Expressen > Nyheter

Sunday, 19 May, 12:32

Expressen - 15 maj 19 kl. 18:43

SD är redo att stödja ett misstroende mot StrandhällSverigedemokraterna är redo att stödja ett misstroende mot socialförsäkringsminister Annika Strandhäll om lögnanklagelserna som nu riktas mot henne stämmer. Det säger SD:s gruppledare Mattias Karlsson. Och även C och L beskriver de nya uppgifterna som allvarliga och menar att konstitutionsutskottet måste gå till botten med vad som hänt. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Strandhäll, Annika Strandhäll, SD, Mattias Karlsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SD är redoatt , stödjaett , misstroendemot , Strandhäll
Cornucopia - 14 nov 18 kl. 09:16

Statsministeromröstningen - nu fäller C+L borgerlig politik - redo stödja socialismen

Just nu sker omröstningen om Ulf Kristersson (M) som statsminister igång i riksdagen. Liberalerna och Centerpartiet har förklarat att de aktivt kommer rösta mot en borgerlig statsminister, som ska föra en borgerlig allians-politik. Åtminstone Centerpartiet har öppnat för att istället stödja en kommuniststödd socialistisk regering med Stefan Löfven (S) som statsminister.

Helsingborgs Dagblad - 23 jul 12 kl. 16:09

EU redo stödja trupp till Mali

EU är redo att stödja en stabiliserande styrka i Mali. Det stod klart när unionens utrikesministrar möttes i Bryssel på måndagen. I samarbete med Afrikanska unionen (AU) vill EU se att det västafrikanska samarbetsorganet Ecowas under FN-mandat ingriper i Mali.

Affärsvärlden - 10 jun 14 kl. 14:23

Ryssland redo stödja Ukraina

Ryssland är villiga att stödja Ukrainas nye president Petro Porosjenkos plan för att lugna våldsamheterna, uppger Rysslands utrikesminister Sergei Lavrov..

DI - 05 jul 16 kl. 08:16

Osborne redo stödja Bank of England med utlåningen

Storbritanniens finansminister George Osborne sade på måndagskvällen att finansdepartementet är redo att stötta Bank of England med utlåningen till ekonomin i spåren av den brittiska folkomröstningen..

DN - 19 nov 13 kl. 15:51

”S nu redo stödja utredning om föreningars villkor”

Vi socialdemokrater värnar det civila samhället och ser med oro på utvecklingen där de ideella organisationerna likställs med privat näringsverksamhet. Vi välkomnar civilsamhällets förslag om en parlamentarisk utredning..

UNT - 05 maj 16 kl. 23:32

Talmannen inte redo stödja Trump

Republikanske presidentkandidaten Donald Trump lovar att ena sitt splittrade parti efter en orolig primärvalsperiod..

FriaTider - 15 nov 18 kl. 22:28

SD redo stödja moderat budget

SvD - 10 mar 14 kl. 21:46

Världsbanken redo att stödja Ukraina

Världsbanken planerar att stödja Ukrainas reformer och står redo att bidra med upp till 3 miljarder dollar i stöd under 2014..

Cornucopia - 21 nov 14 kl. 11:21

Är du redo för det globala kärnvapenkriget? #detärallvarnu

Enligt den ryska statliga nyhetsbyrån TASS (tidigare ITAR-TASS, nu åter det gamla sovjetryska namnet TASS) har är NATO-landet Litauens presidents angrepp på Ryssland värre än extremister och nationella radikalers uttalanden i Ukraina. Så förmiddagens frågeställning denna extra müsiga fredag är om du är redo för det globala kärnvapenkriget?

TASS skriver:"On November 20, President Dalia Grybauskaite belched out a new set of rude verbal assaults on Russia in an interview with a local radio,” he said.

Cornucopia - 28 mar 17 kl. 16:17

Klimatkatastrofen redo ta fart - USA drar sig ur Parisavtalet - Kina nästa?

