Affärsvärlden > Ekonomi

Thursday, 23 May, 19:01

Affärsvärlden - 15 maj 19 kl. 18:03

Wiström håller takten - köpANALYS Konglomeratets rapportrusning är bara början om kommande årens värdeskapande blir ens genomsnittligt. Affärsvärlden står kvar på köpsidan..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
ANALYS Konglomeratets

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Wiström, håller, takten, köp
Nyteknik - 15 sep 15 kl. 14:30

”I oktober anställer ÅF endast kvinnor”

DEBATT. Under ”Ladies Month” i oktober anställer vi enbart kvinnor. Minst en tredjedel av våra anställda ska vara kvinnor, även på ledningsnivå, senast år 2020, skriver Nyamko Sabuni, Jonas Wiström och Emma Claesson på ÅF..

DN - 13 jun 16 kl. 12:23

Ratos-styrelsen besviken Campbells resultat


Susanna Campbell, vd för investmentbolaget Ratos, får sparken. Ratos aktie har rasat under senare år och styrelseordförande Jonas Wiström söker en vd som kan öka takten i att få upp vinsten per aktie..

PrivataAffärer - 25 okt 18 kl. 10:20

Ratos missar grovt – aktien faller

Resultatet före skatt uppgick till 88 miljoner kronor (741). Totalavkastningen uppgick till -3 procent för aktien under perioden. Många av bolagen i Ratos portfölj går fortfarande knackigt och det gäller inte minst Plantasjen och Diab.

BT - 02 jan 13 kl. 15:44

Sällsamt möte i fokus

Drottning Christina (1626 - 1689) nådde internationellt rykte av två skäl. Dels för att hon abdikerade, dels för att hon övergick till katolicismen. Ett tredje skäl kan vara den fyra månader långa bekantskapen med en av filosofihistoriens största tänkare, René Descartes (1596 - 1650).

LV - 14 dec 16 kl. 16:00

Grävs våtmarken vid Målserum på fel plats?

Flera personer har hört av sig till vår tidning och undrat om inte våtmarken vid Målserum håller på att grävas på fel plats. Vår tidning ringde till Dennis Wiström som är projektledare för utgrävningen av den nya våtmarken..

Realtid - 13 dec 17 kl. 11:34

Ratos ordförande om vd-bytet: "Det är långsiktig lösning"

Den nytillträdda styrelseordföranden Per-Olof Söderberg berättar nu vad som ligger bakom det plötsliga vd-bytet i Ratos, planerna framöver för bolaget och vad som gäller för den nya vd:n Jonas Wiström. “Det är långsiktig lösning”, säger han till Realtid..

PrivataAffärer - 08 maj 19 kl. 08:20

Klart bättre för Ratos

Ebita-resultatet, exklusive effekter från IFRS 16, uppgick till 44 miljoner kr (-19). Resultatet före skatt uppgick till -94 miljoner kr (-151). Nettoomsättningen låg på 5.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Ny ordförande för Första och Tredje AP-fonden

Förre socialdemokratiske finansministern Pär Nuder lämnade tidigare i våras sedan han nått sina maximala åtta år som ordförande. Nu har regeringen utsett Christina Lindenius som ny ordförande för Tredje AP-fonden..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

H&M:s Stefan Persson köper certifikat för 150 miljoner

H&M:s storägare och styrelseordförande Stefan Persson har på torsdagen via familjens investeringsbolag Ramsbury Invest köpt företagscertifikat i klädbolaget för knappt 150 miljoner kronor..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

DNB: Därför är det köpläge i Dometic

Dometic, som bland annat producerar kylskåp till husbilar, har en stark marknadsposition och borde kunna fortsätta att leverera högre marginaler än liknande bolag och har dessutom goda förutsättningar att växa snabbare än marknaden. Det skriver DNB Markets i en analys..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Sandviks vd Björn Rosengren köper aktier för 1,5 miljoner

Verkstadsföretaget Sandviks vd Björn Rosengren har på torsdagen köpt 10.000 aktier i verkstadsbolaget..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

"Våra kunder gillar tråkighet"

INTERVJU Att vara tråkig behöver inte vara dåligt – tvärtom är det det som ska göra Bufab bäst i branschen. "Det finns mycket affärer att ta, och det finns många tänkbara förvärvskandidater", säger Bufabs vd Jörgen Rosengren i en analysintervju med Affärsvärlden..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

"Ett nytt område som passar vårt DNA"

Sandra Malmberg, som är ansvarig för innovation och digital strategi för Semper Glutenfritt, startade förra året tävlingen Dragons Den. Den går ut på att medarbetare på Semper utvecklar olika idéer och presenterar dem för en jury, de så kallade ”drakarna”, och erbjuds verktyg, utrymme och motivation längs resan. Nu är hon nominerad till Årets Intraprenör..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Blodrött på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen är på väg mot en av årets tyngsta handelsdagar. Handelsoro och dystra industrisiffror från Tyskland sänker börsen rejält..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Förslag om skärpta åtgärder mot penningtvätt

Högre krav och tydligare regler gällande arbetet mot penningtvätt och finansiering av terrorism är förslagen i en ny lagrådsremiss..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Miljarder till Tele2 för samriskbolag

Tele2 har kommit överens med Kazakhtelecom om priset för bolagets aktieandel i samriskbolaget mellan Tele2 och Kazakhtelecom..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Loomis vd: Tyst från myndigheter angående penningtvättsanklagelser

Loomis har fortfarande inte kontaktats av polisen eller någon annan myndighet när det gäller de anklagelser om penningtvätt som en dansk journalist framförde på bolagets årsstämma för drygt två veckor sedan. Det uppger Loomis vd Patrik Andersson i ett mejl till Nyhetsbyrån Direkt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.