BT > Nyheter

Wednesday, 22 May, 21:12

BT - 15 maj 19 kl. 20:26

Polisen om metallstölder: För att få bort tjuven måste köparen stoppas



Under några år på 00-talet bedrev polisen i Västra Götaland en samlad insats mot metallstölder. Under insatsen kartlades omfattande kriminella verksamheter så väl som enstaka brottslingar som var ute efter snabba pengar..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Västra Götaland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisenom , metallstölderFör att , , bort, tjuvenmåste , köparen stoppas
Nyan - 01 feb 16 kl. 15:05

Två stölder i stan

Två olika privata näringsidkare i Mariehamn har polisanmält att de har blivit utsatta för stöld natten mellan lördag och söndag. Polisen utförde brottsplatsundersökningar under gårdagen och utreder nu vidare. Polisen fick även anmälan om att en person uppträtt störande ombord på ett kryssningsfartyg.

YLE - 02 nov 16 kl. 05:00

Vem hjälper om ett barn förs bort?

Varje år förs barn utomlands av den ena föräldern utan den andras medgivande. Hittills i år handlar det om mer än 30 barn. Vad kan en förälder göra om barnet till exempel inte förs hem från utlandssemestern?

YLE - 20 maj 15 kl. 09:54

Antalet cykelstölder har fördubblats

Antalet cykelstölder har fördubblats de senaste fem åren. Enligt polisen stals över 23 000 cyklar i Finland förra året. Det är en stor ökning från 2010 då antalet stulna cyklar var 10 000.

Cornucopia - 23 nov 15 kl. 13:01

Allt fler skjutvapenbrott trots allt färre vapenstölder

Antalet vapenstölder i Sverige är tydligt fallande sedan länge. Ändå ökar antalet brott med skjutvapen, vilket visar att de lagliga vapnen, som kan stjälas, inte har med saken att göra.
Stölderna av skjutvapen och sprängämnen minskar stadigt i Sverige, både i antal och per capita.

Nyheter 24 - 23 okt 13 kl. 19:06

Polisen misstänker: Ung flicka bortförd av män i EskilstunaTipsa polisen

ESKILSTUNA. Polisen har fått in flera larm om att en flicka, som är mellan fem och sju år gammal, rövats bort från Årbyskolan i Eskilstuna vid halv två-tiden på onsdagen.Vittnen säger att en eller två män förde in flickan i en mörk bil.

SmålandsPosten - 04 aug 13 kl. 10:49

Antalet stölder har minskat

Antalet anmälda stöldbrott i länet minskar kraftigt. Främst har antalet bostadsinbrott blivit lägre. Till stölderna räknas bland annat inbrott och bilstöld, men inte snatterier, som dock enligt polisen också minskat.

Cornucopia - 17 aug 16 kl. 17:01

Hela rättsväsendet behöver förstärkas - inte bara polisen

Det är inte bara polisen som behöver förstärkas (och Dan Eliasson som behöver få sparken). Hela rättsväsendet behöver mer resurser och även för brott med kortare fängelsestraff måste misstänkta hållas häktade och rättegång bör ske snabbt och inom 24-48 timmar. Idag släpps de ut i månaders väntan till rättegång.

Skånskan - 22 apr 19 kl. 20:00

Vill ha bort machokulturen från gymet

Självförsvar. Armen Doslic övergav läkarutbildningen för kampsporten. Han har tränat både Försvarsmakten och Polisen i israelisk närkamp och arbetar i dag för att göra träningen mer attraktiv för vanligt folk.

BT - 19 okt 13 kl. 22:36

Advokater: Mysterieflickan gavs bort

Grekisk polis ber omvärlden om hjälp att identifiera den ljusa, fyraåriga flickan som hittats i ett läger och som misstänks vara bortrövad? Men enligt paret som hade hand om flickan hade de "fått" henne.Parets advokat säger att flickans mamma gav bort henne kort efter att hon föddes, rapporterar nyhetsbyrån AFP.

YLE - 01 jun 16 kl. 10:19

Polisen satsar mer än vanligt på skolavslutningen

Polisen satsar i år extra mycket resurser på alkoholövervakningen under skolavslutningen. Extra resurser sätts in i hela Österbotten, från Kristinestad i söder till Karleby i norr. 30 poliser är extrainsatta enbart för alkoholövervakningen bland minderåringa före och under skolavslutningen.

Fler nyheter från BT

BT - 10 minuter sedan

Italiensk gisslan släppt i Syrien

BT - 15 minuter sedan

Mordfriad häktad på nytt

BT - 15 minuter sedan

Agnes klar för semifinal i Sveriges yngsta mästerkock

10-åriga Agnes Fredriksson från Sjömarken fortsätter imponera i ”Sveriges yngsta mästerkock”. Under onsdagskvällen blev det klart att hon fortsätter till semifinal i programmet..

BT - 1 timme sedan

Gift vanligare som mordvapen hos kvinnor

Cyanid och giftiga smoothies – just nu pågår flera brottmål där kvinnor misstänks ha mördat, eller försökt döda, sina partner genom förgiftning. Att kvinnor använder gift som mordvapen är vanligare än att män gör det – och samtidigt är fallen ytterst få..

BT - 1 timme sedan

Said Abdu hoppas på kryssröster till Bryssel

Trots opinionsläget hoppas Liberalernas andranamn Said Abdu att väljarna ska ge honom en plats i Europaparlamentet. Under onsdagen besökte han Borås..

BT - 1 timme sedan

SJUHÄRAD: Populära klädkedjan blir kontantfri – säger nej till sedlar

Sjuhäradsföretaget Lager 157 kommer att säga nej till sedlar och mynt. På sikt är tanken att alla kedjans butiker ska bli kontantfria. – Det finns en rad skäl till det, säger operativa chefen Johanna Winter till Market..

BT - 1 timme sedan

Polisens teori: Tjuvarna släpps in av ouppmärksamma grannar

Vid flera tillfällen har personer som uppgett sig komma från hemtjänsten gått in i lägenheter och stulit gods från äldre. Nu misstänker polisen att de släppts in i husen av ouppmärksamma grannar. – Det är jätteviktigt att inte släppa in främlingar, säger Hans Andrén vid polisen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.