DN > Utrikes

Friday, 24 May, 08:04

DN - 15 maj 19 kl. 22:07

Brand i lägenhet i centrala StockholmRäddningstjänsten har precis kommit fram till en adress på Södermalm i centrala Stockholm. Enligt uppgifter från platsen syns rök bolma ut ur en lägenhet..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Stockholm, Södermalm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Brandi , lägenheti , centrala, Stockholm
Expressen - 18 feb 14 kl. 11:52

Kraftig brand mitt i centrala Stockholm

Det brinner just nn kraftig i en fastighet på Biblioteksgatan i centrala Stockholm, skriver DN. Området evakueras av polis..

Expressen - 09 dec 12 kl. 13:25

Brand i lägenhet i Stockholm

En brand uppstod i en lägenhet på Holländaregatan i centrala Stockholm. En man har förts till sjukhus..

Expressen - 28 jul 14 kl. 15:26

Brand i lägenhet i centrala Stockholm

En lägenhet i ett bostadshus i centrala Stockholm brinner. Brandkår är på plats och arbetar med att släcka branden. Det finns inga uppgifter om skadade..

Expressen - 26 jun 18 kl. 07:42

Två skadade i brand i centrala Stockholm

Två personer har förts till sjukhus efter en brand i en lägenhet i centrala Stockholm.Personerna uppges vara lindrigt skadade..

Expressen - 19 apr 19 kl. 20:56

JUST NU: Stort pådrag i centrala Stockholm

Polisen har ett massivt pådrag i centrala Stockholm efter larm om en möjlig brand med rökutveckling. En ambulans har kallats till platsen. – Det kom in som brand i lägenhet med rökutveckling 20.

SvD - 13 jul 14 kl. 08:40

Brand i lägenhet i Stockholm

Tre personer rökskadades vid en brand på Grev Turegatan i centrala Stockholm tidigt på söndagsmorgonen. Två av dem har förts till sjukhus, uppger polisen..

Kristianstadsbladet - 13 jul 14 kl. 08:40

Brand i lägenhet i Stockholm


Tre personer rökskadades vid en brand på Grev Turegatan i centrala Stockholm tidigt på söndagsmorgonen. Två av dem har förts till sjukhus, uppger polisen.Ett larm om rök i trapphuset kom in strax före klockan sju.

UNT - 13 jul 14 kl. 08:40

Brand i lägenhet i Stockholm

Tre personer rökskadades vid en brand på Grev Turegatan i centrala Stockholm tidigt i morse..

Helsingborgs Dagblad - 13 jul 14 kl. 08:43

Brand i lägenhet i Stockholm

Tre personer rökskadades vid en brand på Grev Turegatan i centrala Stockholm tidigt på söndagsmorgonen. Två av dem har förts till sjukhus, uppger polisen. Ett larm om rök i trapphuset kom in strax före klockan sju.

DalaDemokraten - 13 jul 14 kl. 08:40

Brand i lägenhet i Stockholm

Tre personer rökskadades vid en brand på Grev Turegatan i centrala Stockholm tidigt på söndagsmorgonen. Två av dem har förts till sjukhus, uppger polisen..

Fler nyheter från DN

DN - 5 minuter sedan

Upprop för Stockholms kulturliv efter stängda klubbar

Efter nyheterna om stängda klubb- och konsertlokaler i Stockholm har över 7.000 personer samlats i en protestgrupp på Facebook. Men för en av de stängningshotade lokalerna – Debaser Strand – kan det finnas en lösning..

DN - 30 minuter sedan

Säverman: Alla sätt att leta rätt på en pump

Kåseri. Barn och barnbarn hade varit på besök och hjälpt till att vårstäda. På sitt sätt..

DN - 1 timme sedan

Digital läsning av morgontidningar ökar

Svenskarnas mediekonsumtion blir i allt högre grad digital. Inte minst tidningsläsarna lockas allt mer av de digitala plattformarna. Den nedåtgående spiral som präglat läsningen av morgontidningar i många år har brutits visar 2018 års Mediebarometer..

DN - 2 timmar sedan

Explosion på parkering i Stockholm

Polis och räddningstjänst larmades om en explosion på en parkeringsplats i södra Stockholm natten mot fredag. En taxiregistrerad bil hade sprängts och ytterligare en bil i närheten hade skadats..

DN - 2 timmar sedan

Misstänkt mordförsök i Stockholm

Polisen fick larm om en knivskärning i centrala Stockholm vid tretiden på natten. Två personer har förts till sjukhus, skriver Aftonbladet..

DN - 8 timmar sedan

Mässlingsfall konstaterat i Västmanland

Ett fall av mässling har konstaterats i Västmanland, skriver region Västmanland i ett pressmeddelande. Mannen tros ha smittats i Stockholm..

DN - 10 timmar sedan

Ukrainas nya president ger sina vänner toppjobb

Ukrainas nya president Volodymyr Zelenskyj säger att han vill leda Ukraina på ett nytt sätt. Men på en punkt skiljer han sig inte från sina föregångare – han utnämner helst sina vänner till höga poster..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.