UT > Nyheter

Saturday, 25 May, 13:16

UT - 16 maj 19 kl. 01:00

Bostäder hetast när ulricehamnarna tycker tillOm tre år ska en ny översiktsplan för Ulricehamns kommun vara klar. Invånarna kan digitalt ge sina synpunkter om bland annat var i kommunen det bör byggas bostäder och hur trafikmiljön kan förändras..
Läs mer på UT
Läs mer om:
Ulricehamns

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bostäder, hetastnär , ulricehamnarnatycker till
ÖstersundsPosten - 08 maj 17 kl. 15:00

Villa i Brunflo hetast på Hemnet – här är veckans mest klickade bostäder i länet

Hetast av alla hus i länet just nu är en villa i Brunflo som är till salu för över 2,2 miljoner kr. Det framgår när bostadssajten Hemnet listar förra veckans mest klickade bostäder i länet..

Barometern - 01 feb 16 kl. 10:06

Här är veckans hetaste bostäder i Kalmar län

Här är de bostäder i Kalmar län som blivit mest klickade på bostadssajten Hemnet under veckan som gick. Hetast i hela landet var en väderkvarn till salu i Skåne..

Ekonomistas - 11 nov 13 kl. 07:46

Dags att tala klarspråk om äpplen och bostäder!

En vanlig uppfattning är att det råder bostadsbrist i Stockholm och andra storstäder och att det under en lång tid har byggts för lite. Men vad innebär det att det råder ”brist” och att det byggs ”för lite”? Nedanstående figur är hämtad från Stockholms landsting och visar tillskottet av nya bostäder i förhållande till befolkningstillväxten i Stockholms län.

YLE - 04 sep 16 kl. 18:34

Spa, hotell och flera bostäder ska locka folk till Hangö året runt

Människor som vill möta människor ska liva upp Hangö året om. De ska bli så förtjusta i staden att de vill vara där även då det är mörk och kall vinter. Nya bostäder, ett spa, en tillbyggnad till Hotell Regatta och bättre service ska locka mera folk till Hangö.

YLE - 03 jun 16 kl. 06:36

Svensk miljardär äger tusentals bostäder i Helsingforsregionen

Miljardären Erik Selin äger så stor del av bolaget Sato att det motsvarar 3 600 bostäder i huvudstadsregionen. Bostadsbolaget Sato är i dag till största delen i utländska händer. - Göteborg och Helsingfors är ganska lika varandra.

Alliansfritt Sverige - 13 nov 13 kl. 15:51

Moderaterna är bättre på bostadsbyggnadsutspel än på att bygga bostäder

Alliansen gick ut med beskedet att de ska satsa på tunnelbanan i Stockholm och dessutom bygga 78 000 nya bostäder. En satsning som säkert är jättebra om den genomförs [BLIR AV], även om den enligt forskare inte riktigt når ända fram. Men i sitt valmanifest 2010 gav Moderaterna i Stockholms län löftet att bygga 56 777 nya bostäder i Stockholm under mandatperioden 2010-2014.

BT - 09 sep 14 kl. 19:52

AB Bostäder är bakbundet

Idag har vi en enorm bostadsbrist i Sverige som det kommer ta lång tid att få bukt på. Även i Borås brottas kommunalpolitiken med dessa frågor. Vi skulle behöva hundratals nya bostäder årligen för att mätta behoven.

Sydsvenskan - 22 feb 16 kl. 20:34

Gärna fler bostäder, men inte just här. En attityd som måste byggas bort.

I Malmö behöver det byggas 3 500 nya bostäder om året. Den som börjar söka hyreslägenhet idag kan räkna med att få köa i minst tre år visar tidningens kartläggning. För nyanlända är kötiden ännu längre och kommunen försöker övertala asylsökande att leta bostäder i andra kommuner.

