Blekinge Läns tidning > Nyheter

Wednesday, 22 May, 15:29

Blekinge Läns tidning - 16 maj 19 kl. 03:00

"Jag får fortfarande hjärtklappning"Grotesco-komikern Emma Molin hade ångest för att tala inför klassen i skolan. När hon smög in humor blev hon kvitt rädslan och kom på vad hon ville göra i livet. Men ett visst sammanhang kan fortfarande vålla hjärtklappning..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Emma Molin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag får fortfarande, hjärtklappning
Barometern - 15 maj 19 kl. 17:10

“Jag får fortfarande hjärtklappning”

Grotesco-komikern Emma Molin hade ångest för att tala inför klassen i skolan. När hon smög in humor blev hon kvitt rädslan och kom på vad hon ville göra i livet. Men ett visst sammanhang kan fortfarande vålla hjärtklappning..

YLE - 11 jun 17 kl. 05:22

Förståelsen för miljökänslighet ökar småningom - drabbade pekas inte längre ut som sinnesförvirrade

Situationen för personer med miljökänslighet lyfts fram i medierna med jämna mellanrum. Det saknas dock fortfarande objektiva mätare för problemet. Några tusen personer i Finland uppskattas vara permanent arbetsoförmögna på grund av överkänslighet mot vanliga fenomen i miljön.

BT - 18 nov 12 kl. 19:00

Ovisshet in i det sista för SAS

Framtiden för krisande flygbolaget SAS är oviss. Mötena om det jättelika sparpaketet med lönesänkningar avlöste varandra i helgen. Men på söndagskvällen fanns ingen överenskommelse som kan rädda företaget undan konkurs.

BT - 18 nov 12 kl. 19:00

Tiden börjar rinna ut för SAS

Tiden börjar rinna ut för krisande flygbolaget SAS. Mötena om det jättelika sparpaketet med lönesänkningar avlöste varandra i helgen. Sent på söndagskvällen fanns ingen uppgörelse som kan rädda företaget undan konkurs.

Barometern - 28 apr 14 kl. 10:07

Hjärtsjukvården har tagit sig tid

Vi har under den senaste tiden kunnat läsa mycket om hjärtsjukvården i Kalmar och det har varit både ris och ros. Jag är en av dem som vill hylla hjärtsjukvården och det grundar jag i egna erfarenheter. Jag är 28 år och för 3 år sedan började jag känna av mitt hjärta.

Barometern - 13 jun 14 kl. 07:42

Unga missbrukar legalt

”Bland oss som träffar på dessa missbrukande ungdomar föreligger en rejäl portion av frustration. Vi vill hjälpa ungdomarna, men är just nu bakbundna av det enligt oss haltande regelverk, som vi måste rätta oss efter.” Polisen i Kalmar står rättsligt bakbundna vad det gäller ungdomars missbruk.

Dagens PS - 29 aug 18 kl. 15:59

Nätläkarens projekt förenklar vårdresa

Det är i allafall förhoppningen med projektet, som ännu bara är i pilotstadiet. Nätdoktorn Kry har inlett ett pilotprojekt med medicinteknikföretaget Rithm där patienter över 65 år med hjärtklappning erbjuds att testa trådlös EKG-mätning tillsammans med sin digitala läkarkontakt.  Projektet, som fortfarande befinner sig i en pilotfas, syftar till att förenkla för berörda patienter, som i hamnar i kläm på grund av byråkrati och långa väntetider.

YA - 13 maj 19 kl. 00:00

Emma Molin: ”Jag ställer in min hjärna på skämt”

Grotesco-komikern Emma Molin hade ångest för att tala inför klassen i skolan. När hon smög in humor blev hon kvitt rädslan och kom på vad hon ville göra i livet. Men ett visst sammanhang kan fortfarande vålla hjärtklappning..

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Tarantino tar sig an Mansonmorden

I "Once upon a time in Hollywood" skildrar Quentin Tarantino de så kallade Manson-morden på ett annorlunda sätt. Men han har inte kontaktat Roman Polanski före, under eller efter inspelningen..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Georgsson ny ordförande för Pappers

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Tonåring blev misshandlad

En 18-årig kille blev misshandlad av en annan kille. Det inträffade i anslutning till en träning..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Här är föreningarna som delar på 269 000 kronor

16 lokala föreningar får dela på 269 000 kronor när Lions Club nu delar ut sitt årliga barn- och ungdomsbidrag. .

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Utökad vargjakt tillåts i Tyskland

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Alliansen: Vi står fast vid beslutet

Alliansen kommer att begära att hälso- och sjukvårdschefen Lars Almroth slutar, även om förslaget blir nedröstat. – Vi står fast vid det beslutet, säger regionrådet Lars Karlsson (C)..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

TV: Här vandrar lodjuret förbi brevlådorna

Att se ett lodjur är få förunnat då det är ett av de mer skyggare djuren. Men under onsdagsmorgonen lyckades Jens Säbrink när ett lodjur vandrade förbi utanför hans hus. – Det var en häftig upplevelse, säger han..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Elev har fått skriftlig varning

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

SAS och Airbus i gemensamt elflygsprojekt

Flygbolaget SAS går ihop med franska flygplanstillverkaren Airbus i ett forskningsprojekt kring elflyg..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Ibiza-lotteri i regeringskrisens spår

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.