Affärsvärlden > Ekonomi

Thursday, 23 May, 01:29

Affärsvärlden - 15 maj 19 kl. 18:00

Åkerström måste visa kortenHandelsbanken värderas runt 20 procent under snittet de senaste fem åren. Men nya vd:n Carina Åkerström måste konkretisera sin strategi för att Affärsvärlden ska se det som ett köptillfälle..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Carina Åkerström, Affärsvärlden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åkerströmmåste , visa, korten
Barometern - 17 dec 15 kl. 11:30

CajsaStina Åkerström nominerad till Grammis

På torsdagsförmiddagen släpptes nomineringarna för Grammis 2016. CajsaStina Åkerström kan ta hem en i kategorin Årets folkmusik/visa..

PrivataAffärer - 24 apr 19 kl. 15:35

Få koll inför rapportperiodens supertorsdag

  Rapporter torsdagen den 25 april: Axfood (kl 7.00)
Bygghemma (kl 7.00)
Essity (kl 7.

Barometern - 13 feb 14 kl. 07:33

?Som en krock mellan Johnny Cash och Loreen?

CajsaStina Åkerström gör mellodebut på lördag och droppar fascinerande referenser.
– I min värld är låten soundmässigt en krock mellan Johnny Cash och Loreen. Vi tar vara på lugnet i Kalmar innan det är dags för den väntande cirkusen i Göteborg.

Affärsvärlden - 24 apr 19 kl. 18:00

Handelsbankens svåra enkla väg

Avveckling av Finland och internationell kapitalmarknad kan ligga i korten när Handelsbankens Carina Åkerström väljer ”En enklare väg framåt” för att återskapa bankens forna glans..

Magazin24 - 24 jul 14 kl. 18:09

Andersson: ”Vill styra och ställa”

MD FF Köping kliver nu in i höstsäsongen och de gör det som serieledare i division 3. På lördag är det dags att visa att man inte har fuskat med sommarträningen då Ludvika gästar IP. Fyra insläppta mål på 11 spelade matcher är MD FF Köpings statistik från våren.

Magazin24 - 30 jan 14 kl. 12:48

Köping FF:s seniorlag blir MD FF Köping

I går onsdag hade medlemmarna i Köping FF ett extra årsmöte och där togs beslutet att föreningens senior- och ungdomsverksamhet ska stärkas genom ett samarbete med företaget LS Entertainment. Magazin24 går här att igenom exakt vad som kommer att hända. Det har varit många oklarheter kring framtiden för Köping FF och det har spekulerats hejvilt och felaktig information har spridits.

BT - 05 nov 14 kl. 08:59

Partier: Ta nykomlingar på allvar

Jag har alltid varit intresserad av politik och jag märker mer och mer av ett samhälle som uppskattar godtyckliga åsikter istället för fakta. Jag märker mer och mer av ett samhälle som snarare exkluderar än inkluderar. Det har skapats en politik som är verklighetsfrånvänd och fylld av ja-sägare.

Kristianstadsbladet - 26 jul 12 kl. 10:47

Visfesten storsatsar

Foto: Scanpix
Tredje gången gillt och Åhus Visfestival höjer ribban. Gratisfesten som tidigare har bjudit på Jack Vreeswijk, Cajsa-Stina Åkerström, Tina Ahlin och Tomas Andersson Wij på Åhus torg utökar till tre dagar, fler spelplatser och ett ommöblerat festivalområde.
?

Magazin24 - 30 aug 13 kl. 07:40

Inför V75: Vågar Båth gambla på lördag?

Svante Båth har en av favoriterna i söndagens final av Svenskt Travderby.
Men redan på lördag är han igång i V75 och pratar om att han kanske ska chansa lite med segerstaplaren Västerbo Loveboat.
?

Vimmerby Tidning - 04 okt 14 kl. 06:06

Sprudlande konsert med Cajsa Stina

Cajsa Stina Åkerström med musiker bjöd på en sprudlande visstund i gräns- och tidlöshetens tecken där egna sånger varvades med pärlor av bland annat Evert Taube, Ruben Nilsson, Victor Jara och Gustaf Fröding blev en trevlig blandning av pop, jazz och visa..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Köp tystlåten värdemästare

ANALYS En av senare års sannolikt mest högavkastande svenska värdeinvesterare är i det närmaste okänd. Än bjuds billiga inträdesbiljetter till doldisen Håkan Blomdahls investeringslåda Mertiva..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Värderingen lockar - köp

ANALYS Med en allt större andel service ska det till en rejäl inbromsning av lastbilsmarknaden kommande år för att motivera nuvarande låga värdering av Volvo. Affärsvärlden ser mer uppsida än risk i aktien och rekommenderar köp..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Turnaround på rätt väg

Industribolaget Cavotec tillhör börsens surdegar. På nuvarande kursnivåer ser dock kalkylen attraktiv ut..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Köp billigt handelsbolag

ANALYS Valutavinden har vänt och handelsföretaget har fått upp förvärvstempot på den mycket fragmenterade marknaden. Affärsvärlden ser köpläge..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Tystlåten och okänd värdemästare

En av senare års sannolikt mest högavkastande svenska värdeinvesterare är i det närmaste okänd. Än bjuds billiga inträdesbiljetter till doldisen Håkan Blomdahls investeringslåda Mertiva..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Små gester bakom stora rörelser

Ett litet erkännande av riksbankschefen Stefan Ingves kan sätta fart på bostadspriserna igen..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Veckans graf Erooms lag

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Team Q och Buffett tvivlar på börsen

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Vinnare får vinare

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Bankerna gillar maratonOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.