Expressen > Nyheter

Thursday, 23 May, 23:09

Expressen - 15 maj 19 kl. 21:07

Unga män krävs på 700 000 efter fylleslagEn fylla tidigare i år kan bli mycket dyr för två unga män i Falkenberg. De krävs på skadestånd på flera hundra tusen kronor efter att ha gått bärsärkagång vid järnvägsstationen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Falkenberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Unga, män, krävs, 700, 000efter , fylleslag
YA - 07 mar 14 kl. 06:30

Unga flyttar ut - gamla flyttar in

De unga flyr Simrishamn eftersom det är för lugnt, saknas jobb och utbildning. De gamla gillar lugnet och flyttar till kommunen i stora skaror. Det visar en undersökning som gjorts vid Lunds universitet.

YLE - 04 aug 14 kl. 16:19

Svårt för regeringen att få ut unga i arbetslivet

Arbetslöshetsgraden bland unga har ökat med 1,1 procent sedan i fjol. Sanssi-kortet, som regeringen lanserade för att hjälpa arbetslösa unga under 30 år in i arbetslivet, har inte hjälpt. Arbetslösheten bland unga fortsätter att stiga.

YLE - 18 sep 17 kl. 04:58

Vi vet det men vad gör vi? Sjukpensioneringar bland unga ökar

I de äldre åldersgrupperna blir sjukpensionärerna färre - i de yngre ökar de. Bekymmersamt och katastrofalt, säger psykoterapeut Monica Halinen, med livslång erfarenhet av terapiarbete. Här är grafen där utvecklingen blir plågsamt tydlig: Det ser fint ut för 55 plussarna upp till 64 år.

YLE - 10 maj 17 kl. 05:47

Unga cancerpatienter hotar att glömmas i den stora vårdreformen

Unga cancerpatienter är en bortglömd grupp som desperat försöker få sin röst hörd mitt i den stora vårdreformen. Men vem lyssnar på knappt 6000 unga som lever med cancer, när det enorma politiska och byråkratiska maskineriet mal på för full maskin? Både cancerexperter och patienter befarar att cancervården hotar att bli ojämlikare och sämre.

NSD - 29 feb 12 kl. 12:28

Unga har 700 000 i mobilskulder

Högen av obetalda mobiltelefonräkningar har minskat rejält hos Kronofogden. Men fortfarande har Norrbottens unga drygt 700 000 i skulder..

Nya Wermlands Tidningen - 03 mar 12 kl. 11:18

S vill satsa för att ge 700 jobb eller utbildning

Idag finns fler än 4 000 arbetslösa i Karlstads kommun. Av dem är mer än tusen unga. Socialdemokraterna lanserar nu ett jobb- och utbildningspaket som lågt räknat ska ge 700 - främst unga - utbildning, jobb eller stöd på annat sätt..

YLE - 20 apr 15 kl. 01:30

Tjugoåriga Wickström från Ingå fick närmare 700 röster

Tjugoåriga Ingåbon Henrik Wickström, som studerar statskunskap, kom på nionde plats bland SFP:s kandidater i Nyland. Han fick närmare 700 röster. Han sitter med i både kommunfullmäktige och kommunstyrelsen i Ingå - och också i bildningsnämnden.

BT - 31 jan 11 kl. 00:45

Sluta blunda för unga de förtidspensionärerna

Hur många unga ska permanent behöva ställas utanför arbetsmarknaden innan det blir ett allvarligt samhällsproblem? År 2010 levde 30.000 personer i åldern 16-29 år på aktivitets- och sjukersättning.

BT - 16 mar 11 kl. 09:03

Unga kvinnors skulder oroar

Det totala antalet ansökningar om betalningsförelägganden i Sverige ökade med tre procent till drygt 1,2 miljoner ärenden år 2010. 20-åringarnas ökning var procentuellt sett störst med 9 procent, till 19 700 ärenden, enligt ny statistik från Kronofogden.
De unga kvinnornas ökning av obetalda skulder är dubbelt så stor som hos männen i åldersgruppen 18-25 år.

Nyheter 24 - 08 maj 12 kl. 15:12

De åker mest taxi av riksdagens unga


NYHETER24 GRANSKAR RIKSDAGENS UNGA DEL 3. Flera av de yngsta ledamöterna tar taxin mer än genomsnittet och gör ofta korta resor i innerstan. Hur resonerar de själva kring sitt resande?

