YA > Nyheter

Thursday, 23 May, 16:47

YA - 15 maj 19 kl. 18:00

Trafikvärdarna i Kåseberga kan räddas kvarSamhällsbyggnadsnämndens ordförande Per-Olof Lind (L) har gett tjänstemännen i uppdrag att hitta en lösning för att få trafikvärdar i Kåseberga även i sommar. – Det skulle vara katastrof och väldigt dålig pr för kommunen om det blir kaos i Kåseberga, säger han..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Kåseberga, Per-Olof Lind

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trafikvärdarnai , Kåsebergakan , räddas, kvar

Fler nyheter från YA

YA - 1 timme sedan

KD och SD vill skrota kulturprogram

Vad betyder EU för svensk kultur? För de projekt som faktiskt får stöd kan pengarna vara avgörande, vare sig det handlar om historieberättande för asylsökande barn eller renovering av gamla stationshus i Småland..

YA - 15 minuter sedan

JAIF kryssade i svängig match: ”Pågarna fick sig en blåsning i halvtid”

För andra matchen i rad blev det oavgjort för Janstorps herrar, men till skillnad från Simrishamnsmatchen så var det ingen större insats mot Hörby..

YA - 15 minuter sedan

Förväxla inte demokrati med tacksamhet

Demokrati är obehaglig på det viset att den avslöjar makthavarnas brister..

YA - 15 minuter sedan

Malmö inför allmänna rökrutor

YA - 30 minuter sedan

Mest flickor bland unga klimatstrejkare

De flesta unga demonstranterna som strejkar för klimatet är flickor som går i högstadiet eller på gymnasiet. Majoriteten av dem har en genuin oro för klimatet och är inte erfarna aktivister sedan tidigare, enligt en undersökning som forskare från flera svenska universitet står bakom..

YA - 30 minuter sedan

Adaktusson hoppar av SVT:s valvaka

YA - 30 minuter sedan

Nytt liv för dödsdömd tusenårig ek

Den har överlevt två världskrig, digerdöden och Dackefejden. Och nu spirar gröna blad på nytt. Sveriges äldsta ek har ännu inte gått ner för räkning men nog nått sin pension..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.