Skånskan > Opinion

Friday, 24 May, 09:49

Skånskan - 15 maj 19 kl. 20:51

Bilar med krossade rutorVELLINGE Under onsdagen utsattes flera bilar parkerade på olika platser i Vellinge kommun för inbrott.
På Fyrvägen i Falsterbo slogs en ruta in på en bil från vilken en ryggsäck med diverse kläder och mobiltillbehör stals mitt på dagen. En bit bort, på parkeringen vid Falsterbo kyrka, slogs ytterligare en bilruta in på en bil från vilken bland annat en plånbok med id-handlingar och bankkort stals.
Tidigare samma morgon kom en bilägare på Chroons gata ut till sin bil och upptäckte att en fönsterruta krossats och att bilens ratt var stulen samt ett par solglasögon..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
VELLINGE Under, Vellinge, Fyrvägen, Falsterbo, Chroons

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bilarmed , krossade, rutor
GöteborgsPosten - 15 nov 15 kl. 10:23

Gick loss på bilar - krossade rutor med sten

Mannen hann krossa rutor och buckla plåten på sammanlagt åtta bilar vid Pusterviksplatsen innan polis kom till platsen. Mannen tog då flykt med Rosenlund där han sen kunde gripas..

Västerbottens Folkblad - 16 maj 17 kl. 09:30

Krossade rutor på bilar och barack

Någon har krossat rutor och utfört skadegörelse på en arbetsplats i Umeå. Klockan 08:34 fick polisen in en anmälan om skadegörelse på en arbetsplats vid vattentornet. Det är en arbetsbarack och bilar som utsatts för skadegörelse.

UNT - 17 dec 18 kl. 05:53

Krossade rutor – fick med sig bilratt

Två bilar som stod parkerade på Arlanda har drabbats av krossade rutor..

Kristianstadsbladet - 13 jun 14 kl. 04:39

Krossade rutor på flygplan


Polis larmades natten till fredagen om en man som gick runt på en civil flygplats hos en fallskärmsklubb i Västerås. - Han krossade rutor och skadade andra detaljer på tre flygplan och stal verktyg ur ett av planen, säger Västmanlandspolisens vakthavande befäl Thomas Gustafsson.Den 22-årige mannen misstänks nu för skadegörelse, stöld och våldsamt motstånd eftersom han satte sig till kraftigt motvärn när polisen skulle omhänderta honom.

BT - 13 jun 14 kl. 04:39

Krossade rutor på flygplan

Polis larmades natten till fredagen om en man som gick runt på en civil flygplats hos en fallskärmsklubb i Västerås. - Han krossade rutor och skadade andra detaljer på tre flygplan och stal verktyg ur ett av planen, säger Västmanlandspolisens vakthavande befäl Thomas Gustafsson.Den 22-årige mannen misstänks nu för skadegörelse, stöld och våldsamt motstånd eftersom han satte sig till kraftigt motvärn när polisen skulle omhänderta honom.

Helsingborgs Dagblad - 13 jun 14 kl. 04:42

Krossade rutor på flygplan

Polis larmades natten till fredagen om en man som gick runt på en civil flygplats hos en fallskärmsklubb i Västerås. — Han krossade rutor och skadade andra detaljer på tre flygplan och stal verktyg ur ett av planen, säger Västmanlandspolisens vakthavande befäl Thomas Gustafsson..

BT - 13 jun 14 kl. 07:20

Krossade rutor på flygplan

Polis larmades natten till fredagen om en man som gick runt på en civil flygplats hos en fallskärmsklubb i Västerås. – Han krossade rutor och skadade andra detaljer på tre flygplan och stal verktyg ur ett av planen, säger Västmanlandspolisens vakthavande befäl Thomas Gustafsson. Den 22-årige mannen misstänks nu för skadegörelse, stöld och våldsamt motstånd eftersom han satte sig till kraftigt motvärn när polisen skulle omhänderta honom.

Nya Wermlands Tidningen - 18 aug 14 kl. 17:22

Möttes av krossade rutor

Inbrott, stöld, krossade rutor och fisk i luftintaget är några av sakerna som bilägare utsatts för under de senaste dagarna..

SvD - 03 maj 15 kl. 01:30

Krossade rutor kostar miljoner

Krossade rutor på skolorna kostar miljonbelopp varje år. I delar av Göteborg försöker man nu möta vandalerna med säkerhetsglas, skriver Göteborgs-Posten..

