BT > Nyheter

Thursday, 23 May, 17:42

BT - 16 maj 19 kl. 04:00

Stjernkvist: Minst en protest för mycketDet är fullt logiskt att Socialdemokraterna ser högernationalisterna som huvudmotståndare i EU-parlamentsvalet. När det gäller synen på mänskliga rättigheter, EU-s roll och mycket annat har Sverigedemokraterna, italienska Lega, belgiska Vlams belang och de andra helt motsatta ståndpunkter än Socialdemokraterna. .
Läs mer på BT
Läs mer om:
Socialdemokraterna, EU, Sverigedemokraterna, Lega, Vlams

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: StjernkvistMinst en , protestför mycket
NT - 2 timmar sedan

Stjernkvist tar sig an nytt uppdrag

Lars Stjernkvist har valts till ny ordförande för Avfall Sverige..

NT - 24 mar 14 kl. 13:59

Stjernkvist ska granska sig själv

Lars Stjernkvist ska granska Lars Stjernkvist som i sin tur ska granska... Lars Stjernkvist. Sitter på alla stolar när det gäller Visualiseringscenter..

Politikerbloggen - 09 mar 11 kl. 09:38

UPPLÄXNING Lars Stjernkvist kritisk till de som blockerar

IRRITERAD STJERNKVIST. Lars Stjernkvist, tidigare partisekreterare för Socialdemokraterna, är oroad över att vissa personer kort tid före kongressen ägnar kraft åt att tala om vilka de inte vill se som partiledare. - Det är allvarligt för det blockerar lösningar och gräver skyttegravar, säger han.

NT - 28 okt 11 kl. 07:20

Stjernkvist reagerar kraftfullt

Kommunalrådet Lars Stjernkvist reagerar kraftfullt på SD-politikern Cornelia Dahlberg uttalanden om avrättningar av politiska ledare och att Norrköping skulle vara en diktatur. - Sverigedemokraten Cornelia Dahlberg har kommit långt på sidan av den vanliga politiska debatten, säger Stjernkvist..

SVT - 16 dec 11 kl. 06:49

Stjernkvist vill ha skärpt lagstiftning

Efter tingsrättens beslut igår att alla åtalade i den så kallade Deli-skjutningen i Norrköping släpps på fri fot kommer krav på ändrad lagstiftning. Kommunalrådet Lars Stjernkvist vill ha ökade möjligheter för domstolarna att döma gängmedlemmar. Medverkande: Lars Stjernkvist (S) kommunalråd Göran Gabrielson försvarsadvokat Magnus Höjer reporter Ronny Hammarsten fotograf.

Aftonbladet - 09 jan 11 kl. 06:00

Lars Stjernkvist (S): Slut på borgerlig dominans - nu tar vi över i Sveriges kommuner och landsting

Lars Stjernkvist (S): Slut på borgerlig dominans ? nu tar vi över i Sveriges kommuner och landsting.

NT - 14 jan 11 kl. 07:02

24nt: Stjernkvist lovar mer pengar till SON

Kommunstyrelsens ordförande Lars Stjernkvist (S) lovar att Symfoniorkestern i Norrköping ska få mer pengar för att kunna bibehålla sin höga klass..

NT - 27 feb 11 kl. 16:11

Stjernkvist minns mordnatten

På måndagen är det 25 år sedan Olof Palme mördades och det första politiska mordet i modern svensk historia var ett faktum. Än idag lever hans namn kvar inom socialdemokratin. Lars Stjernkvist var vid tiden för mordet ombudsman i Norrköping och han minns klart och tydligt natten när Palme dog..

NT - 12 apr 11 kl. 08:58

Få svar direkt av Stjernkvist

Ställ dina frågor och få svar direkt ? det är en ny satsning på nt.se där folkvalda och makthavare chattar med läsarna på nt.

NT - 12 apr 11 kl. 14:22

Stjernkvist vill satsa mer på skolmaten

Lars Stjernkvist, ordförande för kommunstyrelsen i Norrköping, hann med att svara på frågor om alla möjliga ämnen, från ny skola i Åby till p-avgifter och arbetslöshet, under tisdagseftermiddagens chatt..

NT - 12 apr 11 kl. 17:52

Stjernkvist försvarar p-höjningarna

Många har reagerat på Norrköping kommuns förslag att göra parkering i centrala delar av stan dubbelt så dyr. Men kommunalråd Lars Stjernkvist försvarar förslaget..

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Två omkomna i trafikolycka

BT - 15 minuter sedan

Polisen:”Proverna visar på cannabis-vissa individer är under 15 år”

Efter två nattliga insatser runt om i Mark har polisen efter positiva drogtester upprättat ett 15-tal anmälningar för narkotikabrott eget bruk. Vissa individer är under 15 år. – Det är ju ett tecken på att ungdomar missbrukar i väldigt låga åldrar, säger Emma Hermansson, polisen i Kinna..

BT - 1 timme sedan

Mest flickor bland unga klimatstrejkare

De flesta unga demonstranterna som strejkar för klimatet är flickor som går i högstadiet eller på gymnasiet. Majoriteten av dem har en genuin oro för klimatet och är inte erfarna aktivister sedan tidigare, enligt en undersökning som forskare från flera svenska universitet står bakom..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.