GT > Nyheter

Wednesday, 22 May, 21:36

GT - 15 maj 19 kl. 22:12

Siffrorna visar förändringen: ”Det är otroligt viktigt”BORÅS. Förra säsongen hade Elfsborg fortfarande inte tagit första hemmasegern efter fem matcher på Borås Arena. Den här säsongen blåser dock vindarna annorlunda. 1–0-segern mot Eskilstuna innebär att Elfsborg nu tagit elva av 15 poäng på lika många hemmamatcher. – Det är otroligt viktigt, säger tränaren Jimmy Thelin.
Läs mer på GT
Läs mer om:
BorÅs, Elfsborg, Borås Arena, Eskilstuna, Jimmy Thelin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Siffrornavisar , förändringenDet är , otroligt, viktigt
Dagensanalys.se - 08 mar 18 kl. 11:01

Så här påverkas annonsaffären på Facebook av ändringen i nyhetsflödet

För knappt två månader sedan ändrade Facebook algoritmerna för nyhetsflödet till förmån för mer inlägg från vänner och familj, och färre intryck från företag och annonsörer. Vi börjar nu se vilka effekter förändringen har på annonsaffären, och de är större än många bedömare trodde. Enligt Zuckerberg förväntades människor spendera mindre tid på Facebook i och med förändringen, vilket också verkar ha hänt.

YLE - 28 mar 13 kl. 16:59

Klimatförändringen påverkar både människor och djur

Det har varit en exceptionellt kall vårvinter och en snörik vinter. Vårt klimat håller på att förändras och i framtiden kan vi vänta oss allt mer kraftiga väderfenomen som kan ställa till med besvär. Carl Fortelius som är forskare vid Meteorologiska institutet tycker inte att man kan säga att den kalla våren och den snörika vintern i år beror på en förändring i klimatet.

VA - 31 maj 11 kl. 09:11

"Qbranch kommer växa otroligt starkt"

31 maj Den svajiga och osäkra marknaden har lett till att många börsnoteringar uteblivet och i vissa fall skjutits fram på obestämd tid. Noteringen av IT-konsulföretaget Qbranch är ett sådant exempel. Bolaget talade redan 2008 om att de ville in på börsen till hösten 2009, men konjunkturen var inte på Qbranchs sida och planerna sattes aldrig i verket.

SVT - 02 jun 11 kl. 17:17

"Tim Thomas spelade otroligt bra"

Chanser saknades verkligen inte. Men två storspelande målvakter höll nere siffrorna i den första finalen. -Tim Thomas spelade otroligt bra.

YLE - 14 jan 13 kl. 06:30

Hushållsavdrag viktigt för småföretag

Hushållsavdraget är viktigt för småföretag. Men västnylänningarna använder inte bidraget speciellt flitigt. I Västnyland är det Ingåborna som i högsta grad har beviljats hushållsavdrag - det vill säga 11,5 procent av de vuxna invånarna.

BT - 06 sep 14 kl. 15:02

Enormt deltagande för cancerdrabbade barn ? "Helt otroligt"

Årets Barncancermilen i Borås överträffade alla förväntningar. Arrangörerna hade hoppats på 500 motorcyklar, det kom över 600. Insamlingen slog också alla tidigare rekord, över 150 000 kronor som oavkortat går till Barncancerfonden.

Nyan - 07 jul 16 kl. 12:00

Viktigt stöd till fiskare dras ner

Omkring 30 yrkesfiskare drabbas när sälskadestödet minskar. År 2014 när det nya havs- och fiskeriprogrammet klubbades var hela stödet i riskzonen. 2015 års ersättningar betalas i höst och är de första med det nya systemet.

YLE - 29 aug 17 kl. 09:10

Viktor Axelsen om sitt VM-guld: "Att vinna VM-titeln är helt otroligt"

Danmarks Viktor Axelsen vann på söndagen VM-guld i herrsingel i badminton. I de övriga kategorierna gick de ädlaste medaljerna till asiater. Viktor Axelsen är regerande världsmästare i herrsingel.

