Skånskan > Opinion

Monday, 20 May, 02:29

Skånskan - 15 maj 19 kl. 21:13

Fortsatt motigt för Trelleborgs FFFOTBOLL Trelleborgs FF rosar verkligen inte marknaden i Superettan. Borta mot Mjällby AIF blev det en tung förlust med 1–2.Därmed har TFF bara plockat en seger på de åtta första seriematcherna, och nu är goda råd dyra för den nye managern Peter Swärdh.
Det hjälpte inte att hans lag fick rena drömstarten, när Salif Camara Jönsson distinkt satte dit ett distansskott från 20 meter efter bara fyra minuters spel på ett idylliskt Strandvallen, som badade inbjudande i solsken.
Hemmalaget käkade sig in i matchen, och kvitteringen i den 54:e minuten var inte ologisk.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Trelleborgs FF, FOTBOLL Trelleborgs FF, Superettan, Mjällby AIF, TFF, Peter Swärdh, Salif Camara Jönsson, Strandvallen, Jakob Bergström, Mjällbyveteranen David Löfqvist, Mjällby, Vångavallen, MFF, Hugo Andersson, Örgryte, Öster

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fortsatt motigtför , TrelleborgsFF
Trelleborgs Allehanda - 23 feb 17 kl. 15:21

Tre svenskar vidare i motigt sprintkval

De svenska herrarna hade det motigt i sprintkvalet när skid-VM i Lahtis startade. Tre av fyra gick preliminärt vidare - men ingen av dem med någon framskjuten placering.(TT).

Trelleborgs Allehanda - 12 jan 11 kl. 03:00

Uppåt för Trelleborgs hamn

Foto: Claes Nyberg
Godset via Trelleborgs hamn ökar igen. Men det är från låga nivåer och långt kvar till rekordåret 2007.
?

Trelleborgs Allehanda - 14 dec 12 kl. 06:30

Trelleborgs förväntas ta emot 110 flyktingar under 2013

Arkiv: Scanpix
? Detta kan vi inte svälja. Vi har inte bostäder till alla, säger arbetsmarknadsnämndens ordförande Ina Liljeberg (M).

Trelleborgs Allehanda - 24 maj 11 kl. 06:30

Ett stort kliv in i Trelleborgs framtid

Arkiv: Claes Nyberg 2010
Så kom till sist beskedet från Högsta domstolen. Domstolen beviljar inte prövningstillstånd till dem som överklagat utbyggnaden av Trelleborgs hamn.
Det var ett efterlängtat besked som innebär att det allra sista hindret är röjt för att inleda utbyggnaden av hamnen.

Trelleborgs Allehanda - 23 aug 11 kl. 06:30

Många besökare på Trelleborgs museer

Foto: Martin Nilsson
Antalet besökare på Trelleborgs museer har slagit rekord under sommaren. Trelleborgs museum, Axel Ebbes Konsthall och Trelleborgen noterar alla stort intresse när sommarstatistiken sammanställs. Anledningen?

Trelleborgs Allehanda - 08 apr 13 kl. 07:00

Snart strömmar elen till färjorna i Trelleborgs hamn

Foto:
Det har dröjt ett tag, men inom kort kommer den första färjan någonsin att använda el i stället för diesel vid kaj i Trelleborgs hamn. Stena Lines färja M/S Skåne blir pionjär.
?

Trelleborgs Allehanda - 15 jun 13 kl. 08:00

Trelleborgs lasarett bäst på att nå mål

Trelleborgs lasarett är bäst av de skånska sjukhusen på att uppnå de mål som är kopplade till en extra ersättning från regionen. Men organisationen på lasarettet kan förbättras för att få bättre ekonomi och öka patientsäkerheten. Det visar en ny revisionsrapport.

Trelleborgs Allehanda - 04 apr 14 kl. 08:15

Ökad omsättning i Trelleborgs hamn

Trelleborgs hamn ökade sin omsättning under 2013 även om mängden gods sjönk något.
Trelleborgs Hamn AB:s bolagsstämma i Malmrossalen hade lockat en hel del trelleborgare, som ville veta mer om verksamheten under 2013. Årsredovisningen visar att bolaget ekonomiskt tuffar på som tidigare, men att det finns ett antal utmaningar som Trelleborgs hamn står inför de närmaste åren.

Trelleborgs Allehanda - 04 nov 11 kl. 06:30

Trelleborgs scoutkår är redo - i hundra år till

Foto: Claes Nyberg
1911 grundades en av Sveriges äldsta scoutkårer - Trelleborgs scoutkår.
Sven Isgren är säker på att Trelleborgs scoutkår kommer att överleva hundra år till. Även om man idag märker att barn och ungdomar har många aktiviteter som lockar.

