Expressen > Nyheter

Wednesday, 22 May, 21:35

Expressen - 15 maj 19 kl. 22:13

Brand i centrala StockholmEn brand har startat i ett flerfamiljshus på Södermalm i Stockholm.Branden ska ha startat strax innan klockan 22 på onsdagen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Stockholm, Södermalm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brandi , centrala, Stockholm
BT - 18 feb 14 kl. 12:26

Kraftig brand i centrala Stockholm

En kraftig brand utbröt i dag i en fastighet på Biblioteksgatan i centrala Stockholm. Området evakuerades av polis. Branden ska ha börjat i en restaurang.

Expressen - 25 feb 12 kl. 16:34

En till sjukhus i brand i centrala Stockholm

STOCKHOLM. En man skadades vid en brand i en lägenhet på Västmannagatan i centrala Stockholm på lördagseftermiddagen..

BT - 13 jan 12 kl. 05:57

Båtkrog i brand i centrala Stockholm

En kraftig brand bröt tidigt på fredagsmorgonen ut på en restaurangpråm på Norr Mälarstrand i centrala Stockholm. Restaurangen Gerdas är stängd under vintern.
Räddningstjänst och polis är på plats.

Helsingborgs Dagblad - 13 jan 12 kl. 05:58

Båtkrog i brand i centrala Stockholm

En kraftig brand bröt tidigt på fredagsmorgonen ut på en restaurangpråm på Norr Mälarstrand i centrala Stockholm. Restaurangen Gerdas är stängd under vintern. Räddningstjänst och polis är på plats.

Expressen - 30 jan 12 kl. 08:56

Buss i brand i centrala Stockholm

En SL-buss började brinna på måndagsmorgonen i centrala Stockholm. Två brandstationer är utskickade. - Det är en fullt utvecklad brand, säger Lars Lindberg på Stockholms brandförsvar..

UNT - 18 feb 14 kl. 12:25

Kraftig brand i centrala Stockholm

En kraftig brand utbröt i dag i en fastighet på Biblioteksgatan i centrala Stockholm. Området evakuerades av polis.Branden ska ha börjat i en restaurang..

GöteborgsPosten - 18 feb 14 kl. 11:48

Kraftig brand i centrala Stockholm

En kraftig brand utbröt i dag i en fastighet på Biblioteksgatan i centrala Stockholm. Området evakuerades av polis. Branden ska ha börjat i en restaurang..

SvD - 18 feb 14 kl. 13:05

Kraftig brand i centrala Stockholm

En kraftig brand utbröt i dag i en fastighet på Biblioteksgatan i centrala Stockholm. Området evakuerades av polis..

UNT - 18 feb 14 kl. 14:00

Kraftig brand i centrala Stockholm

En kraftig brand utbröt i dag i en fastighet på Biblioteksgatan i centrala Stockholm. Området evakuerades av polis.Branden började i en restaurang..

Expressen - 21 nov 16 kl. 21:31

Stor brand i centrala Stockholm – flera skadade

Flera personer befaras vara skadade i en stor brand i centrala Stockholm. Det finns risk för gas i byggnaden och ett stort område är avspärrat..

Expressen - 06 nov 17 kl. 07:37

Misstänkt brand i bostadhus i centrala Stockholm

Räddningstjänsten har beordrats till en misstänkt brand i ett bostadshus på Hornsgatan i centrala Stockholm.– Det ska vara på tredje eller fjärde våningsplanet, säger Göran Norman, leningsoperatör vid Storstockholms brandförsvar. .

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 30 minuter sedan

Löfven i Malmö tar tag i bråket om antisemitism

Efter bråket om att SSU sjungit ”krossa sionismen” kommer Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven till Malmö. Han ser allvarligt på det som hänt.– Han ska träffa ledande företrädare för S i Malmö och framföra partiledningens syn på det som hänt, säger Löfvens pressekreterare Gösta Brunnander..

Expressen - 30 minuter sedan

Motorcykel i krock med traktor

En motorcykel krockade på onsdagskvällen med en traktor i Ösmo i Nynäshamns kommun. Föraren av motorcykeln är skadad, skriver polisen på sin hemsida..

Expressen - 45 minuter sedan

Man rånad på BMW i centrala Göteborg

En man har blivit rånad på sin bil, en BMW, vid Drottningtorget i centrala Göteborg.Enligt mannen har han tvingats att lämna ifrån sig bilen under hot från två personer, uppger polisen.Rånarna flydde mot Götatunneln..

Expressen - 1 timme sedan

Markbränderna fortsätter – ungdomar gripna

Ett stort antal av markbränder pågår fortsatt i Stockholmsområdet – och räddningstjänstens resurser är ansträngda. En anledning till bränderna tros vara aspfrön, det vita luddet som har spritts över landet. – Vi uppmanar att folk att vara väldigt försiktiga.

Expressen - 1 timme sedan

Donald Trump och Nancy Pelosi i bråk i Vita huset

WASHINGTON DC. Donald Trump mötte i dag demokraternas talman Nancy Pelosi i Vita huset. Samtalet uppges ha varat i tre minuter innan presidenten ilsket lämnade rummet.

Expressen - 1 timme sedan

Klimatfrågan splittrar USA:s väljare – minst viktigt hos republikaner

WASHINGTON DC. Klimatkrisen delar nu amerikanska väljare mer än abortfrågan.Bland republikaner är klimatet den minst viktiga frågan inför valet 2020, uppger The Guardian.

Expressen - 1 timme sedan

Jättefängelset som får både Abba-Benny och SD att rasa

Abba-Benny, SD och en besviken miljöpartist står på samma sida.I kampen mot den allt mer desperata Kriminalvårdens planer om en anstalt i Svedala.På söndag röstar invånarna i den skånska kommunen om jättefängelset som kan göra landet tryggare - på bekostnad av fängslande natur och viktig åkermark.

Expressen - 2 timmar sedan

Jan Björklund om sitt största misslyckande

I ”Bara politik” i Expressen TV får Jan Björklund vad som varit svårast under hans tolv år på posten.Svaret:– Vi misslyckades med att förutse hela flyktingkrisen, tyvärr. Det gjorde att vi var oförberedda.

Expressen - 2 timmar sedan

Ny debatt mellan toppkandidaterna

På onsdagskvällen möts toppkandidaterna inför EU-valet – igen. Aftonbladets EU-valsdebatt leds av programledaren Robert Aschberg från en bar på Södermalm i Stockholm. Ämnena: klimat och miljö, flyktingar och invandring samt terror- och brottsbekämpning.

Expressen - 2 timmar sedan

LIVE-TV: Se kvällens Bara Politik här

Gäster: Ulf Kristersson (M) och Jan Björklund (L).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.