Skånskan > Nyheter

Sunday, 26 May, 05:37

Skånskan - 16 maj 19 kl. 05:00

Brinova vill satsa stort på BergaESLÖV Fastighetsbolaget Brinova vill fortsätta växa i Eslöv. Nu har man stora planer för Bergaområdet och vill bygga nya lägenheter där.Bolagets byggplaner har blivit offentliga genom att Brinova ansökt om planbesked hos kommunen, för att en ny detaljplan ska kunna tas fram.
I området äger Brinova redan 360 hyreslägenheter och nu vill man alltså undersöka möjligheten att bygga fler.
– Vi har inte nämnt något antal utan vill se vilka möjligheter det finns att förtäta, säger Andreas Lund som är Brinvoas regionchef för västra Skåne.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Berga, ESLÖV Fastighetsbolaget Brinova, Eslöv, Bergaområdet, Brinova, Andreas Lund, Brinvoas, Skåne, Lund, Johan Andersson, Malmborg, Flygstaden, Bergakiosken, Specialisthuset

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brinovavill satsa , stort, Berga
Skånskan - 01 mar 18 kl. 13:00

Brinova vill bygga radhus och punkthus

ESLÖV Fastighetsbolaget Brinova vill bygga nytt i kvarteren Dannemannen 36 och 37. Det handlar om 68 nya hyresbostäder i västra Eslöv – två punkthus med totalt 48 lägenheter samt 20 radhus. ERWP.

Skånskan - 03 dec 16 kl. 14:00

Nya Bergaägaren vill snart börja bygga

ESLÖV Efter fastighetsbolaget Mälös snabba reträtt från Eslöv tar Brinova över fastigheterna och gör redan klart att man siktar på att växa i Eslöv och på att bygga nytt. ERWP.fif(6)I gårdagen tidning berättade vi om att Mälö Fastigheter redan efter tre år valde att överge Eslöv.

Barometern - 21 sep 13 kl. 16:50

Berga får sikta på kval efter förlust

Berga?Asarum 0?3 gav två saker:
1) Asarum tog hand om seriesegern.

Barometern - 21 sep 13 kl. 16:50

Berga får sikta på kval efter förlust

Berga?Asarum 0?3 gav två saker:
1) Asarum tog hand om seriesegern.

Realtid - 16 maj 12 kl. 16:05

Setterwalls rådgivare åt Brinova

Setterwalls har varit rådgivare åt Brinova Fastigheter i stort uppköpserbjudande..

Skånskan - 29 dec 16 kl. 14:00

Urd välte stort träd över bilen

SJÖBERGA När stormen Urd drog fram hamnade en bil i Sjöberga rejält i kläm. Stormen drog ner ett stort träd som ramlade rakt över en parkerad bil. ERWP.

Skånskan - 27 mar 19 kl. 15:00

66 kvadratmeter stort hus i Eslöv sålt

Eslöv Ilir och Resmije Miftari, båda 46 år, sedan tidigare boende på just Berga, har tagit över fastigheten på Berga 410 i Eslöv från Stig Ambrosius Sten Karlsson. Ägarbytet blev klart i februari 2019 och köpesumman blev 450 000 kronor. Huset har en boyta på 66 kvadratmeter.

Barometern - 27 mar 14 kl. 08:06

Nystart för unga i Berga

Tre musikstudior, en dansstudio, fikarum och kontor - allt är redo för att hip hop i alla former ska blomstra i Berga centrum. – Nu har vi allt och kan förbättras och utvecklas. Man blir glad av att vara här, säger Amanda Kakili, en av 40-talet ungdomar som är med i Ung Aktiv.

Barometern - 30 aug 14 kl. 16:31

Trippel av Roskvist när Berga vann derbyt

Hattrick i derbyt som vinns med 4–2.
Vad kallar man det?
– En hyfsad lördag, säger Fredrick Roskvist.

Barometern - 30 aug 14 kl. 16:31

Trippel av Roskvist när Berga vann derbyt

Hattrick i derbyt som vinns med 4–2.
Vad kallar man det?
– En hyfsad lördag, säger Fredrick Roskvist.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 8 timmar sedan

Storförlust för LBK i bottenstriden

FOTBOLL Lunds BK åkte på en rejäl käftsmäll i lördagens bortadrabbning mot Oskarshamns AIK, 1-5 (1-3).
Nu är laget uppe i sju raka matcher utan seger och ligger trea från slutet i division 1 södra.– Vi måste definitivt börja vinna snart och på torsdag väntar en enormt viktig hemmamatch mot nästjumbon Åtvidaberg, konstaterade tränare Jack Majgaard Jensen.

