Skånskan > Opinion

Monday, 20 May, 03:01

Skånskan - 15 maj 19 kl. 19:40

Omklädningsrum blir försenadeTYGELSJÖ De nya omklädningsrummen på Pilbäcks idrottsplats i Tygelsjö kommer troligen att bli försenade.
Det förslag som tagits fram av en extern arkitekt blir för dyrt och under torsdagen väntas fritidsnämnden besluta att undersöka möjligheterna för en billigare variant i stället.Förra året beslutade fritidsnämnden att beställa en omklädningsbyggnad med fyra omklädningsrum till Pilbäcks idrottsplats.
Beställningen skulle slutföras om kalkylen kunde hållas inom de angivna ramarna. Nu visar kalkylen på en högre hyresnivå och därför väntas fritidsnämnden på dagens möte ta beslut om att skicka tillbaka ärendet till serviceförvaltningen.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
TYGELSJÖ De, Pilbäcks, Tygelsjö, Johan Hermansson, Pilbäcksskolan, Hyllie IP, Sandberg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Omklädningsrumblir , försenade
YLE - 30 jan 16 kl. 07:00

Blues svenska målvakt: ”Jag trodde inte detta kunde hända i Finland”

Blues har tappat tolv spelare under säsongen men kämpar ändå om en plats i slutspelet. Lagets svenska målvakt försöker ta Esbolagets ekonomiska problem med humor trots att lönerna varit försenade vid flera tillfällen. I början av oktober blev Olli Malmivaara den första spelaren att lämna Blues under den pågående säsongen.

SmålandsPosten - 15 okt 14 kl. 06:20

Första provlägenheten färdig i Örnen

För drygt ett år sedan togs det första spadtaget för kommunens del i kvarteret Örnen. När arbetet nu har nått över halvtid står en provlägenhet färdig i bygget som är Tingsryd kommuns största byggprojekt någonsin.För drygt ett år sedan togs det första spadtaget för kommunens del i kvarteret Örnen.

Skånskan - 05 jun 18 kl. 05:00

Förskola 25 miljoner dyrare än beräknat

sätofta Politikerna har satt ett tak på 75 miljoner. Redan innan spaden hunnit sättas i marken står det klart att den planerade förskolan i Sätofta blir dyrare än så. Prislappen väntas istället hamna på 100 miljoner.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 20 timmar sedan

Får ersättning efter inlåsning

SJÖBO En 30-årig Sjöbobo får 14 000 kronor i ersättning för att han varit frihetsberövad. Det har Justitiekanslern, JK, bestämt.30-åringen var misstänkt för ett brott och satt frihetsberövad den 20 till den 31 oktober förra året.

Skånskan - Igår: 19:27

Lundberg hjälte när Torn vann

FOTBOLL Torns IF fortsätter att vinna knappt i jakten på en topplacering i division 1 södra.
Niclas Lundberg blev matchvinnare borta mot Tvååkers IF, 1-0.– En jättehärlig seger, konstaterade tränaren Richard ”Kalle” Ringhov i bussen på väg hem från Övrevi i Varbergs kommun.

Skånskan - Igår: 18:59

Protestmarch för skolan

Malmö De kom till Triangeln från Lund, Trelleborg, Malmö och en hel massa andra skånska orter.
Lärare och förskollärare, fritidspedagoger, barnskötare – ja alla som arbetar med barn i skola, förskola och på fritidshem gjorde under lördagen gemensam sak när de marcherade genom centrum.– I förskolan har vi så stora barngrupper att vi inte hinner med, säger Tina Sanderg som höll ett av talen under manifestationen som gick från Triangeln till Stortorget.

Skånskan - Igår: 18:00

110 kvadratmeter stort hus i Skivarp sålt

Skivarp Robin Rye, 30 år, är ny ägare till fastigheten på adressen Almaröd 176 i Skivarp. Huset har en boyta på 110 kvadratmeter. Säljare är Angelica Porsedal och Lars Fredrik Strömberg.

Skånskan - Igår: 16:56

MC i olycka på Kapellvägen

Svedala Vid 16.30-tiden var två personbilar och en motorcykel inblandade i en olycka på Kapellvägen.De inblandades skadeläge är i nuläget oklart.

Skånskan - Igår: 15:30

Höörfeminist vill förändra EU

höör Han kom till Höör som politisk flykting. I dag 30 år senare brinner Jaime Gomez fortfarande för fred och mänskliga rättigheter. Nu står Höörsbon på plats tre på Feministiskt initiativs lista inför valet till EU-parlamentet.

Skånskan - Igår: 14:24

Hus på 74 kvadratmeter från 1976 sålt i Hörby

Hörby Försäljningen av huset på adressen Gammalstorp Näktergalsvägen 4 i Hörby är nu klar. Ny ägare blir Per Oscar Hjalmar Mårtensson, 20, som köper fastigheten av Josefin Wall och Johan Oscar Nordström. Huset är byggt 1976 och har en boyta på 74 kvadratmeter.

Skånskan - Igår: 12:56

Larm om påkörd person

Malmö Vid 12:05 fick SOS Alarm information om en trafikolycka på Segemöllegatan i Malmö. Enligt larmet ska en person ha blivit påkörd. Skadeläget är oklart.

Skånskan - Igår: 12:36

Nya ägare till fastigheten på Konga 1480 i Kågeröd

Kågeröd Nils Tobias Olsson, 42, och Anna Johansson, 39, från Hörby, är nya ägare till huset på adressen Konga 1480 i Kågeröd. Huset är 106 kvadratmeter stort och byggdes 2008. Säljare är Västerstads Sätes Gård Aktiebolag.

Skånskan - Igår: 12:30

”Det får på inget vis se ut så i frysen”

HÖRBY Måltidschefen Jens Modéer berättar att ett batteri av åtgärder har satts in för att komma tillrätta med arbetsmiljöproblemen i Frostaskolans kök. Rutinerna har setts över och arbetsflödet har förbättrats.Han är därför förvånad över att huvudskyddsombudet har gått till Arbetsmiljöverket med ärendet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.