Trelleborgs Allehanda - 21 apr 12 kl. 07:30

Trelleborgs stränder en dold guldgruva

Foto: Claes Nyberg
Trelleborgs badstränder är en dold guldgruva för näringslivet och kommunen. Det menar konsultföretaget Sweco i en rapport efter en strandutredning som gjorts på kommunens uppdrag.
Sweco anser att Trelleborg bör ta fram en vision för sina stränder.

Trelleborgs Allehanda - 15 jun 12 kl. 07:30

Bekämpningsmedel i Trelleborgs vattentäkter

Foto: Scanpix
Rester av bekämpningsmedel finns i Trelleborgs grundvatten. Det visar en kartläggning av grundvattnet som gjorts i Skåne. ?

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 19 timmar sedan

Får ersättning efter inlåsning

SJÖBO En 30-årig Sjöbobo får 14 000 kronor i ersättning för att han varit frihetsberövad. Det har Justitiekanslern, JK, bestämt.30-åringen var misstänkt för ett brott och satt frihetsberövad den 20 till den 31 oktober förra året.

Skånskan - Igår: 19:27

Lundberg hjälte när Torn vann

FOTBOLL Torns IF fortsätter att vinna knappt i jakten på en topplacering i division 1 södra.
Niclas Lundberg blev matchvinnare borta mot Tvååkers IF, 1-0.– En jättehärlig seger, konstaterade tränaren Richard ”Kalle” Ringhov i bussen på väg hem från Övrevi i Varbergs kommun.

Skånskan - Igår: 18:59

Protestmarch för skolan

Malmö De kom till Triangeln från Lund, Trelleborg, Malmö och en hel massa andra skånska orter.
Lärare och förskollärare, fritidspedagoger, barnskötare – ja alla som arbetar med barn i skola, förskola och på fritidshem gjorde under lördagen gemensam sak när de marcherade genom centrum.– I förskolan har vi så stora barngrupper att vi inte hinner med, säger Tina Sanderg som höll ett av talen under manifestationen som gick från Triangeln till Stortorget.

Skånskan - Igår: 18:00

110 kvadratmeter stort hus i Skivarp sålt

Skivarp Robin Rye, 30 år, är ny ägare till fastigheten på adressen Almaröd 176 i Skivarp. Huset har en boyta på 110 kvadratmeter. Säljare är Angelica Porsedal och Lars Fredrik Strömberg.

Skånskan - Igår: 16:56

MC i olycka på Kapellvägen

Svedala Vid 16.30-tiden var två personbilar och en motorcykel inblandade i en olycka på Kapellvägen.De inblandades skadeläge är i nuläget oklart.

Skånskan - Igår: 15:30

Höörfeminist vill förändra EU

höör Han kom till Höör som politisk flykting. I dag 30 år senare brinner Jaime Gomez fortfarande för fred och mänskliga rättigheter. Nu står Höörsbon på plats tre på Feministiskt initiativs lista inför valet till EU-parlamentet.

Skånskan - Igår: 14:24

Hus på 74 kvadratmeter från 1976 sålt i Hörby

Hörby Försäljningen av huset på adressen Gammalstorp Näktergalsvägen 4 i Hörby är nu klar. Ny ägare blir Per Oscar Hjalmar Mårtensson, 20, som köper fastigheten av Josefin Wall och Johan Oscar Nordström. Huset är byggt 1976 och har en boyta på 74 kvadratmeter.

Skånskan - Igår: 12:56

Larm om påkörd person

Malmö Vid 12:05 fick SOS Alarm information om en trafikolycka på Segemöllegatan i Malmö. Enligt larmet ska en person ha blivit påkörd. Skadeläget är oklart.

Skånskan - Igår: 12:36

Nya ägare till fastigheten på Konga 1480 i Kågeröd

Kågeröd Nils Tobias Olsson, 42, och Anna Johansson, 39, från Hörby, är nya ägare till huset på adressen Konga 1480 i Kågeröd. Huset är 106 kvadratmeter stort och byggdes 2008. Säljare är Västerstads Sätes Gård Aktiebolag.

Skånskan - Igår: 12:30

”Det får på inget vis se ut så i frysen”

HÖRBY Måltidschefen Jens Modéer berättar att ett batteri av åtgärder har satts in för att komma tillrätta med arbetsmiljöproblemen i Frostaskolans kök. Rutinerna har setts över och arbetsflödet har förbättrats.Han är därför förvånad över att huvudskyddsombudet har gått till Arbetsmiljöverket med ärendet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.