Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 23 May, 01:28

Helsingborgs Dagblad - 16 maj 19 kl. 03:40

Dystert på börser i AsienFortsatt pessimism kring handelskriget Kina-USA och dystra vinstsignaler från bland andra japanska banker bidrar till att pressa ner asiatiska börser. Nikkei-index i Tokyo har efter några timmars handel fallit 1,0 procent. Hang Seng-index i Hongkong bac.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Asien, Kina-USA, Tokyo, Seng, Hongkong

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dystert, börseri , Asien
PrivataAffärer - 06 aug 14 kl. 07:55

Dystert på Asiens börser

Tisdagens negativa sentiment i USA smittade av sig till Asien på onsdagen, där flertalet större börser backade....

Sydsvenskan - 16 maj 19 kl. 03:40

Dystert på börser i Asien

Fortsatt pessimism kring handelskriget Kina-USA och dystra vinstsignaler från bland andra japanska banker bidrar till att pressa ner asiatiska börser. Nikkei-index i Tokyo har efter några timmars handel fallit 1,0 procent. Hang Seng-index i Hongkong bac.

Kristianstadsbladet - 09 jul 14 kl. 08:56

Nedåt på Asiens börser


Yenens förstärkning, svag Kinastatistik och fortsatt oro inför rapportperioden pressade ned kurserna på Tokyobörsen på onsdagen. Nikkei 225-index sjönk med 0,1 procent och det bredare Topixindex backade med 0,4 procent.Även på andra håll i Asien var börshumöret dystert.

Helsingborgs Dagblad - 09 jul 14 kl. 09:04

Nedåt på Asiens börser

Yenens förstärkning, svag Kinastatistik och fortsatt oro inför rapportperioden pressade ned kurserna på Tokyobörsen på onsdagen. Nikkei 225-index sjönk med 0,1 procent och det bredare Topixindex backade med 0,4 procent. Även på andra håll i Asien var börshumöret dystert..

Trelleborgs Allehanda - 09 jul 14 kl. 08:56

Nedåt på Asiens börser


Yenens förstärkning, svag Kinastatistik och fortsatt oro inför rapportperioden pressade ned kurserna på Tokyobörsen på onsdagen. Nikkei 225-index sjönk med 0,1 procent och det bredare Topixindex backade med 0,4 procent.Även på andra håll i Asien var börshumöret dystert.

BT - 09 jul 14 kl. 08:56

Nedåt på Asiens börser

Yenens förstärkning, svag Kinastatistik och fortsatt oro inför rapportperioden pressade ned kurserna på Tokyobörsen på onsdagen. Nikkei 225-index sjönk med 0,1 procent och det bredare Topixindex backade med 0,4 procent. Även på andra håll i Asien var börshumöret dystert.

DI - 30 sep 15 kl. 07:20

Asienbörser: Rally i Asien

Asienbörserna avslutar ett dystert kvartal med uppgångar. I Tokyo är det börsrally..

VA - 25 jul 11 kl. 08:30

USA-problem sänker Asien

25 juli "Börser runt om i världen kommer att prisa in en större osäkerhet till följd av det politiska käbblet i världens största ekonomi och den ökade risken för att det kan tappa sitt heliga AAA-betyg", skriver Mohamed El-Erian, chef vid världens största obligationsfond Pimco, i en kommentar till Bloomberg News. Klockan 7.20 var det regionala indexet MSCI Asia Apex 50 ned 0,8 procent.

E24 - 18 okt 11 kl. 08:06

Asien: dystert europa, svag kina-tillvÄxt tyngde bÖrserna

Börshandeln i Asien på tisdagen färgades av såväl det försämrade humöret i Europa under måndagen som även smittade aktiemarknaden i New York, som en lägre BNP-tillväxt än väntat i Kina..

TA - 21 feb 13 kl. 17:36

Dystert på Stockholmsbörsen

Några hökaktiga formuleringar från USA:s centralbank Fed och världens börser vänder ner.Stockholmsbörsen var inget undantag och den föll på torsdagen med 1,0 procent.Dessutom blev dollarn 13 öre dyrare och räntorna sjönk.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Kanada satsar på kustbevakningen

Kanada kommer att satsa 15,7 miljarder kanadensiska dollar, motsvarande drygt 112 miljarder svenska kronor, på nya kustbevakningsfartyg. 18 nya fartyg ska beställas, varav 2 isbrytare. – Kanada har världens längsta kustlinje och kanadensare vet att det.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Sista delen i ”Wolf hall”-trilogin färdig

Hilary Mantels avslutande del i trilogin om den brittiske 1500-talsstatsmannen Thomas Cromwell kommer att ges ut nästa år, rapporterar BBC. Den första boken, "Wolf hall", publicerades 2009 och uppföljaren "För in de döda" 2012. Båda romanerna har vunnit.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Algeriet och Argentina fria från malaria

Algeriet, där malaria en gång upptäcktes, är numera fritt från parasitsjukdomen, meddelar Världshälsoorganisationen WHO. Det är det tredje afrikanska land som, sedan 1955, lyckats utrota en av världens dödligaste sjukdomar. "Algeriet har visat övriga Af.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Cigarettjuv jagades med polishelikopter

En tonårspojke stal en större mängd cigaretter i en livsmedelsbutik i Åkarp, men blev påkommen av ett vittne som larmade polisen. När ynglingen lämnade butiken följde vittnet efter men tappade honom ur sikte, och flera polispatruller tog upp jakten. Hun.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Polisbil på väg till olycka frontalkrockade

En polispatrull som hade larmats till en trafikolycka i Örebro frontalkrockade med en personbil på vägen till olyckan. Föraren av personbilen, en kvinna i 20-årsåldern, chockades och fördes skärrad med ambulans till sjukhuset. Det är oklart om hon har n.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

FN-expert släppt ur tunisisk fångenskap

En av FN:s vapenexperter som greps i Tunisien i mars, och som misstänktes för spionage, har släppts och återvänt till sitt hem i Tyskland, säger en FN-talesperson. Moncef Kartas, som har både tyskt och tunisiskt medborgarskap, har arbetat med att överva.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Cohens kärleksbrev säljs på auktion

En samling om 50 brev från artisten Leonard Cohen till norska flickvännen Marianne Ihlen kommer att säljas på auktion i juni, skriver Reuters. Ihlen och Cohen träffades på den grekiska ön Hydra 1960 och hon inspirerade honom till flera av hans mest känd.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Det tycker toppkandidaterna inför EU-valet

HD och Sydsvenskan har intervjuat nio toppkandidater inför valet till Europaparlamentet..

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Libysk krigsherre säger nej till eldupphör

Nej, det blir inget avtal om eldupphör. Så löd budskapet från den libyske krigsherren Khalifa Haftar när han träffade Frankrikes president Emmanuel Macron i Paris och avslog dennes begäran om att låta vapnen tystna. Offensiven mot huvudstaden Tripoli so.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

OV:s succé-tränare klar för sin gamla klubb

Ulf Sivertsson återvänder till Kolding..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.