Dagen > Nyheter

Thursday, 23 May, 18:50

Dagen - 15 maj 19 kl. 16:35

Tro och solidaritet vill se Eurovisionmarkering mot IsraelTroende socialdemokrater vill se en politisk markering mot Israel under Eurovision som den här veckan avgörs i Tel Aviv..
Läs mer på Dagen
Läs mer om:
Eurovisionmarkering, Israel, Eurovision, Tel Aviv

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trooch , solidaritetvill se , Eurovisionmarkeringmot , Israel
Världen Idag - 23 aug 17 kl. 15:00

Manifestation för Israel på söndag

På söndag med start klockan 13 anordnas i Stockholm på nytt en manifestation i solidaritet med Israel. Där medverkar bland andra Israels nya Sverigeambassadör, dessutom Marcus Birro och Lars Adaktusson (KD)..

Dagen - 15 maj 19 kl. 16:35

Tro och solidaritet vill se Eurovisionmarkering mot Israel

Troende socialdemokrater vill se en politisk markering mot Israel under Eurovision som den här veckan avgörs i Tel Aviv..

SVT Debatt - 21 aug 13 kl. 14:21

Jag klär av mig naken i solidaritet med hijabuppropet

HIJABUPPROPET Den tunisiska aktivisten Amina Sboui lämnade igår Femen, och anklagade organisationen för islamofobi. Det påminner om en kritik som Femen mött i Sverige, bland annat från en av initiativtagarna till hijabuppropet. Men förföljelsen av kvinnor med kravet att bära hijab är mångfalt värre än förföljelsen av dem som drabbas av kravet att ta av sig slöjan.

Supermiljöbloggen - 21 maj 16 kl. 10:38

SSU och Socialdemokrater för tro och solidaritet vill stoppa Vattenfalls brunkolsförsäljning

Allt fler inom Socialdemokraterna börjar tvivla på affären.  Dagens Nyheter rapporterar att både Sveriges socialdemokratiska ungdomsförbund och Socialdemokrater för tro och solidaritet vill att regeringen stoppar Vattenfalls planerade försäljning av sin tyska brunkolsverksamhet. – Det är fel att den här affären med brunkolet genomförs över huvud taget, säger Ulf Bjereld, ordförande för Socialdemokrater för tro och solidaritet, till DN.

Newsmill - 13 maj 13 kl. 15:52

Socialdemokrater för tro, men utan solidaritet

http://www.newsmill.se/trackback/50740Det är år 2103 e.

YA - 10 aug 13 kl. 04:01

Strävsamhetens solidaritet

Foto:
Den strävsamma medelklassen är ett ständigt hatobjekt på kultursidor och i vänsterpress.
Människorna i denna grupp är materialistiska, egoistiska, obildade, smygrasistiska och löjliga figurer som tycker att sådant som familj, villa, bil och bra semesterresor är viktiga ingredienser i livet. Ständig på jakt för att berika sig själva utan att bry sig om omgivningen.

Nerikes Allehanda - 01 jun 14 kl. 05:07

Gränsöverskridande tro

I november förra året kom en skrällen. Kyrkornas Världsråd valde sin första kvinnliga ordförande. Hon heter Agnes Aboum och tillhör den Anglikanska kyrkan i Kenya.

Jmini.se - 29 feb 16 kl. 11:47

Socialdemokrater för Tro och Solidaritet årsmöte

Årsmöte med Socialdemokrater för Tro och Solidaritet i Jönköping hölls den 22/2. Ingalill Dahlgren Nyberg inledde årsmötet med parentation för två medlemmar som avlidit under det gånga verksamhetrsåret. Gästalare var Socialdemokrater för Tro och.....

Världen Idag - 10 jul 17 kl. 15:01

Enögt om Israel i Almedalsdebatt

Inga frågor eller kritiska synpunkter tilläts när Socialdemokrater för tro och solidaritet tillsammans med Kairos Palestine – Sweden förespråkade bojkott som ett verktyg för att uppnå fred mellan israeler och palestinier..

Sydsvenskan - 16 feb 15 kl. 01:00

”Solidaritet på svenska ser annorlunda ut.”

Solidaritet som inte känner några gränser. Det är mantrat för den svenska utrikespolitiken i Löfvenregeringens tappning, förklarade utrikesminister Margot Wallström i sin första utrikesdeklaration i riksdagen i onsdags.Men då har utrikesministern missat en sak: solidaritetsklausulen i Natofördragets artikel fem.

Fler nyheter från Dagen

Dagen - 2 timmar sedan

Pengar finns – men givandet minskar inom Equmeniakyrkan

– Vill inte hamna ett läge som kräver drastiska beslut framöver, säger kyrkoledaren Lasse Svensson till Dagen..

Dagen - 4 timmar sedan

"Du är Sveriges Moder Teresa"

"Ängeln på Malmskillnadsgatan" mötte påven i Rom och fick ett nytt smeknamn av honom..

Dagen - 7 timmar sedan

"Du är Sveriges Moder Theresa"

Ängeln på Malmskillnadsgatan mötte påven i Rom och fick ett nytt smeknamn av honom..

Dagen - 7 timmar sedan

Träden och teologin

Den kristna traditionen har anklagats för att legitimera en roffarmentalitet på jordens resurser, men Andreas Nordlander går längre tillbaka och hittar en djupare kristen syn på skapelsen..

Dagen - 7 timmar sedan

Ofattbart läge för världen

För snart ett år sedan brann Sveriges skogar. Den ovanliga, för att inte säga onaturliga, sommarhettan och den långvariga torkan gjorde stora arealer av skog till tändved..

Dagen - 8 timmar sedan

Har vi missat något?

Känner du till en konferens eller kampanj som vi inte fått med i sammanställningen? Tveka inte att höra av dig till oss på livsstil@dagen.se med tips.

Dagen - 9 timmar sedan

New Wine-konferensen vill betjäna kristenheten

Församlingen, världens ljus är temat för New Wines sommarkonferens. Hela kristenheten bjuds in till evenemanget som ska rusta för framtiden..

Dagen - 8 timmar sedan

”Här har man konstant samtal med människor”

Till Hillsong Summercamp kommer ungdomar från olika bakgrund, olika länder och med olika hudfärg men med ett och samma mål – att få möta Jesus..

Dagen - 8 timmar sedan

Sensommarfestivalen får besök av Ljungblahd

Pingstkyrkan i Klöverträsk i Norrbotten vill göra gott för hela bygden. För sjätte året i rad anordnar man Sensommarfestivalen, som har blivit en betydelsefull träffpunkt för såväl kyrkan som byn..

Dagen - 8 timmar sedan

Konferensguiden 2019

Sommarsverige är fullt av andliga rastplatser. Stora och små vattenhål där tiotusentals människor samlas under semestermånaderna till konferenser, läger och festivaler. SommarDagen har samlat ett helt gäng av dessa livsviktiga platser i vår konferensguide..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.