Sydsvenskan - 03 maj 15 kl. 01:32

Krossade rutor kostar miljoner

Krossade rutor på skolorna kostar miljonbelopp varje år. I delar av Göteborg försöker man nu möta vandalerna med säkerhetsglas, skriver Göteborgs-Posten.I Göteborg kostade förra året sönderslagna glasrutor stadsdelarna sammanlagt 4,2 miljoner kronor, en ökning med 800 000 kronor jämfört med året innan.

UNT - 03 maj 15 kl. 01:30

Krossade rutor kostar miljoner

Krossade rutor på skolorna kostar miljonbelopp varje år..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Fler barn i svenska häkten

Antalet minderåriga som häktats ökar kraftigt i Sverige, skriver Sveriges Radio. Under årets första tre månader har det vissa veckor varit över 35 minderåriga inlåsta i landets häkten, enligt siffror från Kriminalvården. – Våren har varit ansträngd.

Skånskan - 45 minuter sedan

Ägarbyte för mindre hus i Ludvigsborg

Ludvigsborg Fastigheten på Granvägen 9 i Ludvigsborg har fått nya ägare. Ingrid Josefine Björklund, Oskar Nordh och Sofi Nordh, har fått fastigheten som gåva av Sven Yngve Birger Jönsson och Karin Ulla-Britt Lindell-Jönsson. Överföringen blev klar i mars 2019.

Skånskan - 1 timme sedan

Moderaterna hade krismöte

Sjöbo/Blentarp Beslutet om Blentarps-gården har Efter onsdagens fullmäktigemöte kallades medlemmar till ett krismöte med partigruppen.Beslutet att Blentarpsgården inte ska stängas i höst har skapat en konflikt mellan partierna, men också internt inom vissa.
Politiker från M, S, KD och SD valde på vård- och omsorgsnämndens arbetsutskotts möte att föreslå en tillfällig stängning av Blentarpsgården för att spara pengar.

Skånskan - 13 timmar sedan

Sätter punkt för många års engagemang

SLUTAR. Den 28 maj sätter Gunnar Bengtsson punkt för en lång bana som kommunpolitiker, en bana som startade 1980.
– Jag har nästan inte läst en enda bok – bara handlingar och protokoll.

Skånskan - 15 timmar sedan

Klart för park i Brunnshög

Lund Om drygt två år kan Lund ha fått en helt ny park, stor som 21 fotbollsplaner.På torsdagen klubbade politikerna i kommunfullmäktige igångsättningstillståndet för Kunskapsparken i Brunnshög.
Det var en relativt enhällig församling som godkände förslaget.

Skånskan - 15 timmar sedan

Klagshamns udde blir naturreservat

Klagshamn Här finns 150 rödlistade arter, och en miljö som anses unik.
Framöver kommer Klagshamns udde också att få ett extra skydd. Politikerna i kommunfullmäktige har beslutat att omvandla det 134 hektar stora området till naturreservat.

Skånskan - 15 timmar sedan

Klartecken för utbyggnad av stadionområdet

Malmö Det tog åtta år. Men på torsdagen klubbade kommunfullmäktige planerna på att utveckla stadionområdet.
Under en tioårsperiod ska skola, multihall, friidrottsarena, simarena och en rad andra faciliteter byggas i tre etapper.

Skånskan - 16 timmar sedan

Etzia – en erfaren debutant

2008 förändrade en resa till Jamaica Erica "Etzia" Hayletts framtidsplaner. Istället för nöjesadvokat blev hon reggaeartist. Nu, äntligen, är debutalbumet på gång och snart spelar hon på Inkonst..

Skånskan - 18 timmar sedan

Tyst stad utan detaljhandel

E-handeln ökar snabbare än som gissats i prognoser, på bekostnad av detaljhandeln. Enligt en ny analys av Nordea har börsvärdet på globala e-handlare gått upp med 250 procent sedan 2011, medan värdet på traditionella handelsbolag har gått ned 50 procent. Enligt analysen har nordiska detaljhandlare tappat 17 procent av sitt börsvärde bara på ett och ett halvt år, vilket är en oroande utveckling för handelns möjlighet att överleva i fysisk form.

Skånskan - 18 timmar sedan

Ja till att sälja KKB-lägenheter

Kävlinge Kommunstyrelsen har gett klartecken till att sälja ut mellan 350 och 400 av KKB:s lägenheter. Pengarna ska gå till nyproduktion av lägenheter och till att finansiera det nya badhuset.Kävlinges bostadsbolag KKB bygger genomsnitt 45 lägenheter per år.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.