UT > Nyheter

Thursday, 23 May, 03:05

UT - 16 maj 19 kl. 00:00

Insändare: Skrota UEAB och alla kommunala elbolagUEAB måste avskaffas, precis som alla andra kommunala elbolag, för de gör absolut ingen nytta utan kom enbart till för att "skapa jobb" som det så fint heter..
Läs mer på UT
Läs mer om:
UEAB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insändare, Skrota, UEABoch alla , kommunala, elbolag
UT - I förrgår: 00:00

Insändare: Se över vårt kommunala bolagssystem

I en insändare förra veckan tar en person upp frågor gällande sitt abonnemang hos UEAB. Det ankommer självfallet på UEAB att besvara frågorna som ställts, men som förtroendevald vill jag gärna hålla med om att avgränsningen av vad våra kommunala bolag gör och inte gör har ett allmänintresse..

YA - 1 timme sedan

Insändare: Äntligen har vi en underhållsplan

Svar på insändare i Ystads Allehanda 15 maj 2019 av socialdemokraterna Pia Ingvarsson och Lars Johansson angående underhållsplaner för Simrishamns kommuns anläggningstillgångar..

Sydöstran - 31 okt 18 kl. 16:00

Insändare: "M och KD måste bryta med SD”

Svar på insändare (”Väljarna måste få mer inflytande över den kommunala politiken”) av Louise Erixon, SD, Emelie Pilthammar, M, Anders Jönsson, SoL, Robert Manea, KD i Sydöstran 30 oktober. Blockpolitikens era tycks vara förbi, och Alliansens splittring fortplantar sig nu in i de egna partileden. .

SmålandsPosten - 03 feb 14 kl. 06:16

Över 90 000 har läst Pegs insändare

”Är ett A värt min hälsa?” undrade 17-åriga Peg Magnusson i en insändare för en dryg vecka sedan. Och hon fick ett fantastiskt gensvar.

Nyan - 23 apr 15 kl. 06:00

Ordförande ovetande om obunden insändare

De Obundnas styrelseordförande Henrietta Hellström står inte bakom en insändare som är undertecknad av partiet. Det bubblar inom De Obundna. I måndagens Nya Åland fanns en insändare som riktade hård kritik mot de ledande politikerna i Eckerö i samband med deras agerande under kommunfullmäktigemötet när dåvarande kommundirektören Rasmus Basilier fick sparken.

Nyan - 18 mar 19 kl. 17:23

Affärsplanerare förbryllas av stadsarkitektens insändare

Ralf Knahpe och Roger Karlsson på Ömsen ser det som ”anmärkningsvärt” att stadsarkitekten skriver insändare om var fastighetsägarna borde bygga i centrum. Och deras affärsutvecklare Peter Tanzer skräder inte orden:
– Det måste till en ändring här! Det är ingen överdrift att påstå att Peter Tanzer i svenska Söderköping är far till en stor del av den moderna kommersen på Åland.

SmålandsPosten - 26 nov 14 kl. 06:01

En insändare som har skapat debatt

En insändare om statyn på stortorget – i gårdagens Smålandsposten – har skapat debatt. För dig som missade den: Insändarskribenten hävdade att kulturnämndens planer på att hylla den fotograferade tanten med väskan under nazistdemonstrationen i Växjö var feltänkta: Att med våld fördriva nynazister är inte rätt väg att gå. Och sålunda bör en sådan företeelse inte förevigas med en staty.

YLE - 20 dec 16 kl. 09:18

Sipilä skrev insändare för att lugna österbottningarna

Statsminister Juha Sipilä (C) skriver i en insändare i Vasabladet och Pohjalainen att jouren vid Vasa centralsjukhus kommer att fortsätta som förut också efter reformen. Sipilä inleder sin insändare med att förklara att han förstår den oro som finns nu och att han följt med debatten kring jourreformen. I insändaren gör Sipilä ett försök att lugna den allmänna opinionen genom att meddela att Vasa centralsjukhus rätt långt kan fortsätta som nu.

UT - 11 feb 14 kl. 07:23

Insändare om butiksdöd blev snackis

Kommer gågatan att dö?
Den frågan diskuteras just nu på många håll i Ulricehamn. Den insändare som Susanna Isaksson skrev till lördagens UT har diskuterats flitigt de senaste dagarna, inte minst på sociala medier.

Trelleborgs Allehanda - 30 jun 14 kl. 11:55

Delad insändare fick många klick

Foto: Magnus Hjalmarson Neideman
En insändare om ridskolornas framtid delades över 300 gånger och hamnade på topp tio-listan förra veckan.
Följande tio artiklar eller insändare är de mest klickade på trelleborgsallehanda.se förra veckan: 1.

Fler nyheter från UT

UT - 2 timmar sedan

Christer Seldevall: Slår vakt om sina sanningar

På söndag är det EU-val. Men det är inte så att populisterna är bättre på att utnyttja så kallade sociala medier för sin propaganda. Det är internet som är bättre anpassat för populistiska strömningar..

UT - 3 timmar sedan

Debatt: EU en aktör för landsbygdsutveckling

När EU bildades var det som ett resultat av ett stort misslyckande under första halvan av 1900-talet, då två världskrig höll på att krossa vår världsdel. .

UT - 3 timmar sedan

Insändare: EU måste bantas kraftigt

I den EU-politiska debatten hyllas ofta EU:s positiva sidor medan de allt fler negativa sidorna får stå i skymundan. Ungsvenskarna menar därför att EU-debatten behöver nyanseras..

UT - 3 timmar sedan

Insändare: Rösta för klimatet i EU-valet!

Frågorna om miljö och klimat är överordnade all annan politik. Om vi inte klarar att till kommande generationer överlämna en hållbar och beboelig värld, så spelar det ingen roll vad som görs inom andra politikområden..

UT - 3 timmar sedan

Debatt: EU ska utvecklas – inte avvecklas!

Liberaler säger ja till Europa när andra partier tvekar, klagar eller vill ha det lite lagom. Det duger inte att jobba ihop ”lite lagom” om vi ska lösa de riktigt stora frågorna: klimatet, säkerheten, jobben, brottsbekämpningen och vårt gemensamma ansvar för världens flyktingar..

UT - 3 timmar sedan

Debatt: Ingen fri rörlighet för kriminella

Båtsäsongen har knappt kommit igång och redan har fler än 650 båtmotorer anmälts stulna. Det är en ökning med 16 procent jämfört med i fjol. Polisen räknar med att upp emot 90 procent av båtmotorerna som stjäls lämnar landet och nu befarar de att stöldligorna kommer öka sin verksamhet i Sverige de kommande åren..

UT - 3 timmar sedan

Insändare: Färre murar bäst för Europa

Ulricehamn har ett ganska diversifierat näringsliv där ingen stor privat arbetsgivare är dominerande. Det vi däremot har är ett antal väldigt nischade företag som har blivit framgångsrika på att tillverka en eller fåtal specifika produkter som är spjutspets inom sitt område, ofta med hela världen som marknad. .

UT - 7 timmar sedan

Superresultatet: Besökare hyllar återigen världscupen i Ulricehamn

98 procent av besökarna var nöjda med arrangemanget när världscupen 2019 utvärderades. Satsningen på ett bättre matutbud jämfört med 2017 gav också tydligt resultat..

UT - 9 timmar sedan

Just nu: Kvinna frias efter dödsolyckan vid Gullered

Det rättsliga efterspelet efter olyckan på väg 40 i höjd med Gullered har nu fått ett avslut. Kvinnan som åtalades för vårdslöshet i trafik frias från misstankarna av Borås tingsrätt. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.