Sydsvenskan > Utrikes

Friday, 24 May, 09:00

Sydsvenskan - 15 maj 19 kl. 22:15

Isak avslutade med två målpassTroligen var det hans sista match för Willem II och Alexander Isak avslutade med att samla på sig personliga poäng. Isak stod för två målgivande passningar men det var en klen tröst eftersom Ado Den Haag vann med 6–2. Enligt avtalet går Isakslånfrån B.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Willem II, Alexander Isak, Ado Den Haag, Isaks

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Isak, avslutademed , två, målpass
Helsingborgs Dagblad - 15 maj 19 kl. 22:15

Isak avslutade med två målpass

Troligen var det hans sista match för Willem II och Alexander Isak avslutade med att samla på sig personliga poäng. Isak stod för två målgivande passningar men det var en klen tröst eftersom Ado Den Haag vann med 6–2. Enligt avtalet går Isaks lån från B.

GöteborgsPosten - 15 maj 19 kl. 22:15

Isak avslutade med två målpass

Troligen var det hans sista match för Willem II och Alexander Isak avslutade med att samla på sig personliga poäng..

YA - 15 maj 19 kl. 22:15

Isak avslutade med två målpass

Barometern - 15 maj 19 kl. 22:15

Isak avslutade med två målpass

Blekinge Läns tidning - 15 maj 19 kl. 22:15

Isak avslutade med två målpass

Kristianstadsbladet - 15 maj 19 kl. 22:15

Isak avslutade med två målpass

SmålandsPosten - 15 maj 19 kl. 22:15

Isak avslutade med två målpass

Sydöstran - 15 maj 19 kl. 22:15

Isak avslutade med två målpass

BT - 15 maj 19 kl. 22:15

Isak avslutade med två målpass

Skånskan - 27 dec 15 kl. 22:22

Värdigt YIF-avslut på 42-årig hallepok

HANDBOLL Slutet gott, allting gott. Ystads IF såg med sin 31-26-seger över Ricoh till så att tidernas sista seriematch i Österporthallen blev en klang- och jubelföreställning.
1 845 åskådare avslutade en 42-årig hallepok med att ge aktörerna en två minuter lång stående ovation.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 5 minuter sedan

MP vill öka jämställdheten i EU

Miljöpartiets toppkandidater Alice Bah Kuhnke och Pär Holmgren presenterar tre punkter för att göra EU mer jämställt. Det görs vid en presskonferens på fredagsmorgonen, exakt 100 år sedan beslutet om den kvinnliga rösträtten i Sverige togs. – Vi vill jä.

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Dödsstraff för Japans ”Svarta änka”

Hon träffade äldre, sjuka män på dejtingsidor, lurade dem att dricka cyanid och stal till sedan deras pengar. För det skulle 72-åriga Chisako Kakehi, i Japan kallad "Svarta änkan", dömas till döden, enligt en dom i Osaka från 2017 – en dom som nu har fa.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Ericsson gör Sverige Europabäst på uppfinningar

Sverige är Europabäst på patent inom framtidssegmentet Industri 4.0 med drygt 2 600 internationella patentansökningar sedan år 2010. Av dessa står telekombolaget Ericsson för hela 83 procent.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Lippi tillbaka i Kina

Han valde att inte förlänga sitt kontrakt som förbundskapten i Kina. Men fyra månader senare är Marcello Lippi tillbaka. 71-åringen ska försöka ta Kina till sitt andra VM-slutspel i fotboll, 2022 i Qatar.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Splittringen kan spräcka Storbritannien

Brexit eller remain? Den eviga frågan om EU fortsätter att splittra Storbritannien och skapar nu allt större spänningar bland invånarna. I Skottland ger nationalisterna inte upp – varken om EU eller självständighet.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Morgontidningar surfar på digital våg

Det har sett dystert ut för morgontidningarna. Men nu tycks den nedåtgående trenden ha stannat av och de digitala utgåvorna blir allt populärare. – Medieanvändarna har börjat anpassa sig till situationen, säger medieanalytikern Ulrika Facht.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

USA siktar mot månen – men chefen hoppar av

Den ansvarige för USA:s nysatsning på månfärder har avgått efter bara sex veckor på posten..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Experten: Cyberattack kommer drabba Sverige

Med en omfattande cyberattack försöker hackare pressa den amerikanska storstaden Baltimore på pengar. Vitala datorsystem har stängts ner och varken löner eller räkningar kan betalas. Enligt cyberexperten Fredrik Blix är frågan inte om, utan när, en sven.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Trump-order om Barrs utredning av utredning

President Donald Trump har utfärdat en speciell order till myndigheter i USA att samarbeta med justitieministern William Barrs översyn av omständigheterna kring den så kallade Rysslandsutredningen. Ordern ses med misstänksamhet bland Trumps politiska mo.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Blandade börser i Asien

Tokyobörsen öppnade nedåt efter gårdagens nedgångar i New York, och svajade sedan både upp och ned under förmiddagshandeln. Efter några timmar stod Nikkei-index på minus 0,5 procent. Även i Hongkong präglas stämningen av handelskriget mellan Kina och US.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.