Efter att 2016 slagit ett antal klimatrekord - högst temperatur, minst is, högst havsnivå tillsammans med högsta CO2-nivåerna på 100 000+ år, så ska nu Donald Trump skrota USA:s åtaganden enligt Parisavtalet. Rimligtvis innebär det att världens största utsläppare av CO2, Kina, därmed följer efter näst största utsläpparen USA. Klimatförändringarna ser allt mer ut att bli oåterkalleliga och att värsta scenariot kommer utspela sig.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Nu finns verklighetens Spider-Man i Sverige

Precis som Spider-Man låser spottspindeln fast sina byten genom att skjuta ut giftiga trådar från käkarna. Nu har denna spindelfamilj för första gången påträffats i Sverige – hos ett spindelproffs.Av allt att döma har spindeln invandrat från Danmark..

Expressen - 1 timme sedan

Lägenhetsbrand – stor räddningsinsats

Det brinner i en lägenhet i centrala Trollhättan.Räddningstjänsten skickar styrkor från både Trollhättan och Vänersborg..

Expressen - 1 timme sedan

Meghans och Harrys hälsning – firar årsdag med nya bilder

Meghan och prins Harry har bröllopsdag.Söndagen den 19 maj firar hertigen och hertiginnan av Sussex att de har varit gifta i ett år.Via sitt officiella Instagramkonto hälsar de:”Tack för all kärlek och allt stöd från så många av er runtom i världen”..

Expressen - 1 timme sedan

Meghans råd: ”Se efter familjen”

Prins Harry har inte haft den bästa relationen med sin pappa prins Charles.Men nu ska Meghan ha hjälpt honom att bygga upp relationen igen och gett råd att se efter familjen, skriver The Sun..

Expressen - 2 timmar sedan

Kvinnornas rädsla efter abortbeslutet i Alabama

MONTGOMERY. Kvinnor i Alabama är oroliga för vad den nya abortlagen innebär.Den enda abortkliniken som finns kvar i delstatshuvudstaden har blivit nedringd.

Expressen - 2 timmar sedan

Så hedras John Lundvik på hemmaplan i Växjö

Han gjorde stor succé men föll på mållinjen.Men nu hedras Växjösonen John Lundvik av hemkommunen Växjö efter sjätteplatsen i Tel Aviv.– Hela Sverige är stolta men jag tror vi är ännu mer stolta i Växjö!

Expressen - 2 timmar sedan

TV: Arnold Schwarzenegger brutalt hoppsparkad i ryggen

Bisarra händelsen: ”Märkte först när jag såg filmen”.

Expressen - 3 timmar sedan

Trump går emot Alabama – backar abort vid våldtäkt

Abort kommer att vara en stor fråga i Donald Trumps återvalskampanj.Samtidigt går presidenten delvis emot Alabamas nya lagförslag – och säger att han tycker att incest och våldtäkt borde vara undantag.”Samma åsikt som Ronald Reagan”, skriver han på Twitter..

Expressen - 3 timmar sedan

Trettio våldsamma dagar skakade småstadsidyllen

Skytten hängde sig ut genom bakrutan på den jagande Mercedesen och avlossade flera skarpa skott mot bilen framför.Mordförsöket på öppen gata var kulmen på en våldsvåg i Värnamo där ett antal unga män med tillgång till vapen och sprängmedel försökte döda varandra.– De inblandade i konflikten har varit beredda att ta till grovt våld samt att beväpna sig i syfte att antingen utföra våldsbrott eller försvara sig, skriver polisen i en analys..

Expressen - 3 timmar sedan

Hon vill utmana Trump: ”Låt bästa kvinna vinna”

Hon är en av kvinnorna som vill utmana Donald Trump.För Elle berättar Amy Klobuchar, 58, att hon först gav sig in i politiken på grund av en sjuk dotter.Och nu vill hon se en kvinnlig president:– Låt bästa kvinna vinna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.