UNT > Inrikes

Sunday, 19 May, 12:22

UNT - 16 maj 19 kl. 04:55

Äldre man död i mc-olyckaEn man i 80-årsåldern har omkommit i en motorcykelolycka på länsväg 922 söder om Örnsköldsvik..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Örnsköldsvik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Äldreman död i , mc-olycka
Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Äldre man avled efter olycka

En äldre man avled på söndagseftermiddagen efter sviterna av en olycka utanför Värnamo, uppger SR Jönköping. Mannen i 80-årsåldern satt i en av två bilar som kolliderade på en mindre väg utanför samhället..

Expressen - 09 maj 14 kl. 22:34

Äldre man svårt skadad i olycka

En äldre man vårdas för livshotande skador efter en olycka med en fyrhjuling utanför Jönköping på fredagen. – Det är ett farligt redskap som är lätt att välta med, det är min åsikt, säger Bengt Netterström, vakthavande befäl på Jönköpingspolisen..

GT - 10 jul 14 kl. 15:20

Äldre kvinna död efter olycka – påkörd av bil

En äldre kvinna ledde en cykel längs vägen när hon blev påkörd i en olycka i Färgelanda. På torsdagskvällen bekräftade polisen i Västra Götaland att kvinnan avlidit av sina skador. – Händelsen kommer att utredas men i nuläget har jag inget besked om att det ska finnas någon misstanke om brott, säger Ulla Brehm, presstalesman vid polisen i Västra Götaland..

Expressen - 02 okt 15 kl. 08:55

Äldre man avled efter mc-olycka vid Högsby

OLYCKA. En äldre man avled vid tvåtiden natten mot fredagen efter att ha kört av vägen med sin motorcykel..

Skånskan - 31 jan 19 kl. 15:00

Nerlagd hållplats ökar risk för olycka

STAFFANSTORP För något år sedan lades busshållplatsen ”Sliparevägen” vid Gullåkravägen i Staffanstorp ner.
Nu kräver boende att den öppnas igen.Det är bostadsrättsföreningen Liljekonvaljen vid Sliparevägen/Sockerbruksvägen i Staffanstorp som vill att hållplatsen öppnas igen.

Kristianstadsbladet - 07 feb 13 kl. 10:04

Äldre mc-förare lever farligt


Risken för motorcykelförare, 60 år eller äldre, att skadas svårt i samband med en olycka är tre gånger högre, jämfört med yngre. Även medelålders personer lever farligt, visar amerikansk forskning. - Det är samma i Sverige, men vi måste hålla isär risken att krocka och risken att skadas vid en krock.

YLE - 18 jul 13 kl. 05:51

Många äldre personer har drunknat i Raseborg i år

Spela upp klipp på ArenanSpela upp klipp på ArenanI Raseborg har antalet äldre personer som drunknat den här sommaren ökat drastiskt jämfört med i fjol. Det visar Finlands Simundervisnings- och Livräddningsförbunds statistik. I år har sammanlagt fem personer drunknat i Raseborg under juni och halva juli.

YLE - 24 okt 16 kl. 19:04

Ingåbo: Orättvist att äldre betalar mer för trafikförsäkring

Ingåbon Bengt-Göran Lindqvist, 77 år, känner sig åldersdiskriminerad av sitt försäkringsbolag som höjde premien på hans trafikförsäkring i somras. Försäkringschef Peter Korhonen svarar att äldre får en högre faktura eftersom de utgör en större risk i trafiken. I juli fick Bengt-Göran Lindqvist i Täkter sin räkning för trafikförsäkringen från sitt försäkringsbolag Folksam.

YA - 31 jul 13 kl. 14:34

Barn till sjukhus efter olycka

Foto: Mark Hanlon
Fyra personer, varav två barn, fick föras till sjukhus efter en krock vid Preem-macken.
Två bilar kolliderade strax efter klockan elva på tisdagsförmiddagen i korsningen Svaneholmsvägen, Östergatan. I den ena personbilen fanns en vuxen och två barn.

Kristianstadsbladet - 13 mar 14 kl. 08:03

Äldre kvinna avled efter olycka


En 72-årig kvinna har avlidit på sjukhus efter en olycka på väg 112 utanför Strövelstorp i nordvästra Skåne på onsdagseftermiddagen. En kö hade bildats på vägen efter en annan olycka, och bilen som kvinnan satt i blev påkörd bakifrån. Kvinnan fördes med ambulans till sjukhus, medan mannen som åkte i samma bil klarade sig utan skador..

Helsingborgs Dagblad - 13 mar 14 kl. 08:05

Äldre kvinna avled efter olycka

En 72-årig kvinna har avlidit på sjukhus efter en olycka på väg 112 utanför Strövelstorp i nordvästra Skåne på onsdagseftermiddagen. En kö hade bildats på vägen efter en annan olycka, och bilen som kvinnan satt i blev påkörd bakifrån. Kvinnan fördes med ambulans till sjukhus, medan mannen som åkte i samma bil klarade sig utan skador..

Fler nyheter från UNT

UNT - 1 timme sedan

Expert: Varje sommar är en fästingsommar

Det kan bli färre getingar i år, spår experter..

UNT - 1 timme sedan

Sommaren kan ge efterlängtad granblomning

Det är många år sedan de svenska granarna blommade, men förra årets varma och torra sommar var precis vad granskogen behövde, rapporterar P4 Norrbotten..

UNT - 2 timmar sedan

Man allvarligt knivskuren i Åkersberga

En man i 20-årsåldern har knivskadats allvarligt i Åkersberga norr om Stockholm..

UNT - 2 timmar sedan

Två mordförsök med kniv i Jönköpings län

Två mordförsök under kväll och natt..

UNT - 2 timmar sedan

Pojke spändes fast utan lagenlig kontroll

Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken (BUP) på Universitetssjukhuset i Linköping bröt mot lagen när en tonårspojke spändes fast med bälte i över åtta timmar utan att kontrolleras på plats..

UNT - 3 timmar sedan

Tonåring knivskuren av jämnårig i Varberg

En pojke i 15-årsåldern har blivit knivskuren i magen och armen, skriver lokala medier..

UNT - 4 timmar sedan

Växande intresse för folkdräkter

Knätofs, bindmössa och förkläde är på väg tillbaka i garderoben..

UNT - 4 timmar sedan

Grova brott utreds efter riksdagsvalet

Nära 100 anmälningar om brott gjordes i samband med valet i höstas..

UNT - 5 timmar sedan

Supersvarta fläckar ger spindeln färg

Med hjälp av "supersvarta" fläckar på kroppen framstår färgerna hos påfågelspindlar som ännu mer intensiva, konstaterar forskare vid bland annat Harvard University..

UNT - 5 timmar sedan

Brand på Billerud Korsnäs under kontroll

En brand i taket på pappersbruket Billerud Korsnäs i Gävle är nu under kontroll, meddelar Gästrike räddningstjänst..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.