Sydsvenskan > Sport

Friday, 24 May, 19:09

Sydsvenskan - 16 maj 19 kl. 03:40

Dystert på börser i AsienFortsatt pessimism kring handelskriget Kina-USA och dystra vinstsignaler från bland andra japanska banker bidrar till att pressa ner asiatiska börser. Nikkei-index i Tokyo har efter några timmars handel fallit 1,0 procent. Hang Seng-index i Hongkong bac.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Asien, Kina-USA, Tokyo, Seng, Hongkong

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dystert, börseri , Asien
PrivataAffärer - 06 aug 14 kl. 07:55

Dystert på Asiens börser

Tisdagens negativa sentiment i USA smittade av sig till Asien på onsdagen, där flertalet större börser backade....

Helsingborgs Dagblad - 16 maj 19 kl. 03:40

Dystert på börser i Asien

Fortsatt pessimism kring handelskriget Kina-USA och dystra vinstsignaler från bland andra japanska banker bidrar till att pressa ner asiatiska börser. Nikkei-index i Tokyo har efter några timmars handel fallit 1,0 procent. Hang Seng-index i Hongkong bac.

Kristianstadsbladet - 09 jul 14 kl. 08:56

Nedåt på Asiens börser


Yenens förstärkning, svag Kinastatistik och fortsatt oro inför rapportperioden pressade ned kurserna på Tokyobörsen på onsdagen. Nikkei 225-index sjönk med 0,1 procent och det bredare Topixindex backade med 0,4 procent.Även på andra håll i Asien var börshumöret dystert.

Helsingborgs Dagblad - 09 jul 14 kl. 09:04

Nedåt på Asiens börser

Yenens förstärkning, svag Kinastatistik och fortsatt oro inför rapportperioden pressade ned kurserna på Tokyobörsen på onsdagen. Nikkei 225-index sjönk med 0,1 procent och det bredare Topixindex backade med 0,4 procent. Även på andra håll i Asien var börshumöret dystert..

Trelleborgs Allehanda - 09 jul 14 kl. 08:56

Nedåt på Asiens börser


Yenens förstärkning, svag Kinastatistik och fortsatt oro inför rapportperioden pressade ned kurserna på Tokyobörsen på onsdagen. Nikkei 225-index sjönk med 0,1 procent och det bredare Topixindex backade med 0,4 procent.Även på andra håll i Asien var börshumöret dystert.

BT - 09 jul 14 kl. 08:56

Nedåt på Asiens börser

Yenens förstärkning, svag Kinastatistik och fortsatt oro inför rapportperioden pressade ned kurserna på Tokyobörsen på onsdagen. Nikkei 225-index sjönk med 0,1 procent och det bredare Topixindex backade med 0,4 procent. Även på andra håll i Asien var börshumöret dystert.

DI - 30 sep 15 kl. 07:20

Asienbörser: Rally i Asien

Asienbörserna avslutar ett dystert kvartal med uppgångar. I Tokyo är det börsrally..

VA - 25 jul 11 kl. 08:30

USA-problem sänker Asien

25 juli "Börser runt om i världen kommer att prisa in en större osäkerhet till följd av det politiska käbblet i världens största ekonomi och den ökade risken för att det kan tappa sitt heliga AAA-betyg", skriver Mohamed El-Erian, chef vid världens största obligationsfond Pimco, i en kommentar till Bloomberg News. Klockan 7.20 var det regionala indexet MSCI Asia Apex 50 ned 0,8 procent.

E24 - 18 okt 11 kl. 08:06

Asien: dystert europa, svag kina-tillvÄxt tyngde bÖrserna

Börshandeln i Asien på tisdagen färgades av såväl det försämrade humöret i Europa under måndagen som även smittade aktiemarknaden i New York, som en lägre BNP-tillväxt än väntat i Kina..

TA - 21 feb 13 kl. 17:36

Dystert på Stockholmsbörsen

Några hökaktiga formuleringar från USA:s centralbank Fed och världens börser vänder ner.Stockholmsbörsen var inget undantag och den föll på torsdagen med 1,0 procent.Dessutom blev dollarn 13 öre dyrare och räntorna sjönk.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 10 minuter sedan

Euforisk inför största utmaningen: ”Hoppas få njuta hela vägen”

Peter Gerhardsson får äntligen vara lite mer klubblagstränare med sitt VM-lag i Båstad..

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Weinstein uppges betala miljoner i förlikning

Filmmogulen uppges betala ut 44 miljoner dollar i civilmål..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Homosexualitet fortfarande kriminellt i Kenya

Kenyas högsta domstol har beslutat att inte skrota landets lagar som kriminaliserar homosexualitet. Fredagens utslag var enhälligt. Enligt domaren Roselyne Aburili skulle en avkriminalisering öppna upp för samkönade äktenskap vilket strider mot det östa.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Bil började brinna under färd

Räddningstjänsten fick rycka ut till Tygelsjö..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Otålig Kristersson pressar C om Strandhäll

I nästa vecka kan Centerpartiets röster fälla socialförsäkringsminister Annika Strandhäll (S). Men partiet dröjer med besked. – Vi vet tillräckligt mycket och jag ser inga skäl att vänta med detta, säger M-ledaren Ulf Kristersson.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Kyrgios hoppar av Roland Garros

Nick Kyrgios, australiern som sällan avstår möjligheten att bjuda på negativa rubriker, drar sig ur Franska mästerskapen i tennis. Kyrgios skämde ut sig när han blev diskvalificerad i Rom i förra veckan och gav häromdagen sitt personliga omdöme på Insta.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Man gripen efter kvinnomisshandel

En 28-årig man greps under eftermiddagen i södra Lund efter att han misshandlat sin partner..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Misstänkt förhörd om smällarattack

En person har blivit förhörd efter att en smällare kastats mot Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkessons bil i Mariestad. – Personen är släppt, men misstankarna kvarstår, säger Jörgen Gustafsson vid polisen i Skövde till Mariestads-tidningen. Det.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Omhändertogs av polisen – avled på sjukhus

En man i 55-årsåldern som blev omhändertagen av polisen för berusning har avlidit. Mannen kom in till akuten på Ystads lasarett under onsdagskvällen. Han blev behandlad och sedan kontaktades polisen som omhändertog honom enligt lagen om berusade persone.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Höstturné för Magnus Betnér

Magnus Betnér tar sin föreställning "Work in progress" på turné i höst. 18 svenska städer får besök av komikern, med start i Norrköping i slutet av oktober. Det är andra gången Betnér turnerar med "Work in progress", som är en brittisk företeelse som in.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.