SmålandsPosten > Nyheter

Sunday, 19 May, 12:34

SmålandsPosten - 16 maj 19 kl. 04:00

Ett borgerligt ljus som lyserEnergiminister Anders Ygeman påstår sig ta Moderaternas och Kristdemokraternas utspel om förändrad energipolitik med ro: ”Jag väljer att ta fasta på att de säger att de vill utveckla överenskommelsen, den har skapat långsiktiga spelregler för svenskt näringsliv.”.
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Anders Ygeman, Moderaternas, Kristdemokraternas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ett borgerligt, ljussom , lyser
Nya Wermlands Tidningen - 28 okt 14 kl. 13:51

Digitala ljus lyser upp kyrkogården 

För första gången kommer det ljus du tänder på internet via Svenska kyrkans bönewebb på fredag också att tändas på Ruds kyrkogård medan du ser på..

UNT - 24 mar 16 kl. 08:01

Blåljus lyser vidare på webben

Blåljus säger farväl till tv i marknätet..

YA - 04 nov 18 kl. 17:11

Tusentals ljus lyser upp novembermörkret

Medlemmar i Skurups scoutkår tände enligt tradition flera hundra ljus på kyrkogården medan minnesgudstjänsten inne i kyrkan avslutade allhelgonahelgen på söndagseftermiddagen. .

Världen Idag - 18 okt 17 kl. 00:00

Guds ljus i och genom dig är starkare än mörkret.

"Och ljuset lyser i mörkret, och mörkret har inte övervunnit det." Joh 1:5   Det här ordet har följt mig på sistone, varit en följeslagare under året som gått. Aldrig tidigare har jag upplevt verkligheten av det så starkt.

NSD - 10 okt 13 kl. 18:17

Skagens ljus lyser ännu

Det förra sekelskiftet var konstnärskoloniernas tid i Norden och Europa. Målarna flydde storstäderna och sökte ljuset och friheten på landsbygden. Mest känd är kolonin i Skagen på Själland i Danmark.

NSD - 16 okt 13 kl. 03:05

Skagens ljus lyser ännu

Det förra sekelskiftet var konstnärskoloniernas tid i Norden och Europa. Målarna flydde storstäderna och sökte ljuset och friheten på landsbygden. Mest känd är kolonin i Skagen på Själland i Danmark.

Nerikes Allehanda - 06 okt 14 kl. 04:57

Ljus lyser med sin frånvaro

Löftet om belysning i Sikfors har inte infriats helt. Kommunen sätter bara upp två stolpar..

BT - 07 nov 14 kl. 20:17

Mur av ljus lyser upp firande Berlin

En tårögd Gorbatjov, lysande ballonger och trabanter på parad. På söndag är det 25 år sedan Berlinmurens fall, men firandet har redan dragit i gång i den tyska huvudstaden. - Jag tror inte att någon glömmer hur de kände den dagen.

Helsingborgs Dagblad - 07 nov 14 kl. 20:20

Mur av ljus lyser upp firande Berlin

En tårögd Gorbatjov, lysande ballonger och trabanter på parad. På söndag är det 25 år sedan Berlinmurens fall, men firandet har redan dragit i gång i den tyska huvudstaden..

UNT - 07 nov 14 kl. 20:17

Mur av ljus lyser upp firande Berlin

En tårögd Gorbatjov, lysande ballonger och trabanter på parad..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 10 minuter sedan

Mycket Pokémon förändrar hjärnan

Ett intensivt Pokémonspelande som barn kan förändra hjärnan så att du reagerar starkare på bilder av Pokémonfigurer som vuxen. Skärmens utseende tros också ha betydelse..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Krympande tallskog oroar Skogsstyrelsen

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Länet: Ingen vattenbrist - än

Efter två torra somrar är oron stor på många håll. Klarar vi ännu en regnfattig sommar? Trots det kyliga vädret och en och annan skur är vattensituationen i länet ungefär densamma som i fjol vid den här tiden.

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Australisk valseger med brasklapp

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Viktigaste dagen för friidrotten i Skruv

I 35 år har Skruvs IF arrangerat Marknadsspelen – föreningens flaggskepp. 275 tävlande, från de yngsta till senioreliten, deltog i helgens tävlingar. – Är man bra vill man helst ha en medalj, säger Arvid Johansson, åtta år..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Elev glömdes av förskolepersonal

Vid en förflyttning av elever från Ryforsgården glömdes en elev kvar av personal. På fredagen hölls ett möte där kommunens säkerhetschef närvarade. Rutinerna ska ses över så att liknande saker inte händer igen.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Efterlängtat hundbad på plats

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Magnusson: Öster måste spela enklare – och stoppa Jacob

Inför kvällens klassikermöte mellan Öster och Mjällby (avspark kl 17.30) har Smålandspostens Dan Magnusson plockat fram tre punkter för Öster att ta hänsyn till i grannfejden på Myran..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Expert: Varje sommar är en fästingsommar

Det kan bli färre getingar i år, spår experter. Men om getingarna tycks tillämpa vartannat år-principen kan vi lita på att fästingarna piggnar till så fort det blir fuktigare väder. Och huggormarna hittade formen redan under soliga april..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Trump: "Jag är pro-life med tre undantag"

Flera delstaters nya, hårda abortlagar har piskat upp en debattstorm i USA om abortens vara eller icke-vara. Vindarna har nått Vita huset, där president Trump nu tar bladet från munnen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.