Barometern > Nyheter

Sunday, 26 May, 17:03

Barometern - 16 maj 19 kl. 06:00

Torghandlaren vet inte hur han ska få bort skräpetSkräpet utanför grönsaksaffären irriterar grannarna. Butiksägaren försökte bygga ett skjul åt soporna – men fick riva det. Och att slänga sopor oftare blir för dyrt, menar han..
Läs mer på Barometern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Torghandlaren, vetinte hur han ska , , bort, skräpet
Dagensanalys.se - 27 jan 17 kl. 14:16

Vad vet Google om dig – och vad kan du göra åt det?

Allt fler användare börjar inse att i stort sett allt vi gör på nätet går att spåra. Detta gäller inte minst dessa dagar, då det frekventa mobilanvändandet gör den ledande sökmotorn – Google – vet inte bara vad vi sökt, utan var och när. Men hur mycket vet Google, och kan man göra något åt det?

Västerbottens Folkblad - 27 apr 19 kl. 13:52

Exlövet väljer bort Björklöven – Kenttä bekräftar

Nu ska Lövenprodukten Anton Öhman har gjort sitt val för kommande säsong. Det var Johan Svensson (MrMadhawk) som var först med att skriva att Malmös back Anton Öhman valde mellan spel i Björklöven eller Modo inför kommande säsong. Nu ska han har gjort sitt val också – och det blir Modo enligt Svensson.

YLE - 19 jun 14 kl. 05:20

Bästa torgsäsongen hotar att regna bort

Det är nu inför midsommar sommartorgen ska göra sin bästa försäljning. På Salutorget i Helsingfors har kylan och regnet skrämt bort de flesta – förutom turisterna. - Jag har jobbat på torget till och från i tjugo till trettio år, och jag kommer inte ihåg när det skulle ha varit så lugnt som den här veckan, säger torgförsäljaren Ancelikh Kaspinen.

YLE - 22 jan 17 kl. 06:30

Du kan be Google ta bort sökresultat om dig själv - men hemlig behandling hotar yttrandefriheten, säger professor

Det har i närmare tre års tid varit möjligt för EU-medborgare att ta bort sökresultat om sig själva från sökrobotar såsom Google. Beslutet om huruvida en viss länk ska tas bort eller inte fattas av sökföretagen själva utan insyn utifrån. När en viss spansk medborgare googlade sig själv år 2009 så var han inte nöjd med det han såg.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Slöseriombudsmannen: "Ingen vet nog hur mycket det slösas"Martin Borgs

Han kallar sig själv för "Slöseriombudsmannen". Under 2014 års Almedalsvecka uppmärksammades Martin Borgs då han blåste bort 20 000 kronor. Syftet med aktionen var att visa hur mycket skattepengar som enligt Borgs slösas bort.

BT - 03 okt 14 kl. 09:34

"Jag vet faktiskt inte ett skit"

Stig dog förra året. Jag kände aldrig Stig, vet knappt något om hans liv, men tänker på honom rätt ofta. Han verkade vara en man med prioriteringar.

BT - 03 okt 14 kl. 09:34

Naumanen: "Jag vet faktiskt inte ett skit"

Stig dog förra året. Jag kände aldrig Stig, vet knappt något om hans liv, men tänker på honom rätt ofta. Han verkade vara en man med prioriteringar.

SmålandsPosten - 22 jan 15 kl. 00:31

Bygg bort trångboddheten

Igår kom ett förslag från Göran Hägglund (KD) om att staten borde erbjuda hyresgarantier för modulboenden riktade till asylsökande. Det skulle vara ett sätt att snabbt kunna bygga många och fräscha bostäder och därmed minska trångboddheten. Tacken Hägglund fick för att ta upp problemet var att såväl politiska motståndare som public service och kvällspress försökte nagla fast honom vid SD.

BT - 16 jan 13 kl. 07:13

Olsson (S) kan vara på väg bort från Boråspolitiken: "Det skvallras"

Det erfarna kommunalrådet Ulf Olsson (S) kan vara på väg bort från Boråspolitiken. ? Man måste ha respekt för att man är vald en mandatperiod i taget, säger han själv om spekulationerna.

BT - 16 jan 13 kl. 07:13

Ulf Olsson (S) kan vara på väg bort från Boråspolitiken: "Det skvallras"

Det erfarna kommunalrådet Ulf Olsson (S) kan vara på väg bort från Boråspolitiken. ? Man måste ha respekt för att man är vald en mandatperiod i taget, säger han själv om spekulationerna.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Idel vinnarskallar i vindpinad femkamp

Barometern - 30 minuter sedan

EU-valet: Mystiskt fynd tömde vallokal

Ett okänt föremål har hittats vid en vallokal i Ljungskile i Bohuslän. Fyndet ledde till att lokalerna utrymdes. Bombtekniker undersöker nu föremålet..

Barometern - 45 minuter sedan

Stan Lees manager gripen för kränkningar

Stan Lees tidigare manager Keya Morgan har gripits av polis, misstänkt för fem fall av kränkningar mot den legendariske serieskaparen, bland annat för bedrägeri och förfalskning. Stan Lee gick bort i november 2018 vid 95 års ålder..

Barometern - 45 minuter sedan

Ölandsvalet: Här är valnämndens uppgift på måndagen

Det blir en sen söndagskväll och tidig måndagsmorgon för politikerna i valnämnden i Mörbylånga kommun. .

Barometern - 1 timme sedan

Iran: Vi värjer oss mot krig

Teheran kommer att stå emot alla påtryckningar från USA, enligt Irans utrikesminister Mohammad Javad Zarif..

Barometern - 1 timme sedan

Dags för nya fordonsträffar

En ny säsong med fordonsträffar på Brädholmen står för dörren. På onsdag är det säsongspremiär för Oskarshamns Fordonsentusiasters populära träffar som alltid lockar en stor publik..

Barometern - 1 timme sedan

Uffe från Öland EM-laddade med Actionrun – blev tvåa

Hinderbaneloppet Actionrun blev en folkfest i Kalmar. Men för Ölandssonen och OCR-atleten Uffe Petersen var det en del i EM-uppladdningen. – De hade gjort ett jättefint lopp, säger han.

Barometern - 1 timme sedan

Man död i olycka med fyrhjuling

Barometern - 1 timme sedan

Portugisisk kryssare besöker Kalmar

På söndagen fick Kalmar ett kryssningsanlöp när Portugalflaggade Ocean Majesty lade till vid Elevatorkajen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.