Sydöstran > Nyheter

Sunday, 19 May, 12:56

Sydöstran - 16 maj 19 kl. 06:00

Lösning på gång – familjerna får ersättningFastighetsägaren Amasten har förståelse för att familjerna upplever situationen som jobbig. Man konstaterar att renoveringen dragit ut på tiden och att man med facit i hand skulle ha försökt hitta en annan lösning. Fastighetsägaren lovar att man kommer att betala ut ersättning till de berörda..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Amasten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lösning, gång, familjernafår , ersättning
Skånskan - 5 timmar sedan

Får ersättning efter inlåsning

SJÖBO En 30-årig Sjöbobo får 14 000 kronor i ersättning för att han varit frihetsberövad. Det har Justitiekanslern, JK, bestämt.30-åringen var misstänkt för ett brott och satt frihetsberövad den 20 till den 31 oktober förra året.

SmålandsPosten - 08 dec 14 kl. 00:30

Ingen ersättning till donatorer

Ersättning till donatorer har smugit sig in i vården. Patientorganisationer driver på och statliga donationsutredningen ser nu över hur ersättningen kan bli bättre. I Skåne har de som donerat ägg för provrörsbefruktning fått 11 000 kronor som en schablonersättning med följd av att köerna minskat.

YLE - 23 sep 14 kl. 15:45

Ersättning för skador under värnplikten ingen självklarhet

Varje år är det kring 1 500 personer som söker ersättning för skador som har uppstått under värnpliktstiden. Janne Riiki skadade hörseln i Dragsvik och för honom satte byråkratin käppar i hjulet. - Jag fick besked att staten inte kommer att ersätta för att det inte är tillräckligt allvarliga hörselskador, men att jag får överklaga.

SmålandsPosten - 03 maj 14 kl. 09:20

Kräver ersättning för trasig mobil

Under en lektion puttade en lärare ner en elevs mobiltelefon så att den gick sönder. Föräldern kräver nu ersättning men det är oklart vem som ska stå för kostnaden. Det var på Klöxhultsskolan som läraren passerade elevens bänk och råkade putta till mobiltelefonen som låg uppe på.

DalaDemokraten - 25 jan 16 kl. 14:38

Beviljas ersättning för dagar i häkte

En 40-årig falubo får drygt 6 000 kronor i ersättning sedan han under tre dygn i höstas satt anhållen som misstänkt för grov kvinnofridskränkning. Mannen var då asylsökande flykting, kunde ingen svenska och drabbades enligt ansökan därför särskilt hårt av misstankar och inlåsning. Mannen får 5 000 i ersättning och drygt 1600 i ombudskostnader..

Skånskan - 20 mar 19 kl. 12:41

”Taxi bra ersättning för indragna bussar”

Skåne Alliansen i Region Skåne vill prova anropsstyrd trafik på de sträckor där busstrafiken dras ner.
– Det här handlar om att bibehålla och utveckla trafiken istället för att den ska försvinna, säger Claudio Skubla, förbundsdirektör för Svenska Taxiförbundet.Nyligen beslutade kollektivtrafiknämnden i Region Skåne att spara sex miljoner kronor i Skånetrafikens busstrafik på flera linjer i Skåne.

Dalarnas tidningar - 04 sep 13 kl. 22:25

Kommunalt bolag får ersättning efter tvist

Ett förlikningsavtal har träffats mellan Lugnet i Falun AB och teknikkonsultföretaget Sweco, där det kommunala bolaget får en ersättning på 500 000 kronor för förseningar. Dessutom pågår ytterligare en annan tvist mellan parterna, som ännu inte nått någon lösning..

UNT - 31 jul 16 kl. 10:00

Ersättning och skyddsredskap inte en tillräcklig lösning

Förebyggande skyddsredskap och ersättning till trots fortsätter sälarna att vara ett problem för yrkesfiskare i Tierp och Östhammar..

Skånskan - 22 nov 16 kl. 06:00

Kräver ersättning för råttinvasion på hotellet

HÖRBY
När Stora Hotellet drabbades av råttinvasion tvingades Pelle Skerup anlita en saneringsfirma för att bli kvitt problemen. Nu måste han betala
18 000 kronor om året för att hålla hotellet råttfritt.
Skerup hävdar att råttorna kommer från det kommunala avloppsledningsnätet, och kräver att Mittskåne Vatten ersätter honom för råttjakten.

Hela Gotland - 26 sep 16 kl. 09:10

Sänkt ersättning till boende vid nya cykelvägen

Trafikverket får tillstånd att ersätta de akuta åtgärderna vid cykelvägen till Lummelunda med en permanent lösning..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 30 minuter sedan

Mycket Pokémon förändrar hjärnan

Ett intensivt Pokémonspelande som barn kan förändra hjärnan så att du reagerar starkare på bilder av Pokémonfigurer som vuxen. Skärmens utseende tros också ha betydelse..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Krympande tallskog oroar Skogsstyrelsen

Sydöstran - 1 timme sedan

Marilyn Manson i HBO-serie

Sydöstran - 1 timme sedan

Expert: Varje sommar är en fästingsommar

Det kan bli färre getingar i år, spår experter. Men om getingarna tycks tillämpa vartannat år-principen kan vi lita på att fästingarna piggnar till så fort det blir fuktigare väder. Och huggormarna hittade formen redan under soliga april..

Sydöstran - 1 timme sedan

Björkman till sjukhus efter blodpropp

Sydöstran - 1 timme sedan

Anmälan: Pojkar hotade till sig pengar från jämnårig – på lekland

Några pojkar i 10-årsåldern hotade en jämnårig pojke på Busfabriken i Karlskrona i helgen och tvingade honom att ge dem sina pengar..

Sydöstran - 1 timme sedan

Trump: "Jag är pro-life med tre undantag"

Flera delstaters nya, hårda abortlagar har piskat upp en debattstorm i USA om abortens vara eller icke-vara. Vindarna har nått Vita huset, där president Trump nu tar bladet från munnen..

Sydöstran - 1 timme sedan

Brott: Misshandel på motorträff – polis larmades

En polispatrull larmades till en bilträff på Slottsbacken i Lyckeby på lördagskvällen. En person ska då ha slagits med flera andra deltagare..

Sydöstran - 2 timmar sedan

Hundratals firade ful frisyr

I helgen samlades hundratals välfriserade personer i belgiska Boussu för en festival tillägnad den estetiskt överlägsna frisyren hockeyfrillan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.