YA > Nyheter

Thursday, 23 May, 06:55

YA - 15 maj 19 kl. 20:42

Anmälan: Hyresvärd anklagas för ärekränkningEn Ystadsbo har anmält sin hyresvärd för ärekränkning. Hyresvärdens anklagelser om uthyrning i andra hand är grundlösa, menar hyresgästen..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Ystadsbo

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anmälan, Hyresvärd, anklagasför , ärekränkning
UNT - 17 dec 12 kl. 13:50

Fler anmäler ärekränkning

Antalet anmälningar om ärekränkning har nästan fördubblats på tio år.-Så fort man känner sig kränkt gör man en polisanmälan, säger vice chefsåklagare Stephan Uttersköld till TT.Men det är sällan en anmälan leder till något..

Dalarnas tidningar - 28 apr 16 kl. 10:39

Skolelever anmälde varandra för misshandel

Förra veckan hamnade två elever vid Lorensberga skola i bråk med varandra. Händelsen resulterade i att en av dem polisanmälde den andra för misshandel, ofredande och ärekränkning och den andra gjorde en motanmälan om misshandel och ärekränkning..

Nyheter 24 - 04 sep 13 kl. 16:45

Ingen utredning mot Jimmie Åkesson efter förtalsanmälanÅkesson om Petzäll

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkessons skrev i sin nya bok att den tidigare politikern William Petzäll varit kraftigt neddrogad i riksdagen. Något som fick Williams mamma Annika att anmäla partiledaren för ärekränkning och förtal av avliden.Anmälan har granskats av Justitiekanslern som nu beslutat att inte inleda någon förundersökning mot Åkesson.

Helsingborgs Dagblad - 02 aug 17 kl. 14:40

Polisanmälan om ärekränkning efter parkeringstjafs

En 70-årig man har anmält ett ärekränkningsbrott efter en dispyt på en parkeringsplats..

Nyan - 27 feb 15 kl. 20:42

Orosanmälan var kränkande

Hovrätten har fastställt straffet för ärekränkning som tingsrätten tidigare dömde ut mot en kvinna som skickat orosanmälan till åtminstone elva personer i kommunens ledning. Bakgrunden är en skolfest i en skola på landsbygden där en av arrangörerna ska ha uppmanat barn att klä av sig och dansa sexigt till musiken och att den som hade minst kläder skulle få en godispåse. Kvinnan skickade e-postmeddelande till minst elva personer och uttryckte oro över skolskjutsarna som sköttes av den person hon anmält.

GT - 13 aug 15 kl. 18:00

Fick ingen nätdejt – gjorde polisanmälan

En man i Jönköping fick inget napp när han nätdejtade – då gjorde han en anmälan om ärekränkning. – Vi får in en del anmälningar om ärekränkningsbrott men jag har aldrig varit med om att någon känt sig kränkt efter att ha nätdejtat, säger Jan Lagerqvist, presstalesman vid polisen i Jönköping..

Skånskan - 01 nov 18 kl. 17:52

Anmäler förtal om barnaga

HÖRBY En man har polisanmält en kvinna för ärekränkning. Mannen uppger i sin anmälan att kvinnan har gjort påståenden om honom som publicerats på Facebook. Han uppger att kvinnan skrivit att han misshandlat sina barn.

DalaDemokraten - 04 mar 16 kl. 14:26

Flera personer trängde sig in i lägenhet

På torsdagen fick polisen ta emot en anmälan om hemfridsbrott och ärekränkning mot en kvinna. Enligt uppgifter till polisen var det ett antal personer, fler än tre, som trängde sig in i en lägenhet och uppträdde allmänt stökigt samt förolämpade en kvinna och skrek mot åt henne. Alla inblandade ska vara hemmahörande i Smedjebacken..

Dalarnas tidningar - 04 mar 16 kl. 14:26

Flera personer trängde sig in i lägenhet

På torsdagen fick polisen ta emot en anmälan om hemfridsbrott och ärekränkning mot en kvinna. Enligt uppgifter till polisen var det ett antal personer, fler än tre, som trängde sig in i en lägenhet och uppträdde allmänt stökigt samt förolämpade en kvinna och skrek mot åt henne. Alla inblandade ska vara hemmahörande i Smedjebacken..

YLE - 23 aug 16 kl. 10:51

Krisen i Karleby stadsstyrelse fortsätter

Den senaste turen i grälet mellan ledamöterna i Karleby stadsstyrelse är en polisanmälan som SFP-ledamoten Marlén Timonen lämnat in mot flera andra ledamöter. Timonen anklagar de andra för ärekränkning. Hon lämnade in polisanmälan lämnades strax före styrelsens möte i början av augusti.

Fler nyheter från YA

YA - 45 minuter sedan

Splittrade britter i oönskat val

Totalfiasko hotar för Konservativa partiet när Storbritannien i dag håller sitt EU-val – trots löftena om att lämna unionen redan i mars. Även Labour lär få det tufft när de etablerade partierna straffas för sin oförmåga att enas om brexit..

YA - 45 minuter sedan

Nu berättar Frostenson själv om Akademikrisen

I dag kommer boken som många har väntat på. I "K", vars titel bland annat syftar på Kafkas "Processen", berättar Katarina Frostenson själv om tiden i landsflykt sedan krisen i Svenska Akademien uppstått..

YA - 1 timme sedan

Förra årets succé kommer tillbaka – vill du bli YA:s badkorre i sommar?

Är du en flitig badare och kan tänka dig att rapportera vattentemperaturen till YA:s läsare i sommar? .

YA - 1 timme sedan

Åtalas efter bråk med grannar

En man åtalas för bland annat olaga hot och flera fall av ofredande. .

YA - 1 timme sedan

Mussteg framåt för hasselmusbron

Efter ett och ett halvt år har bron ännu inte den växtlighet som behövs för att hasselmusen ska våga använda den. – I den här takten kan det ta fyra till fem år tills all växtlighet är på plats, säger projektledaren Christian Björnsson på Trafikverket..

YA - 1 timme sedan

Ystads bibliotek alltmer populära

Besöken på biblioteken i Ystads kommun har årets fyra första månader ökat med tio procent, och utlåningen har ökat med elva procent. Därmed går Ystad mot den nationella trenden..

YA - 1 timme sedan

Visionen: tennisakademi för 600 miljoner

Att göra Svaneholm till ett svenskt Wimbledon må vara ett gigantiskt projekt i sig. Men faktum är att satsningen mest utgör stöttepelare för Mårten Hedlunds huvudsakliga vision – nämligen att begåva Skurup med en tennisakademi för totalt 600 miljoner kronor..

YA - 1 timme sedan

Ökad elanvändning utmanar redan belastat nät

Dagens elnät räcker inte för att klara framtidens elbehov. Det hävdar Energiföretagen i en ny rapport. Energimarknadsinspektionen håller med om att omställningen till fossilfritt innebär utmaningar men varnar för osäkra prognoser..

YA - 1 timme sedan

Metoo en tankeställare för unga män

Metoo har fått fler unga män att reflektera över hur de beter sig när de är alkoholpåverkade..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.