Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Monday, 27 May, 05:02

Trelleborgs Allehanda - 16 maj 19 kl. 00:01

Insändare: Ska det se ut så här?I samband med Trelleborgs Allehandas granskning av rättspsyk har vi funderat; har arkitekter och andra som ritat och planerat glömt rättspsyks sophantering?.
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Trelleborgs Allehandas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: InsändareSka det se ut , här
Nyan - 23 apr 15 kl. 06:00

Ordförande ovetande om obunden insändare

De Obundnas styrelseordförande Henrietta Hellström står inte bakom en insändare som är undertecknad av partiet. Det bubblar inom De Obundna. I måndagens Nya Åland fanns en insändare som riktade hård kritik mot de ledande politikerna i Eckerö i samband med deras agerande under kommunfullmäktigemötet när dåvarande kommundirektören Rasmus Basilier fick sparken.

SmålandsPosten - 03 feb 14 kl. 06:16

Över 90 000 har läst Pegs insändare

”Är ett A värt min hälsa?” undrade 17-åriga Peg Magnusson i en insändare för en dryg vecka sedan. Och hon fick ett fantastiskt gensvar.

Nyan - 18 mar 19 kl. 17:23

Affärsplanerare förbryllas av stadsarkitektens insändare

Ralf Knahpe och Roger Karlsson på Ömsen ser det som ”anmärkningsvärt” att stadsarkitekten skriver insändare om var fastighetsägarna borde bygga i centrum. Och deras affärsutvecklare Peter Tanzer skräder inte orden:
– Det måste till en ändring här! Det är ingen överdrift att påstå att Peter Tanzer i svenska Söderköping är far till en stor del av den moderna kommersen på Åland.

SmålandsPosten - 26 nov 14 kl. 06:01

En insändare som har skapat debatt

En insändare om statyn på stortorget – i gårdagens Smålandsposten – har skapat debatt. För dig som missade den: Insändarskribenten hävdade att kulturnämndens planer på att hylla den fotograferade tanten med väskan under nazistdemonstrationen i Växjö var feltänkta: Att med våld fördriva nynazister är inte rätt väg att gå. Och sålunda bör en sådan företeelse inte förevigas med en staty.

YLE - 20 dec 16 kl. 09:18

Sipilä skrev insändare för att lugna österbottningarna

Statsminister Juha Sipilä (C) skriver i en insändare i Vasabladet och Pohjalainen att jouren vid Vasa centralsjukhus kommer att fortsätta som förut också efter reformen. Sipilä inleder sin insändare med att förklara att han förstår den oro som finns nu och att han följt med debatten kring jourreformen. I insändaren gör Sipilä ett försök att lugna den allmänna opinionen genom att meddela att Vasa centralsjukhus rätt långt kan fortsätta som nu.

UT - 11 feb 14 kl. 07:23

Insändare om butiksdöd blev snackis

Kommer gågatan att dö?
Den frågan diskuteras just nu på många håll i Ulricehamn. Den insändare som Susanna Isaksson skrev till lördagens UT har diskuterats flitigt de senaste dagarna, inte minst på sociala medier.

Trelleborgs Allehanda - 30 jun 14 kl. 11:55

Delad insändare fick många klick

Foto: Magnus Hjalmarson Neideman
En insändare om ridskolornas framtid delades över 300 gånger och hamnade på topp tio-listan förra veckan.
Följande tio artiklar eller insändare är de mest klickade på trelleborgsallehanda.se förra veckan: 1.

DalaDemokraten - 16 dec 14 kl. 08:55

Insändare: Tack för en bra insändare

Matts A! Stort Tack för din insändare om krisen i sandlådan..

DalaDemokraten - 01 nov 17 kl. 08:25

Insändare: Nej, vi kallar inte Mats Nilsson för diktator

Vi tror Mats Nilsson får läsa igenom vår insändare en gång till. Vi kallar inte honom för diktator. LÄS MATS NILSSON INSÄNDARE: Respektlöst att kalla mig diktator bara för att vi inte gör som ni vi....

YA - 14 mar 18 kl. 04:04

Kloka insändare om hamninvesteringen

Kommentar till Hans Elméns insändare angående hamninvesteringen. Tack Hans Edmén för två utmärkta insändare om hamnomflyttningen. Du ställer några viktiga och berättigade frågor till Ystads politiker, som kräver ett svar till stadens invånare.

YA - 31 maj 18 kl. 01:01

Insändare: Tänk om Strandberg fått som han ville

Vilken dramatik vi nu får uppleva när det är valår och läser insändare i Ystads Allehanda om Ystads hamns utveckling och framtid. Varje ny insändare från dem som inte tycker om Socialdemokraternas framgångar i Ystad, kommer det ständigt nya överraskningar..

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 21 timmar sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Polisen utreder misstänkt mord i Helsingborg..

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

"Det andas Greta-effekt"

De grönas framgångar i EU-valet beror dels på att klimatfrågor står högt på agendan, dels på att partierna profilerat sig som motståndare till högerpopulismen. Det tror statsvetaren Sofie Blombäck, som forskar om val till Europaparlamentet..

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

Lyckat Tegelberga Open blev första proffsvinsten

I blåst och rusk avgjordes Tegelberga Open under söndagen. Det var en väntad topptrio, men Moa Folke från Landeryds GK drog ifrån och tog sin första proffsseger i överlägsen stil..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Ett parlament som målas om

Socialdemokratisk och konservativ krasch i Europa ritar om EU-parlamentet. I Sverige missade Miljöpartiet och Liberalerna det gröna och liberala tåget. .

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Ny förlust för TFF dam: ”Vi står och sover”

Samtidigt som Växjö-laget Öster åkte till Trelleborg för att möta TFF, åkte TFF:s damer motsatt resa för att möta Växjö DFF:s akademilag. Resan slutade dock med en 2–1-förlust som laget nog gärna vill glömma snabbt..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Spelarbetyg: Så bra var TFF mot Öster

En regnig 1–1-match mellan TFF och Öster. Felix Hörbergs mål räddade poäng, och yttern var också en av de bättre spelarna i TFF..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

Moped körde in i personbil

En trafikolycka inträffade vid 2.40-tiden ppå söndagskvällen i korsningen Korsholmsgatan och Östra förstadsgatan i Trelleborg..

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

Sent kvitteringsmål när TFF kryssade mot Öster

Det började sprakande för TFF i hemmamatchen mot Öster. Men sedan dog elden ut och matchen slutade 1–1 efter en sen kvittering av Felix Hörberg..

Trelleborgs Allehanda - 12 timmar sedan

Live: Följ TFF:s hemmamatch mot Öster

TFF jagar ny seger när laget tar emot Öster hemma på Vångavallen. Matchstart 17:30 och TA-sporten rapporterar minut för minut från sammandrabbningen i superettan..

Trelleborgs Allehanda - 12 timmar sedan

Valförrättare spår högt valdeltagande - väljarna besvikna på valrörelsen

Under söndagen var det röstmottagare i flera vallokaler som upplevde ett högre väljartryck än tidigare. Men flera väljare vittnar om en tjaffsig valrörelse med liten tydlighet. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.