Expressen - 04 feb 18 kl. 11:38

Kritiken: "Känns otroligt märkligt"

En svensk längdåkare pekas ut som misstänkt dopad.Detta i en stor granskning som bygger på databaser av blodvärden – men skidhjälten Torgny Mogren är tveksam till vad siffrorna faktiskt kan visa.– Det känns otroligt märkligt, säger Mogren..

YLE - 06 sep 15 kl. 13:55

Segern gav mersmak – ”vi vill snygga till siffrorna”

Stärkta av segern över Grekland går fotbollslandslaget nu in i matchen mot Färöarna på måndag med bättre självförtroende. Nu vill man ta så många poäng som möjligt i de återstående kvalmatcherna. Finland och Färöarna möttes i den första gruppspelsmatchen i kvalet och tankegångarna inför den matchen var något helt annat än vad de är inför måndagens match på Olympiastadion.

Fler nyheter från GT

GT - 2 timmar sedan

Partillebos leverantörer  byggde ut chefens villa

När Partillebos inköpschef Rickard Stadler byggde ut den egna villan föll lotten på en av det kommunala bolagets storleverantörer, Erlandsson Bygg AB.När bygget var klart satt han personligen med och valde ut samma leverantör för ytterligare ett mångårigt kontrakt med Partillebo. – Det är helt klart att det är ett olämpligt beteende, säger Folke Johansson, professor i statsvetenskap vid Göteborgs universitet.

GT - 2 timmar sedan

Brand i villa - troligt blixtnedslag

Det brinner i en villa i Tibro kommun.– Det är kraftig rökutveckling från taket. Troligen handlar det om ett blixtnedslag, säger Peter Brandels, inre befäl vid räddningstjänsten i Östra Skaraborg..

GT - 3 timmar sedan

Kvinna voltade av vägen – förd till sjukhus med ambulanshelikopter

En kvinna i en personbil har voltat av vägen utanför Kil.Kvinnan har förts till sjukhus med ambulanshelikopter.– Det var kraftiga skador på bilen, säger Björn Johansson, räddningschef i beredskap i Karlstad..

GT - 4 timmar sedan

Här är Frölundas motståndare i CHL

Lottningen i CHL-gruppspelet är klart.Regerande mästarna Frölunda kommer att ställas mot Graz 99ers, Mountfield och Cardiff Devils..

GT - 6 timmar sedan

Vänsterextrema Jonas Linde hade vapengömma – döms

Han kopplas till vänsterextrema grupper och var i flera år deltidssoldat inom Försvarsmakten.Nu döms Jonas Linde, 32, för en vapengömma utanför Jönköping – där han förvarade delar till totalt sex kraftfulla automatvapen.Mannen döms för synnerligen grovt vapenbrott till fem års fängelse..

GT - 7 timmar sedan

Berg lämnar – kopplas ihop med IFK Göteborg

Marcus Berg, 32, lämnar Al-Ain.Snart är landslagsanfallaren därmed klubblös.Då tar ryktena om en hemkomst till IFK Göteborg ny fart..

GT - 9 timmar sedan

Därför är det viktigt att göteborgare röstar

Det finns inga särskilda EU-frågor, utan många av samma samhällsfrågor som städer måste hantera står även högt även på den europeiska agendan, skriver Katarina Areskoug Mascarenhas och Catrine Norrgård..

GT - 15 timmar sedan

Göteborg måste sluta skrapa på trisslotter

Göteborg behöver transparenta, långsiktigt hållbara ekonomiska spelregler..

GT - 16 timmar sedan

Nödläge för den biologiska mångfalden

Naturen förser oss människor med ekosystemtjänster som mat, frisk luft, rent vatten och råvaror men också med hälsa och välmående. Det är hög tid att prioritera skyddet av vår biologiska mångfald, skriver Karin Pleijel (MP) på den biologiska mångfaldens dag..

GT - 22 timmar sedan

Nytt kryss för Gais efter två ribbträffar

1–0 redan i den tionde minuten.Men sen blev det inga mer Gais-mål – trots bland annat två träffar i virket.– Vi skapar mycket, men inte tillräckligt, säger Rasmus Rosenqvist till C More efter 1–1 mot Västerås..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.