Skånskan > Opinion

Friday, 24 May, 09:49

Skånskan - 15 maj 19 kl. 20:50

Kvinna lurad på aktierTRELLEBORG En 57-årig Trelleborgkvinna bestämde sig den 12 mars för att investera 60 500 kronor i aktier.
Aktierna som hon uppger att hon köpt via en 43-årig man som representerar ett företag utlovade goda förtjänstmöjligheter när han sålde in idé om köpet till henne.
Men när det nu gått två månader och inga aktier levererats har kvinnan fattat misstankar kring att något inte stämmer med köpet.
Vid kontakt med mannen har hon nu fått besked om att han haft mycket att göra men att aktierna ska levereras inom kort. Nu har kvinnan dock polisanmält 43-åringen som nu utreds misstänkt för investeringsbedrägeri..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
TRELLEBORG En, Trelleborgkvinna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kvinna, lurad, aktier
Trelleborgs Allehanda - 28 dec 18 kl. 15:00

Bedrägeri: 88-årig kvinna lurad på sitt bankkort

Under onsdagen förra veckan blev en kvinna lurad till att frivilligt ge bort sitt bankomatkort. Två uttag gjordes på det stulna kortet till ett sammanlagt värde av 14 500 kronor. .

Trelleborgs Allehanda - 15 maj 19 kl. 14:00

Polisanmälan: Kvinna lurad att köpa aktier för 60 000

En kvinna i Trelleborg har polisanmält att hon lurats att investera 60 000 kronor i vad hon trodde var ett företag. .

Trelleborgs Allehanda - 29 jun 11 kl. 17:00

Kvinna lurad på 10 000 kronor

En kvinna i Höllviken svarade på en annons om en husbil via internetsidan Blocket.
Efter ett samtal med säljaren kom de överens om att hon skulle sätta in en handpenning på 10 000 kronor på dennes konto. Men därefter har kvinnan inte hört något alls från säljaren och hon misstänker att hon blivit lurad.

Helsingborgs Dagblad - 19 jun 12 kl. 09:56

Kvinna lurad på papegojor

En kvinna från Landskrona har polisanmält att hon blivit lurad på två arapapegojor. Kvinnan kom i kontakt med en person i England som påstod sig ha två papegojor till salu för 6 000 kronor.Paketpriset visade sig dock vara för bra för att vara sant.

Nya Wermlands Tidningen - 22 mar 13 kl. 15:48

Äldre kvinna lurad på pengar av försäljare

En 68-årig kvinna i Karlstad ska vid 15-tiden på fredagen ha blivit lurad på en okänd summa pengar. Hemtjänsten upptäckte stölden när de gjorde ett besök hos kvinnan..

Corren - 02 sep 13 kl. 11:36

Kvinna lurad på miljonbelopp

En kvinna från trakten av Linköping har blivit lurad på närmare en miljon kronor. Pengarna har kvinnan betalat till en sol-och-vårare som lovat att gifta sig med henne..

GöteborgsPosten - 02 okt 14 kl. 17:01

70-årig kvinna lurad av "hantverkare"

En kvinna i 70-årsåldern blev lurad av en man som sa sig komma från Riksbyggen..

Kristianstadsbladet - 22 sep 17 kl. 12:30

Kristianstad: Kvinna lurad på tiotusentals kronor

En kvinna blev lurad på en ansenlig summa pengar av en man som utgav sig för att vara amerikansk soldat i Afghanistan. .

Trelleborgs Allehanda - 05 apr 19 kl. 11:46

Äldre kvinna lurad på smycken och pengar – ”Mycket sånt nu”

En kvinna i 95-årsåldern i Vellinge kommun blev på torsdagen lurad på smycken och kontanter. En bedragare påstod att kvinnans son behövde pengar. – Vi ser tyvärr mycket sådant just nu, säger informatör Evelina Olsson på polisen..

