Dagen > Nyheter

Friday, 24 May, 10:56

Dagen - 15 maj 19 kl. 14:40

Stor respons efter ledarkrönika om medberoende– Det är uppenbart att detta är något som det behöver pratas mer om i församlingsmiljöer, säger Dagens chefredaktör Felicia Ferreira..
Läs mer på Dagen
Läs mer om:
Dagens, Felicia Ferreira

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stor, responsefter , ledarkrönikaom , medberoende
HBL - 13 okt 13 kl. 23:40

Ledarkrönika: Hjärnparasit som heter fattigdom

Välfärdsstaten diskuteras mycket just nu. Det är intressant med tanke på att hela det politiska fältet säger sig omfatta och värna om välfärden. Undantaget är Samlingspartiets unga och den ultraliberala tankesmedjan Libera.

HBL - 23 jun 14 kl. 01:27

Ledarkrönika • Brott utförs av brottslingar

Det var många som lyfte på ögonbrynen när Helsingin Sanomat förra veckan summerade Rättpolitiska forskningsinstitutets rapport Invandrare som brottsoffer och gärningsmän med rubriken "De flesta invandrare är laglydiga". De som i grunden betraktar invandringen som ett problem ansåg att HS begick en politiskt korrekt skenmanöver, eftersom rapporten de facto konkluderade att invandrare (relativt sett) i högre grad är representerade i brottstatistiken. För dem som i grunden är positiva till migration framstod rubriken som en nästan onödig självklarhet.

HBL - 27 okt 14 kl. 03:28

Ledarkrönika • En nypa lyx, Stockmann?

Varuhuskedjan Stockmann har under sommaren efterlyst tips från allmänheten hur man kunde bli bättre och kanske återfå den forna glansen av lyx som man förr associerade med företaget.  En panel på nästan 20 000 kunder har gett kritik och förbättringsförslag, men en stor skuta vänder inte snabbt. Särskilt som "Stocka", enligt de mest kritiska, drivit vind för våg redan i femton år.

BT - 10 jun 18 kl. 01:00

Ledarkrönika: Det religiösa tar plats i samhället

Det lilla korset vid Carolikyrkans vägg är inte bara stor konst, det är också ett tecken i tiden..

Kristianstadsbladet - 13 aug 14 kl. 07:42

Eloge till lördagens ledarkrönika

Till ledarskribent Carolin Dahlman. Det är inte ofta jag blir glad över en krönika. Antingen är det något som inte berör mig alls eller mår jag bara dåligt.

Dagen - 15 maj 19 kl. 14:40

Stor respons efter ledarkrönika om medberoende

– Det är uppenbart att detta är något som det behöver pratas mer om i församlingsmiljöer, säger Dagens chefredaktör Felicia Ferreira..

Världen Idag - 07 aug 14 kl. 00:00

Stor respons på krönika om judehat

I texten, som publicerade på onsdagen, skriver Marcus Birro: "Precis under ytan, som en blodåder av mörker precis under huden, finns ett enormt judehat i det här landet. Och även från dem som inte är antisemiter kommer obehagliga uttalanden. Man är okunnig och slarvig och blandar samman Israel och det judiska folket.

HBL - 27 maj 13 kl. 03:52

Ledarkrönika | Företagande är en attitydfråga

Han höll ut länge, men efter fyra år fick Justin nog och åkte hem till Kalifornien. Under sin tid i Finland hann han öppna tre kaféer, anställa ett tiotal unga och introducera baristakulturen till Helsingfors, men den ständiga kampen mot byråkratin och klimatet ? inte vinterkylan utan företagarfientligheten ?

HBL - 02 jun 13 kl. 23:18

Ledarkrönika: Vikten av att reagera

Förra veckan fick vi se en kraftig reaktion mot näthat och försök att tysta folk genom att hota dem och deras familjer med våld. Äntligen! Eftersom det handlar om att få tala svenska i det tvåspråkiga Finland är det särskilt glädjande för oss.

HBL - 22 sep 13 kl. 02:43

Ledarkrönika | En god idé som hittade hem

Halva priset på kaffe, öl eller läsk på restauranger under en dag ? om du beställer på svenska. Det var en av idéerna som spånades fram under ett tiotal träffar med arbetsgruppen Pakkoruotsin ystävät ?

Fler nyheter från Dagen

Dagen - 19 timmar sedan

Timbrokväll om sambandet mellan demokrati och tro

Vilar demokratin på kristen grund? Så formulerade den liberala tankesmedjan Timbro det boksläppsseminarium man bjöd in till på tisdagskvällen. Ämnet var författaren Dan Korns senaste bok ”Som om Gud fanns”..

Dagen - 18 timmar sedan

Gåvoström efter artikeln om Fartun

På två månader har 55 000 kronor skänkts till flyktingfonden..

Dagen - 18 timmar sedan

Pelle Hörnmark kan bli ny pastor i Växjöförsamling

Ordförande: Vi tror han skulle vara bra för församlingen..

Dagen - 18 timmar sedan

Inget giltigt beslut om att sälja orgeln

Vilken musik som efterfrågas om några år vet vi inte..

Dagen - 19 timmar sedan

Nu släpps "För kärleks skull"-albumet på digitalt

Nu släpps "För kärleks skull"-albumet på digitalt.

Dagen - 19 timmar sedan

De vill kickstarta frikyrkorna med klimatkonsert

God jord och PMU i samarbete med gästartister.

Dagen - Igår: 10:45

Brett musikliv blir till välsignelse

Det är för mig en helt obegriplig inställning som den unga generationen pingstpastorer företräder, understödda av Pingst FFS och Hillsongs företrädare och nu senast även av Dagens medarbetare, där man förväntar sig odelat stöd och tolerans för lovsångskulturen..

Dagen - 20 timmar sedan

Kolportören som blev bokhandlare

Nya Musiks grundare Axel Bjurenstedt reste runt och knackade på hemma hos folk för att sälja kristna böcker..

Dagen - 21 timmar sedan

Carola och Bishara i SVT på nationaldagen

När 16-årige artisten Bishara slog igenom i Melodifestivalen och tackade Gud efter succén jämförde många hans sätt att möta framgången med Carolas genombrott 1983..

Dagen - 21 timmar sedan

Bön, guldstoft och diamanter

Åsa Molin skriver utifrån söndagens bibeltexter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.