YA > Lokalt

Wednesday, 22 May, 15:06

YA - 16 maj 19 kl. 00:01

Plantskolan till salu - men utvecklingen fortsätterAtt hitta rätt köpare kan ta många år. Det är med den utgångspunkten som Inger och Lars Gummesson lagt ut Tågarps trädgård till försäljning. Under tiden fortsätter de att utveckla verksamheten - så sent som i tisdags premierades företaget av Hushållningssällskapet..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Inger, Lars Gummesson, Tågarps, Hushållningssällskapet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Plantskolantill , salumen , utvecklingenfortsätter
Dagens PS - 26 feb 19 kl. 07:24

Ökning av nyproducerat till salu

Antalet nyproducerade bostadsrätter till salu ökade i januari samtidigt som begagnade bostadsrätter minskade. Det visar en sammanställning som den statliga bolånejätten SBAB genomfört. Förra året fanns det totalt 19 016 nyproducerade bostadsrätter till salu i Sverige, i år fanns det 20 815.

Cornucopia - 01 aug 18 kl. 17:33

Hemnet: 60% mer villor till salu i Stor-Stockholm än 2017

Utbudet av lägenheter till salu förblev i år större i juli än juli 2018, även om de inte var abnormt mycket högre. Däremot talar en del för att raset i bostadspriserna vandrar vidare till villamarknaden, som i Stor-Stockholm nu visade upp 60% fler objekt till salu i juli än förra året.Villor till salu i Stor-Stockholm.

YA - 03 nov 14 kl. 06:30

Nattliga besökare härjar på plantskolan

Foto: Johan Bentzel
Den övergivna plantskolan vid Dammhejdan är hårt åtgången efter att ha blivit ett nattligt tillhåll. I väntan på rivningen har Ystadbostäder skärpt bevakningen i området.
Det är ingen vacker syn som möter en besökare på den gamla plantskolan vid Dammhejdan.

YA - 2 timmar sedan

Tingvalla är till salu – för 6 miljoner: ”Har mycket annat att stå i”

För den som vill införskaffa ett danspalats med plats för 2 500 gäster finns nu ett gyllene tillfälle. Detta då klassiska Tingvalla är till salu, med ett utgångspris satt till 6,3 miljoner kronor..

Trelleborgs Allehanda - 18 mar 17 kl. 00:01

”Flytta inte plantskolan från Granlunda”

Rör inte plantskolan på Granlunda. Det beskedet ger tekniska nämnden till kommunstyrelsen, som funderar på att flytta plantskolan till Sjövik och bygga bostäder på plantskoleområdet..

LV - 20 apr 17 kl. 19:50

Plantskolan – många ungdomars arbetsplats

Under de år som Plantskolan bedrivits har 250 ungdomar arbetat på fälten i Harg hos Carl Henrik Nilsson samt Katla Kindestam Nilsson som driver plantskolan som en del av företagets övriga inriktningar..

Expressen - 08 jun 11 kl. 16:16

Ännu en talang ratas i plantskolan Modo

Plantskolan Modo Hockey släppte inte fram någon junior i kvalserien. Backen Isak Ahrling, 19, är den senaste talangen i raden som lämnar klubben. Han säger till HockeyExpressen.

Helsingborgs Dagblad - 09 jan 12 kl. 04:00

Plantskolan har åter levererat

De ena efter den andra försvinner från plantskolan i Helsingborg till den högsta serien. Michelle Green är den fjärde på tre år..

BT - 29 nov 14 kl. 14:23

Plantskolan expanderar: "Kändes som rätt läge"

Rångedala plantskola öppnar en ny butik i Lundaskog till våren. Sju nya tjänster har utannonserats, målet är att öppna 1 april. – Vi tror att det finns plats för båda butikerna.

Dalarnas tidningar - 10 maj 16 kl. 11:20

Harar får jagas på plantskolan i Sör Amsberg

Harar har flyttat in innanför stängslet på plantskolan. Enligt Bergvik Skog har hararna orsakat stora skador på plantor som lagrats under snö..

Dalarnas tidningar - 28 apr 17 kl. 12:00

Plantskolan i Amsberg växer

Miljontals plantor lämnar plantskolan i Amsberg varje år. Verksamheten är mitt inne i sin högsäsong. Det firar man bland annat med att inviga en ny frys..

Fler nyheter från YA

YA - 45 minuter sedan

Verktyg för tiotusentals kronor stulna vid nytt byggplatsinbrott

Vid ett inbrott på en byggarbetsplats i Sandby stals verktyg för över 32 000 kronor, kanske mer. Det är det andra byggplatsinbrottet i Simrishamnstrakten under kort tid..

YA - Igår: 00:00

Veterankortege startar i Hammenhög på lördag

På lördag startar en kortege med olika slags veteranfordon från lantbruksmuseet i Hammenhög – där det först blir visning..

YA - I förrgår: 13:26

Verktyg stulna vid inbrott i byggcontainer

Ett stort antal verktyg stals vid ett inbrott i en container på ett bygge i Simrishamn förra veckan..

YA - Igår: 16:00

Olycksföraren hade rökt hasch – andra rattfylleriet samma vecka

Den man i 20-årsåldern som var med i den våldsamma trafikolyckan utanför Baskemölla i april misstänks för grovt rattfylleri. Analyserna av blodproven blev nyligen klara och visar att mannen rökt hasch. Veckan före olyckan ertappades han för samma brott..

YA - Igår: 00:00

Unga tidsresenärer på Österlenturné

Andra- och tredjeklassarna från Gärsnäs la ifrån sig mobilerna i en plastpåse – och sedan blev det åka av, allt längre bakåt i tiden. Via lantbruksmuseet, Glimmingehus och hällristningar i Järrestad väcktes frågor om hållbar kommunikation..

YA - Igår: 01:00

Kyrkan: Komiker gästar gudstjänst

En dag om medeltidens Maria och en komiker som gästpredikar – det händer i Gärsnäs församling i helgen..

YA - Igår: 06:00

Bra resultat för JHL trots mindre skörd i fjor

Även om skörden blev betydligt mindre i fjor än normalt så gjorde JHL, Järrestads härads lantmannaförening, ett bra år ekonomiskt. En orsak är att byggsidan av verksamheten har växt till sig ytterligare..

YA - Igår: 10:22

Anmälan: Fick brevlådan sprängd tre gånger

En boende i Simrishamnstrakten som för tredje gången fått brevlådan sprängd har nu polisanmält skadegörelsen..

YA - I förrgår: 11:50

Utemöbler stals från Jysk

Jysk i Simrishamn drabbades någon gång mellan fredag kväll och lördag morgon av en stöld av utemöbler..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.