SmålandsPosten > Nyheter

Sunday, 26 May, 17:01

SmålandsPosten - 15 maj 19 kl. 21:32

Marknadsspel utan marknadDen tredje helgen i maj anordnas det alltid Marknadspelen i Skruv, så även i år. Men detta året infinner sig ingen marknad när spelen drar igång. Förhoppningen är att detta endast är en engångsföreteelse..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Marknadspelen, Skruv

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Marknadsspelutan , marknad
SmålandsPosten - 12 jul 14 kl. 09:29

Välfärden är ingen marknad

Enbart valfrihet och konkurrens gör ingen fun­gerande marknad. Det krävs även att kunden­ betalar själv (visar med plånboken att han sätter­ värde på varan), och ett pris bestämt på marknaden (utbud och efterfrågan), vilket garanterar ett positivt samband mellan pris och kvalitet, skriver Johan Trulsson, Växjö. Det är bara inom välfärden­ vinster ifrågasätts, och frågan är om det beror på att kritikerna är kvinnofientliga bakåt­strävare, eller på skillnader i styrmekanismer och hur vinster uppstår, jämfört med resten av näringslivet (fria vinstuttag är bara ett problem, om vinsten är ett problem).

SmålandsPosten - 28 jul 14 kl. 06:11

Marknad med lång historia

Vartannat år samlas människor från Agnaryd och omnejd på Fältinge marknad, någonting som har pågått sedan en lång tid tillbaka. Fältinge marknad började som en illegal, oregistrerad marknad år 1760. När knallar och besökare­ reste­ mellan Värnamo och Mohedas marknader tog de en paus vid Aron Feltings krog utanför Agnaryd.

Skånskan - 03 aug 16 kl. 07:00

Fortsatt ovisst för Röstånga marknad

RÖSTÅNGA Bo-Göran Andersson, marknadsgeneral och en av arrangörerna bakom Röstånga marknad, är nöjd med årets upplaga av marknaden. Men framtiden ser ändå oviss ut.Marknaden hölls i gassande högsommarvärme förra helgen, men trots det var det bekymmer med markförhållandena.

Newsmill - 01 maj 11 kl. 23:52

En orörlig marknad är en död marknad

Det ligger en unken doft över bostadsmarknaden. Som av en händelse så är den mycket lik den doft som sprids av de vänstermänniskor vars idéer har skapat bostadssituationen i Stockholm. Det luktar instängt, ruttet och en aning dött.

Trelleborgs Allehanda - 08 aug 11 kl. 06:30

Full ruljans på marknad

Tom Wall
- Tre lådor för 100, billigt så in i bänken. Johan Cedermarker kränger gräddbullar. På lördagsförmiddagen var kommersen i full gång på Gislövs marknad, precis som det ska vara.

SmålandsPosten - 09 aug 13 kl. 06:45

Marknad och musik med Christina Nilsson som röd tråd

Skönsång och regnrusk. Så kan man sammanfatta årets marknad i Åseda. Ingen marknad utan marknadsmusik ?

Barometern - 26 jul 14 kl. 09:26

Kalmar marknad lockar oss alla

Kalmar marknad är en älskvärd lekplats som folk gärna flockas kring. Tivolit på Stortorget fick kidsen att oupphörligt tända till medan de vuxna ogenerat tömde plånboken. Det var hett.

YLE - 02 aug 15 kl. 08:00

Koll av människor – ny marknad

"Det går att få fram väldigt mycket information om en människa", säger en expert på bakgrundskontroller; det som kallas human due diligence . Och det är inte bara de som söker en hög chefstjänst som blir kollade. Bakgrundskontroller är en växande marknad där allt fler människor på olika nivåer i företagen kollas upp.

Skånskan - 04 sep 16 kl. 18:16

Flera nyheter på höstens marknad

Lövestad Godsaker och prylar i mängder, hoppborgar, lotterier, scenfestligheter och höbalar dominerade Lövestad under söndagen.
Traktens byalag kunde presentera flera nyheter, men avslöjade också att det redan finns idéer för satsningar till kommande års marknader.– Det är rätt så fritt.

YLE - 04 aug 17 kl. 11:40

Juthbacka marknad - en orsak att träffas

Juthbacka marknad ordnas den 18 och 19 augusti för 38:e året i rad. Marknaden är förutom ett gigantiskt loppis även en orsak att träffa bekanta. I år är runt 700 försälningsplatser med på Juthbacka marknad.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Idel vinnarskallar i vindpinad femkamp

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Älmhult Pride med tältsnack

Det började med ett tältmöte och HBTQ-snack som aldrig ville ta slut. Nu bjuder Queeramera-gänget in till ny träff under regnbågsduken i samband med torsdagens prideparad..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Stan Lees manager gripen för kränkningar

Stan Lees tidigare manager Keya Morgan har gripits av polis, misstänkt för fem fall av kränkningar mot den legendariske serieskaparen, bland annat för bedrägeri och förfalskning. Stan Lee gick bort i november 2018 vid 95 års ålder..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Iran: Vi värjer oss mot krig

Teheran kommer att stå emot alla påtryckningar från USA, enligt Irans utrikesminister Mohammad Javad Zarif..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Älmhult: Förskola glömde barn på toalett – anmäls

Ett förskolebarn glömdes på toaletten av pedagogerna när man skulle på utflykt. Nu har föräldrarna anmält händelsen till Skolinspektionen..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Man död i olycka med fyrhjuling

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Readly Express lätt till final

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Kronobergarna går till val

I dag avgörs vilka politiker som får svenskarnas förtroende att forma EU:s framtid. Jamal Al-Eid från Växjö ville skicka ett tydligt budskap och hade inga problem med att bestämma vilket parti som skulle få hans röst..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Myggplågan under kontroll vid Nedre Dalälven

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Över 600 hiv-positiva i pakistansk ortOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.