Skånskan - 10 timmar sedan

Komfort med raketprestanda

Bentley Continental GT Convertible har fartresurser som ett jetplan, miljöhänsyn som en kryssningsfärja och inredning för ett konstmuseum. Det är brittisk bilbyggarkonst på högsta nivå, även om en hel del av tekniken under skalet är tysk.Kan jag kritisera körkänslan i den här tremiljonersbilen utan att låta fullständigt blasé, dryg och i största allmänhet pösmagad?

Skånskan - 11 timmar sedan

Nya ägare till 60-talshus i Hörby

Hörby Ingrid Ann-Mari och Lars Andersson, 75 och 53 år, är nya ägare till huset på Östraby 9132 i Hörby. Byggår för huset är 1963 och boarean är 82 kvadratmeter. Säljare är Rut Nilsson.

Skånskan - 11 timmar sedan

Olycka med motorcykel och bil

En person har skadats i en trafikolycka utanför Bara.Olyckan har skett vid korsningen mellan Malmövägen och Tjustorpsvägen väster om Bara. Motorcykeln och bilen behöver bärgas, uppger polisen.

Skånskan - 14 timmar sedan

Ger 23 miljoner för Bil-Månssontomten

HÖRBY Nu klarnar detaljerna kring kommunens köp av Bil-Månssontomten i centrala Hörby.
Det överenskomna priset är 23 miljoner kronor, visar avsiktsförklaringen.När kommunledningen för en månad sedan tillkännagav att man hade kommit överens med Bil-Månsson om att få köpa deras tomt i centrum – med fastighetsbeteckningen Hörby Hovdala 10 – ville man inte avslöja detaljerna i uppgörelsen, till exempel priset för fastigheten.

Skånskan - 14 timmar sedan

60 bostäder planeras i ett första skede

maglehill Det är inte bara förskola, skola och äldreboende som planeras i Maglehills första etapp. Byggrätter för cirka 60 bostäder finns med i detaljplanen som kommunens tjänstemän just nu arbetar med. I tisdags kväll hölls ett samrådsmöte för allmänheten.

Skånskan - 14 timmar sedan

HFAB får jättebeställning

maglehill Äldreboende, förskola med nattisavdelning, storkök och grundskola. Nu har kommunstyrelsen beslutat att kommunens fastighetsbolag Höörs Fastighets AB (HFAB) ska tilldelas jätteuppdraget i Maglehill. Men ett slutligt investeringsbeslut krävs i kommunfullmäktige innan spaden kan sättas i marken.

Skånskan - 14 timmar sedan

Väg 11 avstängd efter olycka

Två personbilar kolliderade under lördagseftermiddagen och väg 11 stängdes av i båda riktningar.En trafikolycka påverkar trafiken på riksväg 11 i Veberöd. Trafikolyckan inträffade vid korsningen länsväg 102 och riksväg 11 vid Veberöd, Lund.

Skånskan - 16 timmar sedan

Systrar skolstrejkade för klimatet

Eslöv Systrarna Alicia och Maja Davis gick i Greta Thunbergs fotspår och skolstrejkade för klimatet utanför stadshuset i Eslöv.Vid halv nio på fredagsmorgonen valde de bort en vanlig skoldag på Källebergsskolan och slog sig i stället ner på gräsmattan utanför stadshusets entré med en akustisk gitarr, en kortlek och ett par plakat.
– Vi vill göra något för klimatfrågan och uppmärksamma den.

Skånskan - 17 timmar sedan

Fler jourhem till unga sökes

Sydost Det behövs fler jourhem för barn och unga i sydöstra Skåne.
Sjöbo, Simrishamn, Skurup, Tomelilla och Ystad har därför beslutat att samarbeta över kommungränserna.Kommunerna har i dagsläget inget avtal med några kontrakterade jourhem som med kort varsel kan ta emot barn eller ungdomar som tillfälligt inte kan bo kvar hemma.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.