YA > Lokalt

Thursday, 23 May, 19:06

YA - 16 maj 19 kl. 06:00

Gun-Britt, 79, har fått nog av ständigt stopp i avloppetGun-Britt Andersson är bedrövad. I stort sett varje vecka under flera års tid svämmar hennes avlopp över och badrumsgolvet fylls med det som egentligen hör hemma i toalettstolen.
Läs mer på YA
Läs mer om:
britt, Britt Andersson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gun-Britt79 har , fått, nogav , ständigt, stoppi , avloppet
Skånskan - 11 nov 15 kl. 17:23

Dubbla roller blev lyckokast

Kultur och Nöje På fredag är det premiär för dramakomedin En underbar jävla jul som Helena Bergström inte bara regisserat utan även gör en av rollerna i. – Det är inget jag kommer att sätta i system, men det visade sig vara ett lyckokast, säger hon om sina dubbla roller. Egentligen satt Helena Bergström och slet med ett eget manus när manusförfattarna Edward af Sillén och Daniel Réhn berättade om sin filmidé, om gayparet Oscar och Simon som bjudit in sina föräldrar och syskon att fira julafton med dem, i deras nyinköpta renoveringsobjekt.

Fler nyheter från YA

YA - 3 timmar sedan

Byggmax maxar bygget – fördubblar butiksytan

Byggvaruhuset Byggmax satsar i Ystad och har byggt till sina lokaler. Även sortimentet utökas när en växt- och trädgårdsavdelning flyttar in..

YA - 4 timmar sedan

Ovanligt låga grundvattennivåer – risk för vattenbrist i sommar

Grundvattennivåerna i hela Skåne är lägre än normalt. Ett regnfattigt april och torkan i fjor är förklaringarna. Kommunerna uppmanas nu att ha koll på sina vattentäkter..

YA - 7 timmar sedan

Sonja är årets första badkorre – har redan börjat bada: ”Väldigt rolig uppgift”

Mötena med människor är det bästa med att vara badkorre. Det menar Sonja Grunselius, en av fjorårets trogna korrar, som var först att anmäla sig till uppdraget även denna säsong..

YA - 8 timmar sedan

Allsång: Här är artisterna som gästar i sommar

Gästartisterna till årets allsångskvällar är nu klara. Det utlovas en blandning av Melodifestivalsmedryckande allsång, soul och hjärtvärmande sånger på skånska. .

YA - 19 timmar sedan

Lars Mohlin: På tidningen har vi snackat om allt utom valet

Va, ska vi gå och rösta på söndag? Jag måste medge att den politiska temperaturen på YA:s redaktion nog aldrig varit lägre tre dagar före ett val. Det mentala avståndet mellan Borrby och Bryssel är stort..

YA - 21 timmar sedan

Skratt och jubel när esteterna intog Ystads teater

Flames, gitarrsolo, rap och solosång. Estetklassens avslutningskonsert bjöd på många olika musikupplevelser. För tredje året delade även Ordenssamfundet T.

YA - I förrgår: 18:00

Skadegörelse av skyltar vid Ales stenar

En vecka efter beskedet om att staten inte kommer att agera för att avlägsna Bob G Linds skyltar vid Ales stenar har de utsatts för skadegörelse..

YA - Igår: 10:23

Ovanliga anmälan: Ica hittade falsk tjuga i dagskassan – polisen: ”Längesedan vi hade falska sedlar i omlopp”

När butikspersonalen i Ica-butiken i Köpingebro räknade dagskassan hittades en falsk 20-kronorssedel. Tjugan är lämnad till polisen för teknisk undersökning..

YA - Igår: 10:28

Stöld: Äldre man bestulen på rollator

När den äldre mannen skulle ta sin rollator föll han så illa att han fick åka ambulans till sjukhus. När han dagen därpå kom tillbaka till gågatan för att hämta sin rollator var den borta..

YA - 20 maj 19 kl. 14:00

Anmälan: Körde in i rep som spänts över vägen

Rakt över vägen hade någon spänt ett rep. Kvinna såg det för sent och körde in i repet. Nu anmäler hon den okände gärningsmannen för framkallande av fara för annan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.