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Varför ignorerar du de unga Reinfeldt?Om skribenten

Hej Fredrik, I tre och ett halvt års tid har jag sökt dig på olika sätt. Först som praktikant, sedan som reporter och därefter i min position som nyhetschef. Inför valet har jag i min nya roll som chefredaktör tjatat på nyhetscheferna att de ska “fixa en kommentar" från dig.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Julian Assange åtalas på ytterligare 17 punkter

Wikieaksgrundaren Julian Assange åtalas på ytterligare 17 punkter för spionage av en domstol i Virginia, USA..

Expressen - 1 timme sedan

Allmänheten varnas för brinnande plast

Allmänheten varnas på torsdagskvällen i samband med en brand i en avfallsanläggning i Asarum utanför Karlshamn. Alla uppmanas att stänga fönster och dörrar..

Expressen - 1 timme sedan

Tornadovarning har utfärdats i Washington

En tornadovarning har utfärdats i Washington DC. ”Ta skydd nu”, står i varningen som skickats ut till personer i området. .

Expressen - 1 timme sedan

Lundgren röstade nej till förslag mot sextrakasserier

SD:s toppkandidat i EU-valet Peter Lundgren har i EU-parlamentet röstat emot flera förslag om att ta krafttag mot sexuella trakasserier.I måndags kunde Expressen avslöja hur han tagit en kvinnlig partikamrat på brösten mot hennes vilja.– Eftersom vi inte vill ha arbetsrättslig lagstiftning på EU-nivå röstade vi därför nej, säger Lundgren till Expressen om varför han röstat nej i EU-parlamentet..

Expressen - 1 timme sedan

EU-medborgare nekas att rösta i Storbritannien

Hundratals EU-medborgare uppges ha blivit nekade att rösta i EU-valet i Storbritannien.Bakgrunden är enligt landets valmyndighet regeringens sena besked att Storbritannien ska delta i valet.Det rapporterar The Guardian..

Expressen - 1 timme sedan

Kraftig smäll nära Jimmie Åkessons bil

En kraftig smällare kastades i dag efter Jimmie Åkessons bil när SD-ledaren lämnade Mariestad, där han hållit tal, skriver Mariestads-Tidningen. - Ingen skadades lyckligtvis och polisen agerade väldigt snabbt. Men givetvis blir man chockad när något sprängs alldeles bredvid, säger Mikael Eriksson, stabschef hos Jimmie Åkesson till Expressen.

Expressen - 1 timme sedan

Margrethe säljer konsten efter prins Henriks död

Under många år samlade prins Henrik på sig en massiv konstsamling. Till största delen består den av afrikanska masker och jadeföremål. Men nu, ett och ett halvt år efter hans död, säljer drottning Margrethe nästan alla föremål.

Expressen - 2 timmar sedan

Polispatrull skulle gripa en man – blev attackerade

En polispatrull larmades till en plats i centrala Göteborg där en man skulle ha slagit sönder en ruta.– När polisen kommer fram ska han ha försökt ge sig på dem med någon form av tillhygge, eventuellt ett järnrör, säger Peter Adlersson, presstalesperson i region Väst.Mannen har gripits och ingen polis har kommit till skada.

Expressen - 2 timmar sedan

Löfvens ras hos LO-väljarna – SD går kraftigt framåt

En intern mätning från LO som Expressen tagit del av visar att stödet för S är nere på historiskt låga nivåer bland LO-medlemmarna. Endast 32 procent uppger att de ska rösta på S, samtidigt som SD bara ligger några få procentenheter efter. Mätningen har skapat stor nervositet inom LO, som nu genomför sin i särklass största kampanjinsats i ett EU-val hittills för att lyfta Socialdemokraternas siffror och undvika en katastrof för partiet..

Expressen - 2 timmar sedan

Göran Hägglunds tuffa kritik mot Lars Adaktusson

Vid de 28 tillfällen som EU-parlamentarikerna röstade i frågor om aborträtten valde Lars Adaktusson att trycka på ”Nej” 22 gånger.Nu får han hård kritik av KD:s tidigare partiledare Göran Hägglund. – Adaktusson har röstat på ett i mina ögon konstigt sätt som uttrycker en okänslighet, säger Hägglund till Aftonbladet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.