BT > Nyheter

Sunday, 26 May, 17:00

BT - 15 maj 19 kl. 18:33

Efter chefsavhoppen - Tranemo har gjort klart med ny omsorgschefNu är det klart vem som blir Tranemos nya omsorgschef. I augusti tar Angela Madsén Jonsson officiellt över tjänsten efter Sebastian Nydén som är tillförordnad sektionschef. Hon kommer närmast från en liknande tjänst i Angered och har tidigare arbetat med kommunchefen Carita Brovall..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Tranemos, Angela Madsén Jonsson, Sebastian Nydén, Angered, Carita Brovall

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Efter chefsavhoppen, Tranemohar gjort klart med ny , omsorgschef
UT - 18 timmar sedan

Tranemo Pride i Uddebo: Kravallbroderi på väggen i Gula huset

Tranemo Pride har pågått under veckan veckan och dag för dag gjort nedslag på olika ställen runt om i kommunen. I Gula huset Uddebo var lördagens tema Kravallbroderi och queera landsbygder..

BT - 04 feb 19 kl. 21:46

Politisk diskussion kring chefsavhoppen

Omsorgssektionens chefsavhopp i Tranemo präglade årets första kommunfullmäktige. Oppositionsrådet Lennart Haglund (C) uttryckte oro över hur kommuninvånarnas vårdinsatser kommer att påverkas, medan majoritetens Tony Hansen (S) menade att vårdkvaliteten inte är beroende av chefer..

UT - 06 feb 19 kl. 06:23

Politisk diskussion kring chefsavhoppen

Omsorgssektionens chefsavhopp i Tranemo präglade årets första kommunfullmäktige. Oppositionsrådet Lennart Haglund (C) uttryckte oro över hur kommuninvånarnas vårdinsatser kommer att påverkas, medan majoritetens Tony Hansen (S) menade att vårdkvaliteten inte är beroende av chefer..

Kristianstadsbladet - 30 okt 12 kl. 10:42

Vård- och omsorgschef ska anställas

Äldreomsorgen har sedan i början av året varit utan chef och det har varit oklart om tjänsten skulle tillsättas. Nu är det bestämt och Bromölla kommun söker en ny vård- och omsorgschef.
?

Nyan - 19 aug 18 kl. 08:39

13 vill bli ny omsorgschef

13. Så många sökte tjänsten som ny omsorgschef.
– Majoriteten är nog från Sverige, säger styrelseordförande Clas Öfverström.

Nyan - 20 aug 18 kl. 13:00

Ledarskap prio när omsorgschef ska väljas

13 personer. Så många sökte tjänsten som ny omsorgschef. – Majoriteten är nog från Sverige, säger styrelseordförande Clas Öfverström.

BT - 26 okt 12 kl. 08:22

Investera för framtiden i Tranemo

Då var det dags för kommunpolitikerna i Tranemo att fatta beslut om ny budget inför 2013. Liksom förra hösten står åter gymnasieskolan i skottlinjen för politikernas besparingar. I det förslag som är lagt ska två av gymnasieskolans program, teknikprogrammet och barn- och fritidsprogrammet, tas bort.

BT - 07 nov 11 kl. 14:18

Finns det plats för gymnasiet i Tranemo?

Tranemos politiker har själva bäddat för elevflykt till skolor i andra kommuner. Nu måste gymnasieskolan i kommunen spara och får därför ta orättvisa konsekvenser av den politiska maktens tillkortakommanden, menar Christofer Ramsing. För närvarande pågår arbetet i Tranemo med att ta fram en budget inför nästa år.

BT - 21 jul 14 kl. 08:47

Ingen bra idé med industrier vid Ljungsnäs i Tranemo

Skyltläge Ljungsnäs? Vi konstaterar i den nya detaljplanen för Gudarp 24:192 med flera att Tranemo kommun planerar att anlägga ett industriområde vid Ljungsnäs. Vi ifrågasätter starkt dessa tankar då det tänkta industriområdet kommer att ligga på odlad och hävdad mark.

BT - 07 maj 11 kl. 10:36

Tranemo gymnasium på väg mot tuffa tider

Ingen har humanistprogrammet som förstaval, ingen har sökt industriprogrammet. Tranemo gymnasieskola är på väg in i en ny ? tuff ?

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Domarna oeniga – då föll Larsson i finalen

Domarna var oeniga. Då fick Linda Larsson nöja sig med silver i Tjeckien. – För att vinna mot en så stor boxningsnation som Ryssland så måste man göra det lilla extra, säger landslagsboxaren..

BT - 45 minuter sedan

Lista: Här är partigrupperna i EU

I EU-parlamentet är ledamöterna och deras partier uppdelade i åtta olika partigrupper. Där samlas partier från alla länder i EU, sammanhållna av en gemensam ideologi. Se de olika grupperingarna och var de svenska partierna hör hemma i denna lista..

BT - 45 minuter sedan

Stan Lees manager gripen för kränkningar

Stan Lees tidigare manager Keya Morgan har gripits av polis, misstänkt för fem fall av kränkningar mot den legendariske serieskaparen, bland annat för bedrägeri och förfalskning. Stan Lee gick bort i november 2018 vid 95 års ålder..

BT - 1 timme sedan

Iran: Vi värjer oss mot krig

Teheran kommer att stå emot alla påtryckningar från USA, enligt Irans utrikesminister Mohammad Javad Zarif..

BT - 1 timme sedan

Förre Elfsborgsprofilen före eliten: ”Klart jag ville vara först”

Han slutade spela fotboll 2013 – nu håller sig förre Elfsborgsprofilen Andreas Augustsson i form genom att cykla. I konkurrens med flera elitåkare var han snabbast i Öresjön runt. – Klart att jag ville vara först i mål, sa han efteråt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.