Skånskan - 26 feb 16 kl. 09:54

80 000 nya bostäder i Malmö fram till 2040

MALMÖ Malmö överväger att öka målet för bostadsbyggandet från 50 000 till 80 000 nya bostäder fram till 2040. Därmed skapas möjlighet för att klara en befolkningsökning på 160 000 personer. Samtidigt har tempot i bostadsbyggandet redan skruvats upp.

YLE - 30 mar 16 kl. 20:35

"Är ni som stöder bostäder stolta över det?" - Malms flygplats väckte livlig debatt

Ett invånarinitiativ med 13 000 underteckningar om att bevara Malms flygplats fick inte majoritetens stöd i Helsingforsfullmäktige under onsdagskvällen. Flygplatsen väckte en livlig debatt som räckte flera timmar. Invånarinitiativet krävde att flygplatsen ska bevaras för flygtrafik också fastän staten avvecklar flygverksamheten i Malm.

Fler nyheter från UT

UT - 7 timmar sedan

Lennie Norman till stan: ”Det är ju nu väldigt fint att vara en arg och ung man”

”Trånga små hjärnor i kala små hjässor”, ”slipade reptiler i homosapienskropp som förför och utnyttjar svaga människors dumhet i Guds namn” och ”kvasisolidariska egosocialister”. Lennie Norman är tydlig med vad han föraktar..

UT - 7 timmar sedan

Ett år efter olyckan: ”Sitter lika starkt än”

I dag har det gått ett helt år sedan dödsolyckan utanför Marbäck. För de inblandade har tiden inte läkt några sår. – Det sitter lika starkt än, det är nästan jobbigare än i början, säger Sebastian Svensson..

UT - 12 timmar sedan

Avlidna paret hade 50 miljoner – nu startas Ulricehamns största stiftelse

När makarna Ingrid och Gustaf Friberg avled var de goda för 50 miljoner kronor. Nu finns en stiftelse i deras namn som syftar till att dela ut pengar till dem som arbetar ideellt för att hjälpa såväl människor som djur. .

UT - 12 timmar sedan

Debatt: Kämpa för ett lagom EU är att värna unionen

Vi kristdemokrater går till val på att göra EU lagom igen. Vi har kallats populister av de motståndare som inte förstår vår slogan “Make EU lagom again”. .

UT - 12 timmar sedan

Insändare: Inte mindre fossila utsläpp med solcellspark

I ledarkrönikan i UT 14 maj reflekterar Lars Näslund på ett mycket sunt sätt över vilka åtgärder Sverige och Ulricehamns kommun bör fokusera på för att nå störst effekt i strävan mot det fossilfria samhället. Han skriver: ”Vilka åtgärder får störst faktiskt effekt på jordklotet, totalt sett?”.

UT - 12 timmar sedan

Bo Högborn: Rankningar är aldrig objektiva

Ett gott råd när du läser en rankningslista: Var kritisk. Det finns alltid ett syfte bakom och det är en tillrättalagd bild av ”sanningen” som kommer fram..

UT - 13 timmar sedan

Fotboll: Dalstorp saknar tre nyckelspelare

Division 2-nykomlingen Linneryd har bara gjort fyra mål på sju matcher så här långt. Dalstorp räknar ändå med en tuff bortamatch i Smålandsskogarna..

UT - 13 timmar sedan

Nittorp jagar nya poäng på hemmaplan

Nittorp saknar halva ordinarie backlinjen i mötet med Lindö. Men upphämtningen mot Jitex ger laget råg i ryggen..

UT - 13 timmar sedan

Grimsås slog Ljungsarp inför storpublik

279 åskådare trotsade den regniga fredagskvällen. Belöningen blev ett derby som var spännande in i det sista. Grimsås slog Ljungsarp med 2–1 och besegrade därmed för andra veckan i rad serieledaren..

UT - 13 timmar sedan

Monica Olsson Rydh: Flytta till annat hus eller flytta berg?

–Jag nailade dom! In your face! Utöver att jag ständigt får uppdatera mig med tonåringens vokabulär fyller trettonåringens segervisshet över att ha satt alla franskaglosorna även mig med upprymdhet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.