DN > Nyheter

Wednesday, 22 May, 21:38

DN - 15 maj 19 kl. 19:10

Sju är hemma – men 57 svenska barn är kvar i mardrömsläger i Syrien
Läs mer på DN
Läs mer om:
Syrien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sjuär , hemmamen 57 svenska , barnär , kvar, i mardrömsläger i Syrien
Barometern - 15 feb 14 kl. 09:16

Nekas hjälp till vård - bara sju tänder kvar

”Varför får inte jag hjälp av Hedströmfonden för att reparera mina tänder?” Det undrar en kvinna som nekats hjälp av kommunen som förvaltar donationen. Paret Hedström donerade över 30 miljoner kronor till kommunen för hjälp till äldre med behov.

YLE - 21 nov 16 kl. 12:22

Eremenkos agent: Sju månader kvar på kontraktet

Den dopningsavstängde mittfältaren Roman Eremenkos agent bekräftar för rysk media att spelaren ännu har sju månader kvar på sitt kontrakt med CSKA Moskva. FNB rapporterade först om agenten Marco Trabuccos uttalande till ryska Sport-Express. Den 29-årige Eremenko stängdes i fredags av i två år, den finske landslagsmannen hade åkt fast för kokain.

SR - 27 okt 16 kl. 18:00

Barn kvar i flyktinglägret i Calais – trots rivning

Det finns fortfarande flyende, bland dem många barn, kvar i lägret i Calais i nordvästra Frankrike, som även kallas "Djungeln". Trots att nedmontering av byggnader och tält har påbörjats..

BT - 17 jul 14 kl. 11:46

Sju Sjuhäradslag kvar i Gothia cup

Det är en intensiv slutspelsdag i Gothia cup idag. Här följer vi bygdens kvarvarande lag. Under förmiddagen har det spelats en mängd slutsspelsmatcher i Gothia cup med Sjuhäradslag inblandade.

BT - 17 jul 14 kl. 11:46

Sju Sjuhäradslag kvar i Gothia cup

Det är en intensiv slutspelsdag i Gothia cup idag. Här följer vi bygdens kvarvarande lag. Under förmiddagen har det spelats en mängd slutsspelsmatcher i Gothia cup med Sjuhäradslag inblandade.

SVT - 30 jul 13 kl. 16:51

Sex magsjuka barn kvar på sjukhus

Sex barn ligger fortfarande kvar på sjukhus efter ett utbrott av magsjuka på ett hotell i Turkiet. Om familjerna kommer ersättas av arrangören är än så länge oklart..

Expressen - 18 feb 17 kl. 12:24

Kvinna och barn kvar i bil efter olycka – taget klipptes upp

En singelolycka har inträffat på en länsväg i Lysekil.Två personer, en kvinna och ett barn, satt kvar i bilen – och räddningstjänsten behövde klippa upp taket för att få ut personerna.– Kvinnan hade stora ryggsmärtor och vi fick klippa ut henne ur bilen, säger Ulrik Olsson, insatsledare på räddningstjänstenVägen är avstängd i båda riktningarna..

GT - 18 feb 17 kl. 12:24

Kvinna och barn kvar i bil efter olycka – taket klipptes upp

En singelolycka har inträffat på en länsväg i Lysekil.Två personer, en kvinna och ett barn, satt kvar i bilen – och räddningstjänsten behövde klippa upp taket för att få ut personerna.– Kvinnan hade stora ryggsmärtor och vi fick klippa ut henne ur bilen, säger Ulrik Olsson, insatsledare på räddningstjänsten.

Uppsalanyheter.se - 08 sep 14 kl. 06:42

Ett barn kvar i lägenhet när kvinna flydde från ex-man

En kvinna flydde från en lägenhet natten mot måndagen sedan hennes ex-man kommit dit och hotat henne, kvinna fick med sig ett av sina två barn när hon flydde.En kvinna flydde från en lägenhet natten mot måndagen sedan hennes ex-man kommit dit och hotat henne, kvinnan fick med sig ett av sina två barn när hon flydde.   Flera medier, däribland UNT och P4 Uppland rapporterar om en kvinna som blivit hotad av sin ex-man i en lägenhet i Årsta.

Helsingborgs Dagblad - 03 dec 16 kl. 09:33

Barn kvar när hundar omhändertogs

Trots larm om att de tre barnen, 2, 8 och 10 år gamla, levde i misär var det mammans hundar som omhändertogs först, skriver Expressen. Personalbrist och rekryteringsproblem inom socialtjänsten innebär att orosanmälningar om barn som misstänks fara illa b.

Sydsvenskan - 03 dec 16 kl. 09:33

Barn kvar när hundar omhändertogs

Trots larm om att de tre barnen, 2, 8 och 10 år gamla, levde i misär var det mammans hundar som omhändertogs först, skriver Expressen. Personalbrist och rekryteringsproblem inom socialtjänsten innebär att orosanmälningar om barn som misstänks fara illa b.

Fler nyheter från DN

DN - 30 minuter sedan

”Genuin oro över passiv politik bakom ungas klimatstrejker”

Forskare: Rörelsen med klimatstrejkande unga är inte ett uttryck för ett slags allmän aktivismlust eller en önskan om att slippa ifrån skolundervisningen..

DN - 1 timme sedan

Skyttedal om Adaktusson: Han gjorde fel

KD:s toppnamn tar avstånd från några av partikollegans ställningstaganden..

DN - 3 timmar sedan

Förbundskapten ångrar sitt agerande i SVT-intervjun

KOSICE. Tre Kronor har kommit till Kosice. På onsdagseftermiddagen checkade de in på sitt nya hotell, redo att börja uppladdningen inför kvartsfinalen mot Finland.

DN - 4 timmar sedan

Lundqvist är redo att sätta stopp för Finland igen

KOSICE. Mot Ryssland fick Jacob Markström chansen att visa att han borde vara Tre Kronors förstemålvakt. Han tog den inte.

DN - 4 timmar sedan

M-ledaren om nedskärningarna på Arbetsförmedlingen

Arbetsförmedlingen flaggar för att de som står längst från arbetsmarknaden kommer att få mindre stöd på grund av de omfattande nedskärningarna inom myndigheten. Det framkommer i en intern rapport som Sveriges radio tagit del av..

DN - 6 timmar sedan

”Strejk en förlegad och kostsam metod”

Medlingsinstitutionerna bör få större ansvar..

DN - 8 timmar sedan

Busch Thor: Adaktusson har gjort fel ibland

Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor tar avstånd från hur Lars Adaktusson har röstat i abortfrågan i EU.  Hon håller dock fast vid KD:s vanliga linje, att abortfrågan inte hör hemma i EU:s politik.  – Lars Adaktusson har gjort fel ibland i tillämpningen av vår linje, säger Ebba Busch Thor till DN.

DN - 8 timmar sedan

Bod i Ingatorp prisas som EU-kulturarv

Tiondeboden i Ingatorp, en av Sveriges äldsta bevarade träbyggnader, har vunnit pris för sitt bevarande av kulturarvet av organisationen Europa Nostra som tillhör EU:s kulturarvsutmärkelse..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.