SmålandsPosten > Nyheter

Monday, 27 May, 07:25

SmålandsPosten - 16 maj 19 kl. 06:00

Järdlers besked om skadeläget inför J-södraChristian Järdler har en stor trupp att laborera med in för mötet med J-Södra. I stort sett hela truppen är tillgänglig. – Det är skönt att kunna använda sin trupp nu när vi har tre matcher på sju dagar, säger Östertränaren..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Järdler, södra, Östertränaren

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Järdlers, beskedom , skadelägetinför , J-södra
Expressen - 10 aug 17 kl. 14:53

Fyra personer i krasch – skadeläget oklart

Två personbilar har kolliderat i korsningen Södra Förstadsgatan och Spårvägsgatan i Malmö.Fyra personer satt i bilarna och skadeläget är oklart.– Polis, ambulans och räddningstjänst är på väg till platsen, säger Jimmy Modin, pressinformatör vid polisens regionledningscentral..

Jönköpingsnytt - 23 feb 18 kl. 15:16

Skadeläget ljusnar i J-Södra

Tommy Thelin är tillbaka i spel – och flera av de långtidsskadade spelarna kommer snart vara tillbaka i full träning. Så är läget i Jönköpings Södra inför cupmatchen mot Degerfors.
.

Expressen - 07 mar 16 kl. 08:20

Singelolycka på E45 – skadeläget ännu oklart

Ännu en olycka inträffade i det hala väglaget. Denna gång på E45 mellan Alaforsmotet och södra Älvängenmotet. En personbil var inblandad i olyckan..

Expressen - 09 jun 17 kl. 09:52

BIl och lastbil i krock – oklart skadeläge

En trafikolycka mellan en lastbil och personbil har inträffat på Södra länken under fredagsmorgonen."Skadeläget är i nuläget oklart. Det är också oklart vad som föranledde olyckan.

GT - 29 sep 17 kl. 21:14

En person påkörd – oklart skadeläge

En person har blivit påkörd av en personbil på riksväg 30 i södra delarna av Jönköpings län.Polisen fick tidigt larm om att en person var ute och gick på vägen.– Vi var på väg men hann aldrig fram innan samtalet kom att personen blivit påkörd, säger Tommy Åkerberg, vakthavande befäl vid polisen i region Öst.

Expressen - 16 dec 13 kl. 09:13

Flerbilskrock på E22 – oklart skadeläge

LUND. Flera personbilar kolliderade med varandra på E22 strax utanför Lund på måndagsmorgonen. Det är oklart hur många personer som har skadats.

Skånskan - 29 dec 16 kl. 08:43

Vilotolycka vid Södra Sandby

Södra Sandby En bil har blivit stående på väg 958 mellan Södra Sandby och Revinge efter att ha kört på ett djur. ERWP.fif(0)Skadeläget på platsen är inledningsvis oklart.

Expressen - 28 jan 18 kl. 22:20

Två bilar i krasch – skadeläge oklart

Med anledning av en tvåbilskollision larmades polis, räddningstjänst och ambulans till Ramlösavägen/Södra Hunnetorpsvägen i Helsingborg.Skadeläget är oklart, men inga personskador ska ha rapporterats in i ett initialt skede..

Expressen - 13 sep 18 kl. 08:43

Kvinna påkörd – oklart skadeläge

En fotgängare har blivit påkörd av en bil i södra Lund.Polis, räddningstjänst och ambulans har skickats till platsen.Skadeläget är oklart..

Expressen - 02 mar 19 kl. 22:34

Två bilar i krasch – oklart skadeläge

På Södra gränsgatan och Tranebodavägen i Lönsboda, Osby, har två bilar kolliderat.Olyckan skedde vid 22.20 på lördagskvällen.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 10 minuter sedan

Nordkorea till angrepp mot Bolton

Nordkorea har gått till angrepp mot säkerhetsrådgivaren John Bolton, som landet vill få bort från Donald Trumps närhet..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Lärlingar i förskolan blir redo för arbetslivet

Ansvarsfulla, intresserade och nyfikna. Det karaktäriserar gymnasielärlingarna Felicia Hjärtfors, Rahmo Farah och Sajah Ali Qasem som tre dagar i veckan jobbar på varsin förskola. – Man måste kämpa och inte ge upp, säger Rahmo Farah..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

100-tals övergivna gravar och stenar blir kvar

Förra året återlämnades 200 gravrätter i Växjö pastorat, lika många stod utan anhöriga. Svenska kyrkan jobbar aktivt för att bibehålla kyrkogårdarnas utseende även när gravrätter återlämnas och efterfrågan på nya gravar är liten..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Bidrag: Skola tar kommunen till domstol

Nu ifrågasätts Växjö kommuns skolbidrag igen. Kritiken är även den här gången beräkningarna. En friskola vill nu ha sina sak prövad i domstol..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Här är nattens händelser – lokalt och i omvärlden

Rishögar brann i Mönsterås kommun. Högst valdeltagande i Mörbylånga kommun. Inbrott i livsmedelsbutik i Älghult..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

EU-topparna tävlar om varandras gunst

Händer sträcks ut. Ödmjukhet visas upp. Men också krav – och motkrav.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Miljön inte viktigast i EU-valet

Väljarnas viktigaste frågor i EU-valet var fred och demokrati. Först på tredje plats kommer en sakfråga – brottsbekämpning..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Sverigebilden har försämrats i USA

Amerikanernas bild av Sverige är fortfarande positiv men har försämrats – samtidigt som kunskapen om det lilla kungariket i norra Europa ofta är låg eller helt obefintlig. Mest negativ är bilden bland dem som studerat i Sverige..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Jonas Waldestål: Jag är precis som alla andra

Jag har köpt ny brödrost. Det är en skinande historia, silvrig och blank som en putsad och pimpad riddarrustning nyttjad i ett medeltida tornerspel..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Regeringskris kan bli statskris i Österrike

En skandalvideo från Ibiza har fått den österrikiska politiken att gunga. Och än värre kan det bli i dag, när en misstroendeomröstning mot förbundskansler Sebastian Kurz ska hållas..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.