DI > Ekonomi

Sunday, 19 May, 13:06

DI - 15 maj 19 kl. 18:14

Källor: EQT för samtal med Nestlé om köp av hudverksamhet för 96 miljarderInvestoranknutna EQT leder ett konsortium som för exklusiva samtal med Nestlé beträffande förvärv av livsmedels- och dagligvarujättens verksamhet inom hudhälsa för upp till 10 miljarder dollar, motsvarande 96 miljarder kronor..
Läs mer på DI
Läs mer om:
EQT, Nestlé

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Källor, EQTför , samtalmed , Nestléom , köpav , hudverksamhet för 96 miljarder
Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Källor: EQT kan köpa Nokias Vertu

Den finländska mobiltelefontillverkaren Nokia för samtal med riskkapitalbolaget EQT om en försäljning av dotterbolaget Vertu, som tillverkar lyxmobiler. Reuters, som hänvisar till källor med insyn i affären, skriver att priset är cirka 200 miljoner euro (omkring 1,8 miljarder kronor). Ett annat riskkapitalbolag, Permira, har tidigare övervägt att köpa Vertu men har inte lagt något bud, skriver nyhetsbyrån.

NT - 13 jun 12 kl. 14:38

Källor: EQT kan köpa Nokias Vertu

Den finländska mobiltelefontillverkaren Nokia för samtal med riskkapitalbolaget EQT om en försäljning av dotterbolaget Vertu, som tillverkar lyxmobiler. Reuters, som hänvisar till källor med insyn i affären, skriver att priset är cirka 200 miljoner euro (omkring 1,8 miljarder kronor)..

Affärsvärlden - 27 apr 15 kl. 17:03

Källor: EQT vill starta ny mångmiljardfond

Riskkapitalbolaget EQT, där bland annat Investor är delägare, uppges föra samtal med investerare inför en kommande satsning på bland annat tullvägar i Europa..

Affärsvärlden - 11 jun 12 kl. 08:39

Källor: EQT-affär nära

EQT Partners är nära ett förvärv av BSN Medical, en tysk leverantör av egenvårdsprodukter..

DI - 05 jul 13 kl. 13:52

Källor: EQT vill göra storförsäljning

Investorägda riskkapitalbolaget EQT har gett investmentbanken Morgan Stanley i uppdrag att förbereda en försäljning av Swedegas, som äger och driver det svenska stamnätet för naturgas..

DI - 10 apr 19 kl. 17:17

Källor: EQT nära förvärv av amerikansk fiberjätte

Investoranknutna EQT är tillsammans med Digital Colony och Stonepeak nära att teckna avtal om förvärv av telekommunikationsföretaget Zayo..

PrivataAffärer - 19 mar 19 kl. 15:49

Uppgifter: EQT närmar sig en börsnotering

En notering är nära förestående, enligt tidningens källor. EQT uppvaktar just nu investerare, framför allt AP-fonderna, enligt Affärsvärlden. Ryktena kring en notering av riskkapitalbolaget tog fart i september när medgrundaren och partnern Jan Ståhlberg lämnade sin styrelsepost åt nya ledamöter.

Affärsvärlden - 16 maj 19 kl. 09:06

EQT nära miljardaffär med Nestlé

Investoranknutna EQT leder ett konsortium som för exklusiva samtal med Nestlé beträffande förvärv av livsmedels- och dagligvarujättens verksamhet inom hudhälsa för upp till 10 miljarder dollar..

Helsingborgs Dagblad - 16 maj 19 kl. 08:48

EQT nära jätteaffär med Nestlé

Schweiziska Nestlé har inlett exklusiva förhandlingar med ett konsortium lett av Wallenbergsfärens riskkapitalbolag EQT och Abu Dhabi-baserade Adia om att sälja Nestlés hudvårdsverksamhet. Affären beräknas vara värd 10,2 miljarder schweiziska franc (näs.

Sydsvenskan - 16 maj 19 kl. 08:48

EQT nära jätteaffär med Nestlé

Schweiziska Nestlé har inlett exklusiva förhandlingar med ett konsortium lett av Wallenbergsfärens riskkapitalbolag EQT och Abu Dhabi-baserade Adia om att sälja Nestlés hudvårdsverksamhet. Affären beräknas vara värd 10,2 miljarder schweiziska franc (näs.

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Hotfulla tongångar sänker saudiska börsen

Efter nedgångar i veckan drivna av geopolitisk oro fortsatte saudiska Riyadh-börsen att falla i söndagens handel. Steg gjorde i stället volatilitetsindexet för handelsplatsen – till den högsta nivån sedan mordet på den regimkritiske journalisten Jamal Khashoggi..

DI - 45 minuter sedan

Experterna sågar varandras aktietips

Åsikterna går isär när Börsrådets gäster synar varandras aktietips. Striden står om Essity eller Stora Enso är det bästa valet..

DI - 1 timme sedan

Trump: "Jag är pro-life med tre undantag"

Flera delstaters nya, hårda abortlagar har piskat upp en debattstorm i USA om abortens vara eller icke-vara. Vindarna har nått Vita huset, där president Trump nu tar bladet från munnen..

DI - 2 timmar sedan

Stefan Löfven: Finns ingen baktanke

Socialdemokraterna driver frågan om förbättrade livsvillkor för EU:s medborgare. Men att den så kallade sociala pelaren primärt är till för att stoppa ”social turism” är helt fel, enligt statsministern. ”Vi har inte gjort den här sociala pelaren för att det finns någon baktanke, för att vi bara ska skydda oss”, säger han till Aftonbladet..

DI - 2 timmar sedan

Spritchefen lyfter bioteknikbolaget efter kursraset

Efter Absolut Vodka, Harvarduniversitetet och Barncancerfonden är Isabelle Ducelliers nya uppdrag att fortsätta Biogaias tillväxtresa. Men efter en spektakulär börscomeback sätter den senaste kvartalsrapporten ett frågetecken för probiotikabolagets framtid..

DI - 3 timmar sedan

Österrike: Nyval möjligt först i höst

Efter gårdagens skräll i Österrike då regeringen sprack efter att landets vice förbundskansler Heinz-Christian Strache gjort bort sig väntar nyval i det centraleuropeiska landet..

DI - 3 timmar sedan

Musk vill göra rymdturism till miljardindustri

CAPE CANAVERAL, FL Elon Musks rymdbolag Space X kommer allt närmare att skicka ut turister i rymden.  Di var på plats i Florida i samband med bolagets senaste obemannade uppskjutning till den internationella rymdstationen ISS. .

DI - 3 timmar sedan

50 år sedan första stegen – nu våras det för månen igen

CAPE CANAVERAL, FL I sommar är det 50 år sedan Neil Armstrong tog de första historiska stegen på månen. Lagom till jubileet tycks det våras för rymden igen, både i och utanför USA. .

DI - 3 timmar sedan

Efter sensationella vändningen - valsegraren varnas för ödesdigert misstag

Efter lördagens ”mirakel” i det australiensiska valet står premiärminister Scott Morrison inför stora utmaningar. Han riskerar att göra ett ödesdigert misstag som kan försämra läget ytterligare, anser ett analyshus..

DI - 4 timmar sedan

EU-tullar slår mot Harley-Davidson

EU:s beslut att chockhöja tullarna på en rad amerikanska varor tycks ha prickat rätt. Enligt siffror från Eurostat har importen av de berörda varorna minskat med 30 procent. ”Vill man skicka en signal till USA så sker det alltid på konsumenternas bekostnad”, säger Per Altenberg, ämnesråd på Kommerskollegium..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.