UT > Nyheter

Thursday, 23 May, 16:47

UT - 15 maj 19 kl. 21:45

Vann hemma med hockeysiffror10-0. Onsdagens returmöte där UIFK på hemmaplan tog emot Våmbs IF slutade med hockeysiffror..
Läs mer på UT
Läs mer om:
UIFK, Våmbs IF

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vann hemmamed , hockeysiffror
GöteborgsPosten - 18 timmar sedan

Torslanda vann hemma mot Zenith B

Det blev Torslanda som vann matchen hemma mot Zenith B mötet i division 3 Göteborg B i fotboll på onsdagen. 5–1 slutade matchen..

YLE - 9 timmar sedan

Var hör du hemma i EU? Testa var folk har samma åsikter, hobbyer och matvanor som du

Vårt test placerar dig i det EU-land där människorna är mest lika dig. Se var du hör hemma enligt statistiken..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Formsvaga Trollhättans BoIS på segerjakt mot Tidaholm GoIF hemma

Trollhättans BoIS jagar en seger när laget möter åttondeplacerade Tidaholm GoIF hemma på Torsbovallen. Inför kvällens match har hemmalaget sex matcher i rad utan seger i division 3 mellersta Götaland i fotboll. Tidaholm GoIF vann sin senaste match med 2–0 mot Holmalund..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

I kväll spelar Lidhult hemma mot Ysby

Lidhult möter Ysby hemma på Lomövallen i division 7 Halland södra i fotboll i kväll. Det har varit en tuff start på säsongen för Lidhult, som bara har tre poäng efter fem spelade matcher. Ysby har sex poäng.

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Formsvaga Hjärtum på segerjakt mot Lödöse Nygård hemma

Bottenlaget Hjärtum jagar en seger när laget möter sjätteplacerade Lödöse Nygård hemma på Billerödsvallen. Inför kvällens match har hemmalaget tre matcher i rad utan seger i division 6 Trollhättan i fotboll. Lödöse Nygård förlorade sin senaste match med 0–1 mot Stora Mellby..

YLE - 03 feb 17 kl. 04:31

Stanna hemma med sjukt barn - Sverige generöst, Finland strikt

Medan finländska föräldrar förväntas lösa vården av sjuka barn på högst fyra dagar kan svenska föräldrar få veckolånga ledigheter som staten betalar. Samhället ska hjälpa både mammor och pappor att kombinera familj och arbetsliv, säger man på Försäkringskassan i Sverige. Att stanna hemma med sjukt barn är så vanligt under förkylningstoppar i Sverige, att det till och med finns ett officiellt begrepp för det: att "vabba", som kommer från "vård av barn".

YLE - 16 jun 16 kl. 17:32

Fler pappor stannar hemma med barnen – Finland fortfarande efter Sverige i jämställdhet inom familjen

Antalet finländska pappor som tar ut pappaledighet har ökat under hela 2000-talet, men fortfarande låter en femtedel av alla pappor helt bli att ta ut någon ledighet. Trots att Finland ligger bra till om man jämför med Frankrike eller Storbritannien så ligger vi långt efter Sverige då det gäller jämställdhet mellan föräldrarna. – Sverige är i en helt egen klass när det gäller till exempel attityder och hur man delar upp föräldraledigheten, säger ledande forskare Minna Ylikännö på Folkpensionsanstalten.

YLE - 22 aug 17 kl. 18:38

Föda barn i bassäng hemma – det kan du göra i en källare i Vanda

Kvinnor som inte vill föda på sjukhus erbjuds nu en möjlighet att föda hemma hos doulan Piia Jokela-Nuoranen i Vanda. Hemförlossning är ändå inget som rekommenderas av myndigheterna. – Jag vill ge föderskor ett alternativt ställe att föda på, säger Jokela-Nuoranen.

SVT Debatt - 29 mar 14 kl. 08:00

Hellre lön hela dagen än jobba hemma-dagen

ARBETSTID För oss är arbetstidsdebatten i allra högsta grad en klassfråga och en feministisk fråga. Att vrida den till att kretsa kring en privilegierad medelklass kommer inte att lyfta dem med sämst förutsättningar till ett fritt liv och ett drägligt arbetsliv. Häromdagen var det ”jobba hemma-dagen” då folk uppmanas att arbeta hemifrån för miljöns skull och för ett mer flexibelt och smartare arbetsliv.

YLE - 27 feb 15 kl. 12:03

Flunssiga borde stanna hemma längre

Vinterinfluensan och epidemier av kräksjuka orsakar huvudbry hos många föräldrar just nu. Är en eller två feberfria dagar tillräckligt och hur länge smittar olika sjukdomar? Barnläkare Erik Qvist svarar.

Fler nyheter från UT

UT - 1 timme sedan

Klart: Då får ulricehamnarna se hur nya biblioteket ska se ut

Nästa vecka avslöjas hur det nya stadsbiblioteket i Ulricehamn komma att se ut. .

UT - 2 timmar sedan

Pippi, Tomten och Batman firade boken

Wonder Women kastar sig ut från ladugårdstaket precis som Madicken gjorde. Batman och Tomten hoppar i rockringar. Det är bokdag på Vistaholms förskola..

UT - 2 timmar sedan

Landslagets nye chef får nypa sig i armen

Han är en 43 år gammal smålänning som bor i Borås. Möt Jonas Peterson – UIF-trion Hanna Falk, Viktor Thorn och Johanna Hagströms nya chef. – Att optimera prestationsmiljön har blivit mitt mantra, säger han..

UT - 3 timmar sedan

Här lämnar ulricehamnare sina hemliga svar på 51 frågor om EU-valet

På söndag kväll avslöjas inte enbart vilka 20 politiker som Sverige ska skicka till EU-parlamentet. Vi får även veta vad folk tycker om, till exempel, euron och flyktingpolitiken. Somliga ulricehamnare har redan gett sina svar..

UT - 6 timmar sedan

Iro jubilerar med stor fest: ”Gör det med vår fantastiska personal”

I morgon, fredag, firar Iro 60 år med en stor fest för de anställda och deras närmaste samt inbjudna gäster..

UT - 8 timmar sedan

Varning: Vägarbete stör trafiken

På torsdagsmorgonen pågår ett vägarbete på väg 40 väster om Ulricehamn. .

UT - 10 timmar sedan

Lager 157 blir kontantfria – säger nej till sedlar

Sjuhäradsföretaget Lager 157 kommer att säga nej till sedlar och mynt. På sikt är tanken att alla kedjans butiker ska bli kontantfria. – Det finns en rad skäl till det, säger operativa chefen Johanna Winter till Market..

UT - 10 timmar sedan

200 lärare missade utbildning – ”Väldigt ovanligt”

Det blev ingen avslutning av den stora utbildningssatsningen för grundskolelärarna i Ulricehamns kommun, som planerat. För få anmälda deltagare gjorde att Navet Science Center i Borås ställde in. .

UT - 10 timmar sedan

Kommunen ska utreda vad som hände

Barn- och utbildningschefen har ingen förklaring till varför Navet i Borås såg sig tvingade att nu i veckan ställa in en stor utbildningssatsning för cirka 200 grundskolelärare i Ulricehamns kommun..

UT - 10 timmar sedan

Folkhälsan hennes fokus i nästan 20 år

Efter snart 20 år som folkhälsostrateg lämnar Britt Thorell Ulricehamn för att flytta till Skåne. – Det finns mycket mer att göra för folkhälsan, men det lämnar jag till min efterträdare, säger Britt Thorell..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.