Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Thursday, 23 May, 02:41

Trelleborgs Allehanda - 16 maj 19 kl. 00:01

Insändare: Barn och ungdomar är utsatta på sociala medierPå Näset i Skåne har en 30-årig man tagit kontakt med unga tjejer mellan 9 och 14 år och sexuellt trakasserat dem genom att skickat olämpliga bilder men även hotat dem om de inte gjorde som han sagt. .
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Näset, Skåne

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insändare, Barnoch , ungdomarär , utsatta, sociala, medier
GöteborgsPosten - 16 jul 15 kl. 17:39

Starka reaktioner på insändare om utsatta kvinnor

Reaktioner från läsare har strömmat in till GP efter flera insändare om utsatta kvinnor i det offentliga rummet..

YA - 45 minuter sedan

Insändare: Äntligen har vi en underhållsplan

Svar på insändare i Ystads Allehanda 15 maj 2019 av socialdemokraterna Pia Ingvarsson och Lars Johansson angående underhållsplaner för Simrishamns kommuns anläggningstillgångar..

UT - 13 apr 19 kl. 08:31

Insändare: ”Det var inte skolan som hjälpte mina barn vidare i livet”

I UT 23 mars publicerades en insändare av signaturen ”Ledsen mamma som aldrig ger upp”. och med rubriken ”Skolan är inte till för alla – tillgodoser inte alla behov”. En som har erfarenheter av hur skolan misslyckats med att ge barn med särskilda behov det stöd de har rätt till är signaturen ”En lika ledsen pappa som inte heller ger upp”.

SmålandsPosten - 03 feb 14 kl. 06:16

Över 90 000 har läst Pegs insändare

”Är ett A värt min hälsa?” undrade 17-åriga Peg Magnusson i en insändare för en dryg vecka sedan. Och hon fick ett fantastiskt gensvar.

Nyan - 23 apr 15 kl. 06:00

Ordförande ovetande om obunden insändare

De Obundnas styrelseordförande Henrietta Hellström står inte bakom en insändare som är undertecknad av partiet. Det bubblar inom De Obundna. I måndagens Nya Åland fanns en insändare som riktade hård kritik mot de ledande politikerna i Eckerö i samband med deras agerande under kommunfullmäktigemötet när dåvarande kommundirektören Rasmus Basilier fick sparken.

BT - 04 jan 15 kl. 11:46

Insändare: 0,3 % av Syriens asylsökande kom till Sverige

Under de senaste månaderna har jag läst ett stort antal insändare som beklagat sig över bristen på exakta och tillförlitliga uppgifter om den ökande flyktingströmmen till Sverige. Jag har mött människor, som varit förtvivlade över vad de uppfattat som en invasion av flyktingar, som på sikt skulle förstöra vår svenska kultur och ödelägga de offentliga finanserna. Jag bestämde mig därför att ta reda på aktuella fakta och fann nedanstående uppgifter på Migrationsverkets hemsida (migrationsverket.

Helsingborgs Dagblad - 10 jun 17 kl. 14:00

Insändare: I dagens kulturpolitik skapas morgondagens levnadsmönster

Dagens barn och unga är framtidens vuxna! skriver Marianne Klittvall i en insändare..

YA - 18 aug 18 kl. 03:03

Insändare: Förtydligande om trådlös teknik

27 juli hade jag en insändare om att Ystads kommun inte gav bifall till mitt medborgarförslag att följa Europarådets resolution 1815, som uppmanar medlemsländerna att aktivt informera om hälsorisker med Wifi, mobil, larm och andra trådlösa nätverk. Bland annat varnas för hjärntumör hos barn. .

YA - 01 sep 18 kl. 01:01

Insändare: Engelska skolan innebär skattehöjning i Sjöbo

Replik på Magnus Webergs insändare i YA om Engelska skolan 29 augusti. Magnus Weberg, vi kommer inte att förklara för dig hur du ska bedriva borgerlig politik, men vi kommer upplysa dig varenda gång den kommer drabba barn, sjuka eller för den delen alla människor med kvalitetssänkningar..

Nyan - 18 mar 19 kl. 17:23

Affärsplanerare förbryllas av stadsarkitektens insändare

Ralf Knahpe och Roger Karlsson på Ömsen ser det som ”anmärkningsvärt” att stadsarkitekten skriver insändare om var fastighetsägarna borde bygga i centrum. Och deras affärsutvecklare Peter Tanzer skräder inte orden:
– Det måste till en ändring här! Det är ingen överdrift att påstå att Peter Tanzer i svenska Söderköping är far till en stor del av den moderna kommersen på Åland.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Insändare: Socialdemokraterna i Trelleborg vill inte se sanningen

Socialdemokraterna i Trelleborg är nu klara med sin valanalys efter 2018 års katastrofval! Man har kommit fram till att samarbetet i Kvartetten var anledningen till denna katastrof. .

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Dagens ros…

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Insändare: Förskolans verklighet!

Om mitt barn har fått ett syskon eller om jag är arbetslös och då erbjuds det plats på förskolan 15 timmar i veckan, det följer grundskolans läsår vilket innebär att barnen är lediga under skolans lov..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Insändare: I dag har jag sagt upp mig!

Jag är 50+, med en lång arbetslivserfarenhet som i dag jobbar 35 timmar i veckan i förskolan med 1-3-åringar genom kommunens vikariebanken .

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Insändare: Jag har förstått välsignelsen med den palliativa vården

På debattsidan (den 14 maj) argumenterar tre vänsterpartister för sin syn på politikernas hantering av den försvunna palliativa vården i Trelleborg. .

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Insändare: Trelleborg kan profilera sig som en kommun som tar klimathotet på allvar

I flera av de inlägg som kopplar till diskussionerna om en västlig eller östlig tillfart till hamnen, skickar man glatt miljöproblemen vidare. .

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Insändare: Tänk efter före

Gamla Thysells i Anderslöv ska byggas om till bland annat ett demensboende..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Insändare: Än en gång slarvar politikerna med ekonomin

Än en gång så kör man med ”hittpå” i stället för att använda fakta..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Fotboll: Målfest på Thurevallen

Det blev en galen målfest på Thurevallen när Lilla Beddinge tog emot Skanör/Falsterbo. Så här gick det i övriga lokala veckomatcher..

Trelleborgs Allehanda - 20 timmar sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

En natt utan några större nyhetshändelser i Trelleborg med omnejd. I Malmö fick tre personer föras till sjukhus efter en lägenhetsbrand..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.