Corren > Nyheter

Wednesday, 22 May, 10:40

Corren - 15 maj 19 kl. 18:30

Många frågor om stora projektetMargareta och Folke Petersson som bott i Grebo i mer än 50 år ser gärna att samhället växer i Grebo Norrby..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Folke Petersson, Grebo, Grebo Norrby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Många frågorom stora , projektet
YA - 26 mar 14 kl. 11:14

Klimatfrågor ges mer plats

Foto: Sprisse Nilsson
Backaskolan ska vara med i ett pilotprojekt för att bättre integrera klimatfrågor och hållbarutveckling i undervisningen. Projektet handlar om att lärare ska utvecklas i sin kunskapsförmedling av ämnet. Det internetbaserade läromedlet ska introduceras på skolan i höst.

Trelleborgs Allehanda - 09 okt 14 kl. 22:34

Samverkan skapar frågor

Foto: Karl-Johan Löfgren
Det kallas Trelleborg Tillsammans och handlar om hur kommunen och de idéburna organisationerna kan stärka varandra. I går träffades parterna i samarbetet för att följa upp och utveckla projektet.
Workshopen är i gång.

Trelleborgs Allehanda - 03 sep 13 kl. 06:30

Arbetet startar när projektet går i hamn

Foto: Hanna Folkemark-Ellborg
Med en konferens avslutas EU-projektet Cleanship i Trelleborg under måndagen och tisdagen. Trelleborgs hamn har lett projektet under de tre och ett halvt år det pågått.
Syftet med projektet har varit att titta på sjöfartens miljöpåverkan på Östersjön och hitta möjliga lösningar.

Barometern - 14 feb 14 kl. 10:03

Frågor till politiker i Kalmar läns landsting

I en artikel på DN Debatt den 3 januari i år påtalade nio läkare och forskare att svenska akutsjukhus har svårigheter att ta hand om äldre patienter som söker akut vård. Många äldre vårdsökande åker in och ut på sjukhusens akutmottagningar utan att få den samlade medicinska bedömning som deras tillstånd ofta kräver. Många har komplexa sjukdomsbilder som inte sällan kräver bedömning av mer än en specialist.

Nyan - 01 jun 18 kl. 18:52

Bjuder in fler att välja frågor i Åland Gallup

Enkäten Åland Gallup kommer att innehålla en öppen fråga som olika intressenter – partier, företag, kommuner eller kanske organisationer – kan köpa in sig i. – Om exempelvis ett parti vill se om en fråga är politiskt intressant så finns möjligheten, säger upphovsmannen Mats Adamczak. Den första frågeomgången är öppen till midnatt ikväll.

Alingsås tidning - 22 nov 18 kl. 06:00

Stenar i Mjörn väcker frågor

Uppmärksamma läsare har hört av sig med frågor om en stensättning i Mjörns strandkant i Nolhaga – troligen är de kopplade till ett projekt som aldrig slutfördes.
Det är en större stensättning som ligger i Mjörn utanför Tallhyddan, i förlängningen av Nolhaga allé, som väckt mångas frågor. Gösta Sandberg, tidigare medarbetar på Alingsås museum, berättar att stenarna av allt att döma är rester från 1700-talet då det fanns planer på att bygga en transportled med slussar i Säveån.

YLE - 10 jun 16 kl. 06:01

Projektet Lande-Bo främjar integration

Invandrare borde ses som en resurs och inte som en belastning. Genom projektet Lande-Bo vill Aktion Österbotten hjälpa byaföreningar i integrationsfrågor - I och med att vi fick en massa nyanlända till vår region så ser vi dessa som en resurs som vi ska ta till vara och integrera på bäst sätt, säger Mathias Högbacka, verksamhetsledare för Aktion Österbotten. Hitta meningsfull sysselsättning Det gäller att hjälpa invandrarna att hitta en meningsfull sysselsättning, arbete och bostad, samt att få med dem i byaverksamheten.

Dagensanalys.se - 23 feb 18 kl. 12:32

Att ställa frågor och få relevanta svar inför årets alla opinionsundersökningar

Förra veckan bjöd Surveyföreningen in till kvalitetsseminarium, och årets tema var frågemetodik och opinionsundersökningar. Med tanke på att det är valår var ämnet högaktuellt, och flera av talarna lyfte funderingar kring hur undersökare ska gå till väga för att ställa bra frågor, i synnerhet när det gäller att fånga uppfattningar kring politik. Seminariet drog ett 60-tal personer från såväl forskningsvärlden och statliga myndigheter, som media och kommersiella aktörer.

YLE - 23 jul 14 kl. 14:37

Västmetrobolaget vill inte slösa tid på "administrativa frågor"

Vid Esbo stad skyndar man nu med metrobygget från Mattby till Stensvik. Staden ber nu om offerter när det gäller arbetstunnlar vid metrobygget. Snart kommer ändå Västmetrobolaget att ta över projektet.

Skånskan - 24 feb 16 kl. 10:00

De flesta positiva – men det finns också farhågor

MALMÖ Längs Mäster Johansgatan finns flera restauranger, hotell och andra näringsidkare som berörs. Och många är nu positiva till att gatan ska byggas om till gågatan. Samma sak gäller de boende.

YLE - 05 mar 16 kl. 08:06

Identitetsdöd eller enda räddningen? ”HC Airisto” väcker både frågor och hopp

Farhågor, fallgropar och hotbilder – men även glada miner och hopp om en ljusare framtid. Åbo IFK:s och Pargas IF:s tankar på gemensamma representationslag inom handbollen skapar diskussion i Åboland. Yle Sporten frågade nio handbollmänniskor med åboländsk koppling om deras tankar om den planerade fusionen av herr- och damlagen, som kom fram tidigare i veckan.

Fler nyheter från Corren

Corren - 45 minuter sedan

Biskopen är på ingång

Biskop Martin Modéus kommer till Kisa kyrka för att välkomna Jörgen Sundeborn som ny kyrkoherde..

Corren - 45 minuter sedan

Här är höstens teaterprogram

Nu hägrar sommaren, men det kommer ju så småningom andra årstider och Motala Teaterförening presenterar nu sitt höstprogram..

Corren - 5 timmar sedan

Resenärer hänvisas till nya busshållplatser

Östgötatrafiken lägger om linjesträckningen i Vadstena tätort under sommaren, vilket innebär att trafikanter hänvisas till nya busshållplatser..

Corren - 2 timmar sedan

Han kliver in in i Piratlaget

Kai Huckenbeck in Daniel Kaczmarek ut..

Corren - 2 timmar sedan

Högt tryck på ny friskvårdsförmån

Motala kommun är först i landet med att erbjuda sina anställda förebyggande blodprovskontroller..

Corren - 2 timmar sedan

Anders ordnar Fin dag i stadsdelen

Integration och företagande går hand i hand..

Corren - 2 timmar sedan

Ranking: Så är läget i SHL

Det ni ser på den här sidan är absolut inget färdigt tips för hur SHL-hockeyn slutar i höst, vinter och vår..

Corren - 3 timmar sedan

I NATT: Det hände medan du sov

Det har varit en lugn natt i vårt område..

Corren - 3 timmar sedan

"Vore häftigt att få upp Berg i ettan"

Han fick ingen roll från start i Linköping innebandy..

Corren - 4 timmar sedan

Bussparkering blir bilparkering

Nu blir det fler långtidsparkeringsplatser vid Motala central..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.