Sydsvenskan > Utrikes

Friday, 24 May, 09:23

Sydsvenskan - 15 maj 19 kl. 20:00

Viktig skolsatsning i Malmö försenad – påverkar hundratals eleverSlår mot flera Malmöskolor. ”Otroligt beklagligt”, säger skolkommunalrådet..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Malmö, Malmöskolor

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Viktig, skolsatsningi , Malmö, försenad, påverkar, hundratals, elever
Expressen - 29 nov 16 kl. 18:07

Matchen mellan HV 71 och Malmö försenad

MALMÖ. Dagens SHL-match mellan Malmö Redhawks och HV 71 kommer att bli försenad. Anledningen är en olycka utanför Landskrona, som gör att HV 71:s spelarbuss är fast i köer och blir därmed försenade till Malmö.

YLE - 03 jul 17 kl. 05:00

Finland över tre år försenad med språkrapport

Konventionen som stöder minoritetsspråk nedprioriteras av Utrikesministeriet. Det är väldigt beklagligt men beror på resursbrist, kommenterar ministeriet. Finland har undertecknat Europarådets så kallade minoritetsspråkskonvention, det officiella namnet är Europeiska stadgan om landsdels- eller minoritetsspråk.

BT - 04 sep 13 kl. 14:49

Presskonferens med Obama försenad

Den gemensamma presskonferensen med president Barack Obama och statsminister Fredrik Reinfeldt i Rosenbad är försenad. Presskonferensen skulle börja klockan 14.30, men inleddes först 14.

YLE - 11 jul 16 kl. 07:03

Lagman Daniel Allén: "En försenad rättvisa är en dålig rättvisa"

Tingsrätterna får mindre pengar i statsbudgeten den här regeringsperioden. I takt med att resurserna minskar och antalet ärenden ökar kommer ärendenas handläggningstider att bli längre. Redan nu är handläggningstiderna vid Vasa tingsrätt längre än det genomsnittliga i landet.

Kristianstadsbladet - 01 apr 13 kl. 03:00

IFK flyttar till Malmö

Foto: Scanpix
Det har surrats i korridoren ett tag. Nu är det verklighet. Blir det en femte match mellan IFK Kristianstad och HK Alingsås så kommer den att spelas i Malmö Arena.

Skånskan - 17 dec 16 kl. 19:11

Tung seger för Malmö City FC

malmö Malmö City FC ångar på i futsalligan, på lördagseftermiddagen bortabesegrade man Futsal Club Mellerud med 7–6. ERWP.fif(0)– Det var en jämn match men spelar vi med så här stort hjärta kommer vi att vinna många matcher, sa Malmö Citys tränare Kristian Legiec.

Sydsvenskan - 20 jan 14 kl. 07:57

Försenad tidning i vissa områden

Utdelningen av Sydsvenskans papperstidning är i vissa fall försenad i dag, måndag. I Malmö och Ystad ska samtliga tidningar ha delats ut senast klockan 9 och i Lund klockan 8. I delar av Mellanskåne och norra Skåne blir det svårt att dela ut tidningen alls i dag på grund av halka och snö..

BT - 17 mar 14 kl. 11:38

Blytung förlust för BHC i Malmö

BHC besegrades med 4-1 under bortamatchen mot Pantern på söndagen. Först gick BHC med på att flytta fram matchen en timme. Då var anledningen ett försenat jippo i Kirsebergs ishall.

BT - 17 mar 14 kl. 11:38

Blytung förlust för BHC i Malmö

BHC besegrades med 4-1 under bortamatchen mot Pantern på söndagen. Först gick BHC med på att flytta fram matchen en timme. Då var anledningen ett försenat jippo i Kirsebergs ishall.

Skånskan - 15 jan 19 kl. 10:29

Tågtrafiken till Malmö försenad

Trafik Förseningar i trafiken i Norrköping på tisdagsförmiddagen påverkar även all tågtrafik mellan Stockholm C och Malmö.I nuläget finns det ingen prognos för när trafiken kan gå enligt tidtabellerna igen. Även inställda avgångar kan förekomma.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 5 minuter sedan

Landeskog: ”Blir som en chock”

Gabriel Landeskog hade föreställt sig ett svenskt guldfirande i Stockholm. I stället slutade VM i Slovakien med en tung besvikelse. – Det kommer att ta en stund att smälta det här, säger han.

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

MP vill öka jämställdheten i EU

Miljöpartiets toppkandidater Alice Bah Kuhnke och Pär Holmgren presenterar tre punkter för att göra EU mer jämställt. Det görs vid en presskonferens på fredagsmorgonen, exakt 100 år sedan beslutet om den kvinnliga rösträtten i Sverige togs. – Vi vill jä.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Dödsstraff för Japans ”Svarta änka”

Hon träffade äldre, sjuka män på dejtingsidor, lurade dem att dricka cyanid och stal till sedan deras pengar. För det skulle 72-åriga Chisako Kakehi, i Japan kallad "Svarta änkan", dömas till döden, enligt en dom i Osaka från 2017 – en dom som nu har fa.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Ericsson gör Sverige Europabäst på uppfinningar

Sverige är Europabäst på patent inom framtidssegmentet Industri 4.0 med drygt 2 600 internationella patentansökningar sedan år 2010. Av dessa står telekombolaget Ericsson för hela 83 procent.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Lippi tillbaka i Kina

Han valde att inte förlänga sitt kontrakt som förbundskapten i Kina. Men fyra månader senare är Marcello Lippi tillbaka. 71-åringen ska försöka ta Kina till sitt andra VM-slutspel i fotboll, 2022 i Qatar.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Splittringen kan spräcka Storbritannien

Brexit eller remain? Den eviga frågan om EU fortsätter att splittra Storbritannien och skapar nu allt större spänningar bland invånarna. I Skottland ger nationalisterna inte upp – varken om EU eller självständighet.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Morgontidningar surfar på digital våg

Det har sett dystert ut för morgontidningarna. Men nu tycks den nedåtgående trenden ha stannat av och de digitala utgåvorna blir allt populärare. – Medieanvändarna har börjat anpassa sig till situationen, säger medieanalytikern Ulrika Facht.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

USA siktar mot månen – men chefen hoppar av

Den ansvarige för USA:s nysatsning på månfärder har avgått efter bara sex veckor på posten..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Experten: Cyberattack kommer drabba Sverige

Med en omfattande cyberattack försöker hackare pressa den amerikanska storstaden Baltimore på pengar. Vitala datorsystem har stängts ner och varken löner eller räkningar kan betalas. Enligt cyberexperten Fredrik Blix är frågan inte om, utan när, en sven.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Trump-order om Barrs utredning av utredning

President Donald Trump har utfärdat en speciell order till myndigheter i USA att samarbeta med justitieministern William Barrs översyn av omständigheterna kring den så kallade Rysslandsutredningen. Ordern ses med misstänksamhet bland Trumps politiska mo.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.