn tappar efter svag data

New Yorkbörserna sjönk på torsdagen och Asienbörserna är överlag svagt ned på fredagen, även om det skett en viss stabilisering efter en vecka av nedgångar. .

DI - 30 minuter sedan

Investmentbolaget återköper egna aktier

Investmentbolaget Naxs återköpte ett stort block av egna aktier på Stockholmsbörsen i går..

DI - 30 minuter sedan

Morgonkoll: Blandad utveckling på Asienbörserna

Asienbörserna utvecklas blandat i fredagshandeln efter gårdagens breda nedgångar. Rädsla för en utdragen handelskonflikt fortsätter tynga humöret..

DI - 1 timme sedan

Kärn-KPI stiger i Japan

Kärn-KPI (KPI exklusive färska livsmedel) för hela Japan steg 0,9 procent i april jämfört med samma månad året före..

DI - 1 timme sedan

Trump: Huawei-lösning ryms inom ramen för handelsavtal

USA:s president Donald Trump sade på torsdagen att klagomålen riktade mot kinesiska Huawei skulle kunna lösas inom ramen för handelssamtalen mellan USA och Kina..

DI - 1 timme sedan

Inget grönt ljus för 737 Max-plan

USA:s luftfartsmyndighet FAA kan komma att godkänna Boeings olycksdrabbade modell 737 Max för trafik igen redan om ungefär en månad, uppger källor för Reuters efter ett möte med flygmyndigheter från över 30 länder i Texas. Utåt lämnar dock FAA inget besked..

DI - 1 timme sedan

Bytte H&M mot eget märke – deras barnkläder ger eko i världen

GÖTEBORG H&M:s tidigare designchef Margareta van den Bosch var den som först stakade ut Christin Kers karriär som barnklädesdesigner. Tillsammans med maken Andreas Claeson driver hon i dag det egna barnklädesmärket Duns Sweden med fokus på ekologiskt och färgstarka mönster..

DI - 2 timmar sedan

Svajiga börser i Asien

Tokyobörsen öppnade nedåt efter gårdagens nedgångar i New York, och svajade sedan både upp och ned under förmiddagshandeln. Efter några timmar stod Nikkei-index på minus 0,5 procent..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.