Kristianstadsbladet > Nyheter

Tuesday, 21 May, 20:43

Kristianstadsbladet - 15 maj 19 kl. 19:00

Läsartext: Vad har kommunen för människosyn?Kommentarer till besparingsförslaget som lyfts fram av förvaltningen i Bromölla kommun..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Bromölla

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LäsartextVad har , kommunenför , människosyn
Skånskan - 30 aug 18 kl. 14:00

Satsa på alla våra orter i kommunen

Skurup Trygghet för äldre, låta hela landsbygden leva, trygghetsvärdar och en skola där varje elev ska lyckas.
Det är vad Centerpartiet vill sätta fokus på de kommande fyra åren.– Det är viktigt för oss att hela kommunen får leva och utvecklas.

Kristianstadsbladet - 15 nov 13 kl. 08:00

Kritiserat företag anlitat av kommunen

Företaget Kommunlex, som råkat i mediestorm efter en granskning utförd av tv-programmet ”Kalla fakta” på TV4 i söndags, har också anlitats av Hässleholms kommun. Nu ser det ut att bli en lokal politisk strid kring detta.
– Jag har sett delar av tv-programmet.

Sydsvenskan - 12 dec 13 kl. 10:13

Insändare: Människosyn som på fattighjonens tid

Färdtjänsten i Lunds kommun uppmärksammas i Sydsvenskan. Där konstateras att den fungerar allt annat än bra. Den är till för människor som inte kan använda sig av de allmänna kollektiva färdsätten.

Nya Wermlands Tidningen - 07 feb 17 kl. 13:29

Asylprocessen måste grundas i en humanistisk människosyn

Flyktingmottagande. I likhet med de flesta invånare i kommunen är vi företrädare för de sju partierna i kommunstyrelsen djupt bekymrade över Hamids situation..

BT - 01 dec 13 kl. 09:01

Vården bättre med privata utförare

För Vänsterpartiet är kvalitet lika med att företagen ska ha lika många anställda som i kommunen. Men alla undersökningar av hur patienter och äldre mår, vilken omsorg de får och hur nöjda de är, visar att kvaliteten hos de privata utförarna är minst lika god som hos kommunerna. Jonas Sjöstedt (V) och Ida Legnemark (V) skriver den 28 november i Borås Tidning om företag i välfärden.

Skånskan - 18 dec 18 kl. 11:16

Vägrade äta julmat med sverigedemokrater

HÖRBY Det blev stort rabalder i fullmäktige på måndagskvällen. Socialdemokraterna bojkottade julbordet, och uteblev från mötet när de ajournerade förhandlingarna återupptogs.Orsaken till att Socialdemokraterna valde bort det årliga julbordet var besparingarna som SD-styret har lagt på skolan, och att man inte ville sitta och äta julmat med sverigedemokraterna.

BT - 11 aug 14 kl. 09:43

Varifrån kommer hotet?

Oroande nationalism. Sverigedemokraternas människosyn påverkar hela samhället negativt, skriver boråsaren Lena Löfgren som oroas över hur nationalismen som ideologi gör skillnad på folk och folk istället för att se alla som människor. I morgon får Borås besök av partiledaren för ett nationalistiskt riksdagsparti.

Skånskan - 30 aug 18 kl. 14:00

Hög tid bygga hyresrätter

STAFFANSTORP Här svarar partiets förstanamn på valsedeln, Cecilia Dahlgren, präst, på sju frågor från SkD.Vilket eller vilka andra partier i Staffanstorp kan ni tänka er samverka med efter valet?
– Vi kan arbeta med Socialdemokraterna och Miljöpartiet men även andra som har human människosyn.

BT - 17 sep 13 kl. 16:32

SD vill ha vakter vid flyktingboende

Sverigedemokraterna i Östra Göinge befarar stora problem om planerna på två nya transitboenden i kommunen genomförs. I en fullmäktigemotion efterlyser de hårda läkarkontroller av flyktingarna, bevakning av boendena, samt dygnetrunt-bemannad polisstation. Allt för att möta det potentiella hotet från asylsökande som enligt SD kan vara både hårt kriminellt belastade och ha allvarliga sjukdomar.

Kristianstadsbladet - 16 dec 13 kl. 09:07

Hur många har försörjningsstöd i dagens Sverige?

Svar till Patric Åberg 6 december
Inledningsvis tar vi direkt avstånd från din kränkande attityd och människosyn mot oppositionsrådet Karl-Erik Innala (S). Vi Sverigedemokrater respekterar våra politiska motståndare och behöver inte nedlåta oss till denna typ av tillmälen. Vi kommer också ihåg hur du ondgjorde dig av vår närvaro på länsstyrelsen i Malmö den 29 oktober inför en offentlig sammankomst.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Kanadadelegation i Kina för samtal om fångar

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

FN-sändebud vill stoppa vapen till Libyen

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Alingsås utjämnade SM-finalen

30 mål framåt senast – då blev det förlust. Åtta mål färre framåt nu – då blev det seger. Alingsås utjämnade SM-finalen mot Sävehof efter 22–16 på bortaplan i en målsnål andra final..

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Oavgjort i seriefinalen

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Dagermansällskapet lägger ner – priset kvar

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Vindheim klar för Sparta Prag

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

FN: USA måste säkra rätt till trygga aborter

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Man skjuten i Jönköping

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Ordkrig kan leda till väpnad konflikt

Ordkriget mellan Iran och USA fortsätter att trappas upp trots att båda länderna har gått ut med att de inte vill ha krig..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Bygglov för p-plats skjuts upp – alla handlingar var inte inne

Bygglovet kring en parkeringsplats vid Axeltorp drar ut på tiden. Då alla handlingar inte kommit in i tid så lyftes det ut från senaste mötet i myndighetsnämnden. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.