Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Thursday, 23 May, 02:43

Trelleborgs Allehanda - 15 maj 19 kl. 17:55

Låtskrivaren: ”Att vinna för Sverige skulle kännas bra i hjärtat”Magkänslan är bra inför semifinalen i Eurovision, och i Tel Aviv surrar många om Sveriges låt. Vellingelåtskrivaren Anderz Wrethov är på plats och hoppas pricka in sin första Eurovisionvinnare och nå karriärens höjdpunkt – så här långt. .
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Sverige, Eurovision, Tel Aviv, Sveriges, Anderz Wrethov, Eurovisionvinnare

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LåtskrivarenAtt , vinnaför , Sverigeskulle , kännas, brai , hjärtat
Alliansfritt Sverige - 18 nov 13 kl. 20:08

Sverige i recession – Anders Borg: whatever

Sverige ser ut att befinna sig i recession. Det senaste kvartalet har industrin tvingats reat ut sina lagervaror till ett värde av 10 miljarder kronor, vilket befaras komma att trycka ned BNP till under minusgränsen. Detta skulle innebära att vi för första gången sedan år 2009 har en krympande ekonomi två på varandra följande kvartal.

Nyheter 24 - 20 jun 18 kl. 23:00

Sverige mot Tyskland – här är allt du behöver veta

På midsommardagen är det återigen dags för Sverige att spela VM-fotboll när man i den andra gruppspelsmatchen ställs mot Tyskland. I den första första gruppspelsmatch mot Sydkorea vann Sverige någorlunda turligt efter att lagkapten Andreas Granqvist slagit bollen i mål på straff. En straff som tilldelats efter att domaren använt sig av det nya bedömningsverktyget VAR, det vill säga videogranskning.

Helsingborgs Dagblad - 21 mar 15 kl. 04:00

Sjunde raka – nu börjar det brännas, Rögle

3–0 blev 3–1, 4–1 blev både 4–2 och 4–3. Skulle 4 866 nervvrak på läktarna tvingas genomlida säsongens tredje raka mardrömstapp hemma mot Västerås? Det kändes så när Jordan Smotherman fick gummiarm och missade öppet mål med 13 sekunder kvar, Västerås vände och hann skapa en sista jättechans.

Kristianstadsbladet - 08 okt 14 kl. 09:30

"Kommer kännas konstigt"

Arkivfoto: Lasse Ottosson
I kväll gör Herdeiro Lucau, 27, comeback i Kristianstad Arena. Men Guif-målvakten är osäker på vad som väntar. ”Det kommer att kännas konstigt”, säger han till Kristianstadsbladet.

YLE - 03 maj 17 kl. 06:41

Blir finlandssvenskarna en minoritet i Sverige?

Sveriges riksdag röstar i dag om att uppmana den svenska regeringen att utreda om finlandssvenskarna kan bli en ny nationell minoritet. - Det känns helt fantastiskt. Vi har drivit den här saken i över 20 år, säger Barbro Allardt Ljunggren till Sveriges radio.

Skånskan - 10 okt 16 kl. 17:15

Tandlös lag mot barnäktenskap i Sverige

Den nya lagen mot barn- och tvångsäktenskap som trädde i kraft 2014 har det övergripande målet att inga personer under 18 år ska kunna giftas bort i Sverige. Med lagen var avsikten att skydda de 70 000 unga som lever i rädsla över att inte kunna välja sin partner. I förra veckan dömdes en man i Skåne i hovrätten för att ha tvingat sin dotter att gifta sig i Afghanistan.

SmålandsPosten - 19 maj 14 kl. 07:21

"EU ska inte kännas långt borta"

Närodlad EU-politik som lyfter fram både regionala och lokala frågor. Det är Kent Johanssons beskrivning av vilken EU-politik har står bakom. Kent Johansson (C) har en brokig och spännande politisk bakgrund.

Sydsvenskan - 10 maj 15 kl. 04:00

Vinna eller försvinna!

”Min elvaåring är livrädd för att börja med någon idrott. Det sista han vill är att bli bedömd.” Orden kommer från en mamma, ytterligare en i raden av alla bekymrade föräldrar som ifrågasätter idrottsföreningars fokus på prestation och tävling.

Helsingborgs Dagblad - 10 maj 15 kl. 04:00

Vinna eller försvinna!

”Min elvaåring är livrädd för att börja med någon idrott. Det sista han vill är att bli bedömd.” Orden kommer från en mamma, ytterligare en i raden av alla bekymrade föräldrar som ifrågasätter idrottsföreningars fokus på prestation och tävling.

Kristianstadsbladet - 12 aug 12 kl. 17:41

"Silvret kommer kännas som en succé"

De har sprungit tills de spytt, shoppat på Ullared och haft krismöten. Så lades grunden till OS-framgången. Med lite distans kommer silvret kännas som en stor succé.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Insändare: Socialdemokraterna i Trelleborg vill inte se sanningen

Socialdemokraterna i Trelleborg är nu klara med sin valanalys efter 2018 års katastrofval! Man har kommit fram till att samarbetet i Kvartetten var anledningen till denna katastrof. .

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Dagens ros…

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Insändare: Förskolans verklighet!

Om mitt barn har fått ett syskon eller om jag är arbetslös och då erbjuds det plats på förskolan 15 timmar i veckan, det följer grundskolans läsår vilket innebär att barnen är lediga under skolans lov..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Insändare: I dag har jag sagt upp mig!

Jag är 50+, med en lång arbetslivserfarenhet som i dag jobbar 35 timmar i veckan i förskolan med 1-3-åringar genom kommunens vikariebanken .

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Insändare: Jag har förstått välsignelsen med den palliativa vården

På debattsidan (den 14 maj) argumenterar tre vänsterpartister för sin syn på politikernas hantering av den försvunna palliativa vården i Trelleborg. .

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Insändare: Trelleborg kan profilera sig som en kommun som tar klimathotet på allvar

I flera av de inlägg som kopplar till diskussionerna om en västlig eller östlig tillfart till hamnen, skickar man glatt miljöproblemen vidare. .

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Insändare: Tänk efter före

Gamla Thysells i Anderslöv ska byggas om till bland annat ett demensboende..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Insändare: Än en gång slarvar politikerna med ekonomin

Än en gång så kör man med ”hittpå” i stället för att använda fakta..

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Fotboll: Målfest på Thurevallen

Det blev en galen målfest på Thurevallen när Lilla Beddinge tog emot Skanör/Falsterbo. Så här gick det i övriga lokala veckomatcher..

Trelleborgs Allehanda - 20 timmar sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

En natt utan några större nyhetshändelser i Trelleborg med omnejd. I Malmö fick tre personer föras till sjukhus efter en lägenhetsbrand..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.