Blekinge Läns tidning > Nyheter

Monday, 27 May, 05:55

Blekinge Läns tidning - 16 maj 19 kl. 02:00

Förlorade tvist om lagerhus i hamnenTvisten med båtserviceföretaget Allt i Marin, som höll till i hamnen i några år, ser ut att vara över. Företaget fick inget gehör i en andra domstolsvända. .
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Allt, Marin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förlorade, tvistom , lagerhusi , hamnen
DN - 02 mar 16 kl. 11:08

Telia förlorade tvist om rot-avdrag

Telia Sonera förlorade en tvist mot konkurrenten Svensk infrastruktur i tingsrätten. Målet handlade om marknadsföring kring rot-avdrag i samband med bredbandsinstallationer till villor..

Vimmerby Tidning - 24 nov 17 kl. 16:30

Hyresgäster förlorade tvist i tingsrätten

Två ägare till bostadsrätter förlorade en tvist mot Bostadsrättsföreningen. Tingsrätten dömer nu de båda lägenhetsinnehavarna att betala bostadsrättsföreningens rättegångskostnader..

SR - 19 dec 13 kl. 15:14

Skatteverket förlorade tvist

Kammarrätten i Stockholm gav idag riskkapitalbolaget Nordic Capital Advisory rätt i en tvist mot Skatteverket..

Affärsvärlden - 29 apr 14 kl. 14:49

OEM förlorade tvist tingsrätten

Tingsrätten i Lund har i början av april avkunnat dom i den tvist som OEM Internationals dotterföretag Internordic Bearings (IBS) varit involverad i, med ömsesidiga fordringskrav med en beställare och dennes försäkringsbolag, under påstående om avtalsbrott..

SmålandsPosten - 09 maj 14 kl. 06:44

Uppfinnare förlorade tvist mot Väckelsångs industriplast

Tingsrätten i Växjö ger Väckelsångs Industriplast AB rätt hela vägen i en tvist som gäller musfällan Mjölner. Dess uppfinnare Göran Hansson i Linneryd döms till att betala cirka 1,5 miljoner kronor till V-plast. Tomas Johansson från V-plast känner ett starkt ”äntligen” inom sig.

Skånskan - 20 okt 14 kl. 13:21

Förlorade tvist om kor

En bonde har förlorat en tvist mot ett köttföretag om sex stycken kor och tvingas nu därför betala 60 000 kronor till köttföretaget som stämt henne..

UNT - 26 apr 16 kl. 14:25

Uppsalahem förlorade tvist i HD

På tisdagen föll Högsta domstolens dom mot Uppsalahem gällande en långtgående tvist mellan företaget och en hyresgäst i Uppsala..

Nerikes Allehanda - 21 jun 16 kl. 18:51

Örebroföretag förlorade tvist med nätjätte

Örebroföretaget Gadget bay måste släppa sitt varumärke efter en tvist med jätteföretaget Ebay. Det beslutade Patent- och registreringsverket..

Västerbottens Folkblad - 30 nov 16 kl. 11:38

95-åringar förlorade tvist om rätt till boende

Hög ålder ger inte rätt till äldreboende. Två äldre kvinnor i länet förlorar tvisten mot sina hemkommuner. 95-årig kvinna i Umeå och en 96-årig kvinna i Skellefteå får inte plats på äldreboende.

Nyan - 26 jun 17 kl. 19:00

Förlorade tvist om bileverans

En äppelodlare har förlorat en tvist om bikupeleveranser i både tingsrätten och hovrätten. Bikupeköparen måste betala bikuporna, kringkostnader och säljarens rättegångskostnader, totalt drygt 12 000 euro.
I maj 2015 sålde biodlaren 20 bisamhällen till köparen för 7 400 euro.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

"Det andas Greta-effekt"

De grönas framgångar i EU-valet beror dels på att klimatfrågor står högt på agendan, dels på att partierna profilerat sig som motståndare till högerpopulismen. Det tror statsvetaren Sofie Blombäck, som forskar om val till Europaparlamentet..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Regeringskris kan bli statskris i Österrike

En skandalvideo från Ibiza har fått den österrikiska politiken att gunga. Och än värre kan det bli i dag, när en misstroendeomröstning mot förbundskansler Sebastian Kurz ska hållas..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Trump har träffat Naruhito

Donald Trump har nu som första utländska statsöverhuvud fått möta den nye japanske kejsaren Naruhito. Efter mötet väntar samtal med premiärminister Shinzo Abe om handelstullar, Nordkorea och framtida relationer..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Huaweibråk spås få katastrofala följder

Att stänga ute kinesiska Huawei skulle innebära en härdsmälta för världens teknikindustri, likt finanskrisen 2008, bedömer telekomexperten Bengt Nordström..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

100 000 kronor mer i pension, men inte en krona kvar

En pensionär som har en pension på 199 000 kronor få betala mer skatt, får kraftigt sänkt bostadstillägg och en avgift, som är nära maxtaxan på 2 089 kronor i månaden. Sedan är det inte mycket kvar. .

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

God morgon! Odlingsnoja

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Så kan Karlskronas centrumhandel räddas

Genom att Karlskrona förlorade titeln ”Årets stadskärna 2019” finns det fortfarande hopp om att centrumön Trossö kan räddas från att bli spökstad. Här är mitt förslag för att välkomna bilägarna tillbaka till Karlskrona centrum..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Tillskotten matchar inte försämrat säkerhetsläge

Det som skulle bli en bred politisk förankrad försvarsuppgörelse föll som bekant på målsnöret. Trots 947 dagar av försvarsberedande, där alla var överens om innehållet, ville inte regeringen skriva under finansieringen. Och därmed sprack överenskommelsen..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Tjuvar ertappades av ledig polis

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Finländsk glädje efter skrällguldet

Tusentals finländare samlades på Salutorget i centrala Helsingfors för att fira det osannolika VM-guldet i ishockey. Även i tidningsspalterna hyllas de finländska "Lejonen"..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.