YLE > Finland

Thursday, 23 May, 06:43

YLE - 15 maj 19 kl. 18:34

Två våningshus byggs vid Sjundeå stationAsuntosäätiö planerar att bygga två våningshus med hyresbostäder vid Bangårdsvägen vid Sjundeå station. Miljö- och byggnadsnämnden beviljade bygglov för husen på tisdagen (14.5)..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Sjundeå, Bangårdsvägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, våningshus, byggsvid , Sjundeå, station
BT - 23 nov 14 kl. 09:56

Femvåningshus byggs i Herrljunga

Det kommunala bostadsbolaget Herbo, Herrljungabostäder AB, planerar att bygga ett femvåningshus på kvarteret Linden i centrala Herrljunga. Kommunstyrelsen förordar att företaget får en kommunal borgen för ett lån på 30 miljoner kronor. Det slutliga beslutet om borgen tas i kommunfullmäktige, men det är inte troligt att den stoppas där.

Corren - 04 apr 18 kl. 20:30

Klart: Fyravåningshus byggs vid sjön

Kommunstyrelsen fullföljer försäljningen av fastigheten Villan 4 vid Bysjöstrand, för bebyggelse av ett fyravåningshus med bostadsrätter..

YLE - 24 feb 15 kl. 15:36

Våningshus byggs kanske i centrum av Ekenäs

Ett hus med fyra våningar och en hiss byggs kanske i hörnet av Stationsvägen och Ystadsgatan i Ekenäs. Huset planeras ha affärslokaler och bostäder. Det är Fastighets Ab Ekenäs Bankhus som äger tomten.

HBL - 06 nov 12 kl. 11:12

Sjundeå räknar med billigare vård

Att i egen regi ordna vården och omsorgen efter det fyraåriga äktenskapet med Lost innebär en lönepost på 4,6 miljoner euro. Sammanlagt förväntas kostnaderna under den egna nya grundtrygghetsnämnden belöpa sig till 14,9 miljoner euro. I jämförelse med årets utgifter på 15,1 miljoner är detta en kostnadsminskning.

YLE - 30 okt 17 kl. 19:48

En man skadades lindrigt i bostadsbrand i Sjundeå

En bostad i ett småvåningshus på Sjundeåvägen 555 i centrum av Sjundeå rökskadades i en brand på måndagen (30.10). En man som bodde i bostaden andades in rök och fördes till Lojo sjukhus för granskning..

UNT - 08 okt 14 kl. 08:01

12-våningshus planeras vid centrum

Tre 12-våningshus byggs vid Årsta centrum, om markägarens planer blir verklighet..

NT - 20 jun 12 kl. 22:19

Niovåningshus byggs i centrum

Ett nio våningar högt hus är på väg att byggas i centrala Norrköping. - Vi tror att läget kommer att locka, säger Kristina Schoug, försäljningsansvarig på Sverigehuset..

ÖstersundsPosten - 27 maj 15 kl. 14:40

Åttavåningshus byggs på Remonthagen

Östersundshem har upphandlat sju stycken punkthus inom ramen för SABO:s Kombohus Plus. Det blir fyra hus på Remonthagen och tre på Tallåsen på Stadsdel Norr..

YA - 21 nov 16 kl. 03:00

Åttavåningshus byggs på Bellevuebacken

Motgångarna har varit många, men nu börjar Ystadbostäders nybygge på Bellevuebacken att ta form. Byggstarten är planerad till nästa sommar och ett år senare är det inflyttning..

Helsingborgs Dagblad - 10 jul 17 kl. 21:00

Två sjuttonvåningshus byggs i Helsingborg

Riksbyggen planerar 700 nya bostäder – i höst börjar första etappen..

Fler nyheter från YLE

YLE - 15 minuter sedan

Petra Blomqvist ny rektor för gymnasiet i Ekenäs

Tjänsten har inte varit lätt att besätta. Blomqvist har sedan i höstas varit tf rektor vid Ekenäs gymnasium..

YLE - 45 minuter sedan

Morgonkollen: Kamp om trettonde platsen i EU-parlamentet, fortfarande populärt med mellanår, Ukrainas president populär men ifrågasatt

Yles partimätning förutspår att De gröna, Sannfinländarna och SFP deltar i kampen om plats 13 i EU-parlamentet. Matti Rämö tilldelades årets Snöspade för en artikel om utplacering av spelautomater. Ukrainas nya president är populär, men klarar han av att uppfylla folkets önskan?.

YLE - 1 timme sedan

Fortfarande populärt med mellanår – Speciellt bland gymnasieflickor

Det är fortfarande populärt att ta mellanår, enligt undersökningen Nuorten tulevaisuusraportti 2019. Vägande skäl för att ta mellanår efter gymnasiet är att jobba för att spara pengar inför framtida studier och att ha tid att fundera på val av studieinriktning..

YLE - 1 timme sedan

Yles partimätning: SFP:s plats i EU-parlamentet är hotad om valdeltagandet ökar

Yles färska partimätning visar att kampen om Finlands 13:e plats i EU-parlamentet kan bli en rysare. Kampen går mellan De gröna, Sannfinländarna och SFP. Många väljare är fortfarande osäkra..

YLE - 9 timmar sedan

Matti Rämö fick årets Snöspade för artikel som handlar om placering av spelautomater

De grävande journalisternas förening har tilldelat Matti Rämö årets Snöspade. Rämö fick priset för sin artikel som handlade om utplaceringen av spelautomater. Artikeln publicerades i tidningen Seura..

YLE - 12 timmar sedan

Vi frågade hur ni upplever trafiken i huvudstadsregionen - så här svarade ni

Bilister som gör farliga omkörningar, kör för långsamt och inte använder blinken och cyklister som inte beaktar trafikreglerna. Det är några av situationerna som irriterar medtrafikanterna i huvudstadsregionen..

YLE - 12 timmar sedan

Djupsund: Inte ett tilltalande alternativ för Rinne att ringa Orpo

Göran Djupsund som är professor emeritus i statslära säger att Centern för tillfället har en otroligt bra förhandlingsposition i regeringsförhandlingarna..

YLE - 12 timmar sedan

Synskadade Sibbobon Kenneth Ekholm om förändringarna inom färdtjänsten: ”Vi är mycket oroliga för att vår rörelsefrihet ska begränsas radikalt”

Borgå, Sibbo, Lovisa och Askola funderar på hur färdtjänsten för personer med funktionsnedsättning ska ordnas framöver. Antingen fortsätter kommunerna köpa färdtjänsten själva, eller så blir det en gemensam upphandling..

YLE - 14 timmar sedan

Rinne säger att det gjorts framsteg i förhandlingarna - avfärdar uppgifterna om kritik

Regeringsbildaren Antti Rinne säger att förhandlingarna har gått bra och att framsteg har gjorts i de frågor som handlar om ekonomin..

YLE - 14 timmar sedan

I höst kan Ingåborna ta en riktigt tidig morgonbuss till Kyrkslätt

Ingåborna kan så småningom lämna bilen hemma och åka kollektivt på jobb. För de som ska vara tidigt på jobb i huvudstadsregionen eller Åbo ordnas från och med i höst bussturer med start klockan 5.25 från Ingå till Kyrkslätt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.