YA > Nyheter

Friday, 24 May, 01:01

YA - 15 maj 19 kl. 20:39

Rött hav – men inget blodbadDen som i dagarna har tagit sig ner till Världens ände och Engelska bryggan har möts av ett rött hav..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Världens, Engelska

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rött, havmen , inget, blodbad
Västerbottens Folkblad - 06 apr 13 kl. 02:00

Det blev inget blodbad

Det blev inget blodbad i profitfrågan. Som ledarsidan konstaterade redan i torsdags: ?Den som väntar på ett blodbad väntar förgäves.

GöteborgsPosten - 03 aug 18 kl. 21:49

Utan hav inget liv

Lars Tysklind, riksdagsledamot (L) Strömstad, miljöpolitisk talesperson, skriver insändare om bland annat Bohuskusten och Västhavsveckan..

YA - 03 dec 15 kl. 03:00

Ystad får inget stöd av Hav

Ystads kommun får inget stöd av Hav- och vattenmyndigheten, Hav i striden om kontroller av avloppsvatten från industrierna till reningsverket..

YLE - 18 jul 17 kl. 05:22

Skippa fleecen och undvik snabbmat – 11 tips för hur du kan rädda våra hav från plast

Att leva mer ekologiskt betyder inte att man måste avstå från allt, bo i en stuga utan el och leva på kottar. Då det gäller att minska på plastskräpet som hotar våra hav kan små förändringar i vår dagliga konsumtion ha en stor inverkan. Det goda med att plastproblemet orsakas av människans konsumtion är att vi genom att ändra på våra vanor också kan bidra till att lösa problemet.

Skånskan - 15 jul 18 kl. 10:00

Biarritz mellan berg och hav

Resor (TT) Atlantkustens pärla Biarritz bjuder på underbara stränder, mat i världsklass, perfekt klimat och en fantastisk landsbygd. Vi tjusas av kontrasterna i staden som länge har varit en glamorös tillflyktsort för kungligheter, filmstjärnor och på senare år även surfare.När författaren Victor Hugo (1802_1885) besökte Biarritz sommaren år 1843 var det bara en enkel valfångarby på franska Atlantkusten, långt från Paris societet.

DI - 14 nov 15 kl. 00:30

Parisdådet: "Det var ett blodbad"

Radiojournalisten Julian Pearce var på konserthuset Bataclan när terroristerna slog till och han berättar för CNN om ett blodbad "Jag såg åtminstone 20 personer dödas och skadas. Det var ett blodbad. Ett blodbad.

Skånskan - 25 maj 16 kl. 13:17

Stockholms blodbad på Hipp

Kultur och Nöje Ni kan kalla mig Ernst, om Victoria Benedictssons sista natt, och Stockholms blodbad inleder säsongen 2016/2017 på Malmö Stadsteater. Det avslöjade avgående teaterchefen Petra Brylander på en presskonferens på Hipp på onsdagen.Motsättningar och konflikter och frågeställningar kring vem som är offer och förövare.

Skånskan - 12 sep 16 kl. 14:00

Humor, sång, dans och blodbad

Hösten på Hipp i Malmö inleds med ett dansk-svenskt samarbete som växer fram i en anda av ömsesidig beundran.
– Det är underbart att det finns en så stor lust att lära känna varandra. Även om vi ska döda er ...

Dagen - 03 maj 11 kl. 11:18

Jesus bad om enhet, inget annat

Svar till Barbro Sigfridssons antikel i Dagen den 20 april. Det är inte ofta mitt hjärta fylls av sorg när jag läser Dagen, men Barbro Sigfridssons inlägg i debatten om pingstledarnas förestående besök i Rom tillsammans med den katolske biskopen Anders Arborelius fyllde mitt hjärta med sorg. Sigfridsson vill stå med båda fötterna rotade i den bibliska myllan och det uppskattar jag och kanske just därför skriver jag dessa rader.

Kristianstadsbladet - 02 sep 11 kl. 06:30

"Sverige - en ö i ett stormigt hav"

1Vad beror den rådande finans- och börsoron i världsekonomin på? - Den tändande gnistan var när ett ?
Vad beror den rådande finans- och börsoron i världsekonomin på?

Fler nyheter från YA

YA - 5 minuter sedan

Insändare: Tomelillas äldre behöver en samlingsplats

Svar till Eva Nygren angående Café Kryddan.

YA - 45 minuter sedan

Nylander: "Man är förbannad"

Ilska, besvikelse och tomhet. Trots känslorna försökte Tre Kronor-spelarna sätta ord på förlusten i Kosice..

YA - 45 minuter sedan

”Det största att ställa ut på Moderna”

Konstnären Majlis Agbeck, boende i Sjörup och Malmö, ställer ut på Moderna museet i Malmö. Förhandsvisning öppen för allmänheten på fredagskvällen klockan 19 till 22..

YA - 45 minuter sedan

Frans släpper sommarens låt och ger konsert hemma

I dag släpper Frans en ny låt, ”Do It Like You Mean It”, med latinska rytmer och sväng. På sommarens låt gästar rapparen Yoel. Samtidigt står det klart att Frans ger en konsert i Ystad i sommar..

YA - 45 minuter sedan

400 fotografier visas under Riksfototräffen

Österlens fotoklubb utsågs häromåret till årets bästa fotoklubb och Peter Olausson, ordförande i klubben, korades till årets fotograf. Yra av framgångarna åtog sig klubben att arrangera den nationella fototävlingen Riksfototräffen som startar på fredagen på Nordic Sea Winery i Simrishamn..

YA - 1 timme sedan

Cecilia Lazar: ”Jag kan inte leva utan dans”

Livet har inte alltid gått som en dans för Cecilia Lazar. För tre år sedan fick hon starka smärtor i båda höftlederna. Ändå hade hon inte en tanke på att ge upp dansen.

YA - 1 timme sedan

Lokala kocken får tävla om titeln Årets kock

Björn Glans från Sjöbo är med bland de 24 kockar som får tävla om utmärkelsen Årets kock 2019. Hans recept består av kummelrygg, fermenterad vit sparris och örter..

YA - 1 timme sedan

”Pax” lättad efter IOK:s boxningsbesked: ”Underbart”

De senaste dagarna har det varit snack om att Tokyo–OS 2020 skulle kunna få klara sig utan en av de mest klassiska OS–grenarna, boxning. Efter ett infekterat bråk mellan IOK och AIBA är det nu ändå klart att boxning finns med på OS–programmet även 2020, något som gläder boxningsnestorn Per–Axel ”Pax” Sjöholm. – Det känns underbart!.

YA - 1 timme sedan

Elever vill ha nytt övergångsställe vid sin skola

Eleverna i klass 1A på Emanuelskolan vill ha ett nytt övergångsställe för att komma säkert till och från skolan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.