Sydsvenskan - 26 sep 13 kl. 12:28

Kvinna lurad av mattsäljare

Den 82-åriga kvinnan var ensam hemma i huset i Staffanstorp när det ringde på dörren. Utanför stod en man som ville sälja fyra mattor till henne eftersom hon tidigare varit kund hos ett mattföretag i Malmö. Eftersom företaget slagit igen kunde hon få mattorna billigt vid en snabb affär.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Fler barn i svenska häkten

Antalet minderåriga som häktats ökar kraftigt i Sverige, skriver Sveriges Radio. Under årets första tre månader har det vissa veckor varit över 35 minderåriga inlåsta i landets häkten, enligt siffror från Kriminalvården. – Våren har varit ansträngd.

Skånskan - 45 minuter sedan

Ägarbyte för mindre hus i Ludvigsborg

Ludvigsborg Fastigheten på Granvägen 9 i Ludvigsborg har fått nya ägare. Ingrid Josefine Björklund, Oskar Nordh och Sofi Nordh, har fått fastigheten som gåva av Sven Yngve Birger Jönsson och Karin Ulla-Britt Lindell-Jönsson. Överföringen blev klar i mars 2019.

Skånskan - 1 timme sedan

Moderaterna hade krismöte

Sjöbo/Blentarp Beslutet om Blentarps-gården har Efter onsdagens fullmäktigemöte kallades medlemmar till ett krismöte med partigruppen.Beslutet att Blentarpsgården inte ska stängas i höst har skapat en konflikt mellan partierna, men också internt inom vissa.
Politiker från M, S, KD och SD valde på vård- och omsorgsnämndens arbetsutskotts möte att föreslå en tillfällig stängning av Blentarpsgården för att spara pengar.

Skånskan - 13 timmar sedan

Sätter punkt för många års engagemang

SLUTAR. Den 28 maj sätter Gunnar Bengtsson punkt för en lång bana som kommunpolitiker, en bana som startade 1980.
– Jag har nästan inte läst en enda bok – bara handlingar och protokoll.

Skånskan - 15 timmar sedan

Klart för park i Brunnshög

Lund Om drygt två år kan Lund ha fått en helt ny park, stor som 21 fotbollsplaner.På torsdagen klubbade politikerna i kommunfullmäktige igångsättningstillståndet för Kunskapsparken i Brunnshög.
Det var en relativt enhällig församling som godkände förslaget.

Skånskan - 15 timmar sedan

Klagshamns udde blir naturreservat

Klagshamn Här finns 150 rödlistade arter, och en miljö som anses unik.
Framöver kommer Klagshamns udde också att få ett extra skydd. Politikerna i kommunfullmäktige har beslutat att omvandla det 134 hektar stora området till naturreservat.

Skånskan - 15 timmar sedan

Klartecken för utbyggnad av stadionområdet

Malmö Det tog åtta år. Men på torsdagen klubbade kommunfullmäktige planerna på att utveckla stadionområdet.
Under en tioårsperiod ska skola, multihall, friidrottsarena, simarena och en rad andra faciliteter byggas i tre etapper.

Skånskan - 16 timmar sedan

Etzia – en erfaren debutant

2008 förändrade en resa till Jamaica Erica "Etzia" Hayletts framtidsplaner. Istället för nöjesadvokat blev hon reggaeartist. Nu, äntligen, är debutalbumet på gång och snart spelar hon på Inkonst..

Skånskan - 18 timmar sedan

Tyst stad utan detaljhandel

E-handeln ökar snabbare än som gissats i prognoser, på bekostnad av detaljhandeln. Enligt en ny analys av Nordea har börsvärdet på globala e-handlare gått upp med 250 procent sedan 2011, medan värdet på traditionella handelsbolag har gått ned 50 procent. Enligt analysen har nordiska detaljhandlare tappat 17 procent av sitt börsvärde bara på ett och ett halvt år, vilket är en oroande utveckling för handelns möjlighet att överleva i fysisk form.

Skånskan - 18 timmar sedan

Ja till att sälja KKB-lägenheter

Kävlinge Kommunstyrelsen har gett klartecken till att sälja ut mellan 350 och 400 av KKB:s lägenheter. Pengarna ska gå till nyproduktion av lägenheter och till att finansiera det nya badhuset.Kävlinges bostadsbolag KKB bygger genomsnitt 45 lägenheter per år.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.